A+ A-

Vágyak vagy álmok 1. rész

A fiatal nő érezte, hogy valami gond van a kocsival és teljesen kétségbe esett. Úgy hozta el, hogy a férje nem tudott róla és utálta mikor gúnyos megjegyzéseket tesz a női vezetőkre, akik nem tudnak vezetni.
Az övének benzintankja üres volt és ezért vette kölcsön reggel a férje nagy becsben tartott sportkocsiját. Leállt az út szélén és kétségbeesve nézett körül. Segítségre várt és azt nézte hátha jön arra valaki akit megszólíthat. A pici faluban dél körül szinte senki sem járt az utcán.
Aztán néhány tizenéves kölyköt vett észre egy nagy fa alatt ülni a fűben. A fiúk ámulva nézték a drága autót. A lány elindult feléjük és a fiúk ekkor már teljesen le voltak nyűgözve. A testhezálló ruhában hosszú combokkal érkező szirén feléjük tartott.
- Helló - mosolygott rájuk a lány és előadta, hogy valami gond van az autójával.
A fiúk határozottan mutattak egy nagy kúria felé ahol a ház mellett egy üvegcsarnok állt. Szerintük ott a műhelyben tudnak majd segíteni.
A nő hálásan indult a műhely felé. Belépve megkönnyebbülten állt meg, mert itt légkondicionálás volt és az enyhe levegő a perzselő kinti hőség után kellemes volt.
A műhelyben volt néhány kocsi és a végében három férfi beszélgetett. A lány feléjük tartott. A karzaton lévő irodából a férfi úgy nézett a lányra, mint valami tüneményre. A lány minden lépésénél mozdultak a mellei és a csípője olyan szexisen ringott, hogy attól a torka is kiszáradt.
Figyelte mi fog történni. A lány a három szerelőjéhez lépett és elpanaszolta, hogy lerobbant innen pár percnyire a kocsija. A műhelyfőnököt is teljesen lenyűgözte a lány és mégis az ő utasításaihoz tartotta magát.
- Sajnos nem fogadhatunk új kocsit, mert be fogunk zárni pár hétre -
- Kérem! Segítsenek! - könyörgött a lány
- Nem tehetem csak a főnök külön engedélyével. - mondta szigorúan a főnök - Esetleg ha beszélne vele. - ajánlotta - Jöjjön vissza egy óra múlva akkor már itt lesz.
A lány annyira kétségbe volt esve, hogy már most eldöntötte nem fog egy órát várni, de elindult az ajtó felé. Nem szívesen lépett ki a forróságba, de mit tehetett mást. Elballagott a kocsiig majd magához vette a táskáját és megigazította a sminkjét és a haját aztán visszaindult. Mielőtt belépett volna elolvasta a műhely fölött a cégtulajdonos nevét és újra belépett. Ekkor már egy negyedik férfi is állt a beszélgetők között és fölhúzott szemöldökkel nézett a lányra.
- - Uraim beszéltem Mr. Jonassal és azt üzente, hogy nyugodtan csinálják meg a kocsit. Neki még el kellett menni valahová, de majd jön.
A magas férfi, aki most jött mosolyogva intett a fiúknak és megfogta a nő karját.
- Akkor, ha a főnök üzente csináljátok meg fiúk, én meg addig megbeszélem a részleteket a hölggyel. - kivette a lány kezéből a kulcsokat és az egyik fiatal szerelő kezébe nyomta és a lányt húzta magával egy oldalajtó felé.
Julie érezte, hogy valami nincs rendben, de arra számított, hogy mire a főnök megjön ő már készen lesz és el tud menni, ha meg megjön a férfi akkor majd kimagyarázza magát valahogy.
A hatalmas kúriaházba jutottak az oldalajtón keresztül ahol amint beléptek a férfi nekinyomta a falnak és szenvedélyesen megcsókolta. Ebben a csókban annyi szenvedély és erőszak volt, hogy a lány teljesen beleszédült és annyira váratlanul érte, hogy eszébe sem jutott védekezni. A férfi ekkor a szoknyáját is fölhúzta és a combját szétfeszítve a lábát az övé közé nyomta. A kezei a bugyijában jártak és ő pillanatok alatt olyan kéjt érzett az erőszakos ujjak matatásától, hogy már nem is akart ellenkezni. Ekkor a férfi egy mozdulattal beléhatolt. Még a bugyiját sem vette le, csak félrehúzta. Ez olyan érzés volt, ami meglepte őt. A férfi teljes egészében kitöltötte. Ilyet még eddig nem érzett. A falnak támasztva az egyik lábát fölhúzva szeretkezett egy idegennel és ez gyönyörű érzés volt. A csúcsra hamar följutott és apró kis sikolyokkal élvezett el. A férfi még nem hagyta abba, mert ő még távol állt a csúcstól. Leállt egy pillanatra és a kanapé felé irányította, itt letérdeltette és hátulról is beléhatolt. Julie újra érezte azt a felemelő érzést, mikor kitöltik és már nem csak mereven várta a kielégülést. Elfelejtette kicsoda is ő és már csak abban akart segíteni a férfinak, hogy ő is a csúcsra érjen vele. Hátranyúlt és megsimogatta a heréit minden lökésnél és ettől az olyan hörgést hallatott, hogy ő tudta jó úton járnak. Aztán a férfi megremegett, , megfeszült és egy óriási sóhajjal lökött egy utolsót, aztán már csak a lüktetést érezte a lány, amitől ő is újra elélvezett és a hüvelye is lüktetésbe kezdett.
Néhány percig egymásra borulva pihentek, majd a férfi megmozdult.
Julie zavartan igazgatta a ruháit, de tudta, hogy ezek után nem tud ártatlan úrinőként kilépni innen. A férfi, akinek a nevét sem tudta, vagyis sejtette, hogy ő lehet az a főnök, akiről hazudott egy ajtóra mutatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:41
Nem rossz.
#5 papi 2013. 05. 20. hétfő 07:01
Hamar beletanult a kurva szerepbe
#4 Kamuk 2007. 04. 10. kedd 11:36
közepes, de hogy a pasinak még fizetett is ezért, azért az nem semmi:)
#3 HOB 2007. 04. 9. hétfő 12:58
hülye a befejezés.
#2 Cave 2007. 04. 8. vasárnap 11:34
Felesleges volt a végére a másik nő.
#1 Törté-Net 2007. 04. 8. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?