A+ A-

Vágyak vagy álmok 2. rész

Julie rohant fölfelé és a szobába lépve ledobálta a ruháit és csábító pózban feküdt le az ágyra. Mikor nyílt az ajtó még homorított, hogy jobban érvényesüljenek a mellei és mikor meglátta ki lépett be az ajtón hirtelen meg sem tudott szólalni. A kis vöröshajú dundi nő vigyorogva állt oda az ágy mellé.
- Kristie vagyok. - mondta magabiztosan - Nem tudtam, hogy ma ketten leszünk megint. Te is voltál már itt? - Julie zavarában magára húzta a takarót és dadogva mondta.
- Igen, voltam már itt,. - , annyira megalázónak érezte a helyzetet, hogy ez a lány fizetett kurvának nézi, hogy nem mert tiltakozni. , Mit is mondhatott volna? Azt, hogy ő egy férjes asszony? Inkább hallgatott és elkezdte szedegetni a ruháit mikor a férfi belépett. Leült az ágy szélére és odahúzta magához a lányt.
- Ne szaladj el. Nem fogod megbánni! - és a nyakába csókolt. Mikor érezte, hogy a lány ellenállása csökkent odaintett Kristienek.
- Gyere kezdheted. - a kis vörös rögtön magabiztosan markolta meg a férfi merevedő szerszámát és nyalogatni kezdte aki a lánnyal csókolózott.
Julie lassan oldódott és zavartan fogadta a nő közeledését aki az ő csiklóját is kezelésbe vette. Egyre jobban belemelegedett és az ujjait is belemélyesztette a lány puncijába és már a férfit el is hanyagolta aki ezért nem haragudott és föltalálta magát mert Kristie puncijába mélyesztette az óriási hímtagot és közben a lányokat nézte ahogy élveznek. Julie még soha nem érezte egy másik nő érintését ilyen közvetlenül. Most élvezte és a remegés mint a vulkán robbant ki belőle. Kristie abbahagyta a nyalogatását és a férfi is kirobbant a lány rángatózását látva. Ekkor lefeküdt az ágyra és a két lánynak kínálta föl magát. Kristie tudta a dolgát és segített Julienak is megtalálni a ritmust. Elkezdték együtt és felváltva szopogatni és nyalogatni a férfit aki pillanatok alatt újra merev lett és élvezte a lányok kényeztetését
Julie érezte a a másik lány forró leheletét ahogy a szájuk összeért. Kristie nyelve kígyózva siklott át a szájába amikor a duzzadó makk fölött összeszorult az ajkuk.
- Ez a te napod. - sutogta Kristie. Julie mint egy bábú hagyta hogy irányítsák. A férfira feküdt háttal. Az ismerős keménység gyorsan beléhatolt. A férfi széthúzta a combjait az övével. Kristie nyelve így szabadon játszadozhatott a csiklójával. A férfi tenyere a melbimbóját símogatta alig érintve azokat. Teste megfeszült a gyönyör közeledtére. Szemeit lehúnyva várta az ismerős robbanást, de most más jött. A puncijából induló kavargó élvezet mint egy ezer karú polip hálózta be a testét. Először a lábait majd a hasát a melleit. Megállt és ringadózva elidőzött a kemény mellbimbóknál, amiket a most a hüvelyk és mutatóujja közé fogva izgatott a férfi. Majd felkúszott az arcára a szájára a nyakára ahol ismét nyalogató nyelvvel forró mohó ajkakkal találkozva újabb lendületet kapva lezúdult ismét oda ahol a hüvelyénak falához feszőlő lüktető keménység és Kristie vonagló nyelve nem engedett pihenést. Ez az övény újra és újra magába szívta alig alig engedve egy kis enyhülést. Szája szétnyílt. Lihegése betöltötte a levegőt. Egy pillanatra oldalra nézve hirtelan Kristiet és egy gyönyörő barna fiút pillantott meg. Kristie arca lángolt az élvezettól ahogy a rajta fekvő test mozdulatai egyre jobban felkorbácsolták az érzékeit. Julie már semmin nem lepődött meg. A combjai közt ugyanazt az arcot pillantotta meg amelyik az előbb Kristie melleitől a szájára siklott. Kristie észrevette a csodálkozást és kuncogva megkérdezte: - Na mit szólsz az Orlandó ikrekhez?
Julie továbbra is mint egy bábú hagyta , hogy azt tegyenek vele amit csak akarnak. A gyönyör egy pillanatra sem szűnt meg. Felültették. A Kirstieval szeretkező Orlandó fivér legurult a lányról. Juliet beleültették a mereven ágaskodó péniszébe. Már a behatolás pillanatában elérte a következő kéjes csúcsot. A három férfi és két nő mindenféle pozitúrát kipróbált. A két fiú mindenben alárendelte magát a Főnöknek aki azért engedékeny volt és nem sajátította ki magának a két lányt. Hajnalban Julie már szeretkezés közben elaludt. A többiek magára hagyták a szobában és elmentek úszni. Julie amikor kinyitotta a szemét és megmozdult úgy érezte mintha lefutotta volna a maratoni távot legalább kétszer. Minden izmát érezte külön és mindegyik fájt. A szobában nem volt senki rajta kívül. Az ablakon bezúdult a napfény. Tudta, hogy meg kell mozdulnia és meg is tette. bement a fürdőszobába és megengedte a vizet a fürdőkádba. Talált színes fürdősót és a vízbe szórta majd mikor már tele volt a kád, beleereszkedett a forró illatos habokba. Eszébe jutottak az éjszaka történtek és ettől nagyon furcsán érezte magát. nem értette mi történt vele, mi vonzza ide. Úgy érezte mintha elvesztette volna az akaratát, az egyéniségét, mintha ő már nem is létezne csak azért, hogy annak a férfinak örömet szerezzen. becsukta a szemét és teljesen elengedte magát mikor a férfi belépett és leült a kád szélére. nagyon elegáns volt, sötét öltöny volt rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 02. 8. szombat 09:41
Egész jó.
#3 papi 2013. 05. 20. hétfő 07:02
Várom a harmadikat
#2 Lolamacko 2007. 04. 17. kedd 21:19
Ez a múltkor megjelent Vágyak második része és készül a harmadik rész is.
#1 Törté-Net 2007. 04. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?