A+ A-

Kéjutazás 1. rész - Minden csak elhatározás kérdése

Túl voltam már akkor sok mindenen: két váláson, három mellplasztikai műtéten, nevelőanyám elvesztésén,(árvagyerek lévén, mozgó-lépcsőn felejtett mózeskosár effektus után, adoptálás, stb. stb.), drogelvonón, elektro-sokkon, a " Bizarr bulák" és a "Megdöbbentés művészete" című könyveim fergeteges sikerén, na meg megszámlálhatatlan öngyilkossági kísérleten. Millió illúzióm elillant, rengeteg tervem kútba esett, tömérdek vágyam elfojtódott, megannyi ötletem halva született.
Egy spermaérlelő meleg nyári napon bennem is megérett az elhatározás. Jól emlékszem arra a napra. Izzó égitestünk úgy erőlködött, mintha további lyukakat akarna égetni sárgolyónk ózonköpenyére.
Az én testem is erőlködött. Nehezemre esett felébredni a delírium tremensből, mivel nagy adag alkoholos-gyógyszeres koktélt átfiltráltam. Kibotorkáltam a welness-szobába, szembesültem a tükörképemmel.
Egy némber nézett rám álmatag szemekkel, akinek többszörösen felduzzasztott ajka szomorúan lefelé görbült.
- Ki vagy te valójában?- kérdeztem a szexisre átplantált nőnemű egyedet?
- Egy két lábon járó spermabank, egy gecirabló, egy szajha.. és dühösen felsoroltam a kurva szó összes szinonimáját...
- Mikor hipózták hófehérre a májadat?- tettem fel egy újabb költői kérdést.
A tükör-csaj amnéziás lehetett, mert nem emlékezett a pontos dátumra. Befeküdtem a hydro-masszázs gépbe és tovább lamentáltam.
- Itt akarom hagyni ezt a fertőt - hasított belém a gondolat.
Ehhez képest a Sodoma és Gomora csak kisdedóvó. Elég volt ebből a velejéig romlott világból, elég a szex-partnereim perverz, néha már despota fantáziájából. Szóval 2033. augusztus kilencedikén tele lett a körömcipőm, a puttonyom és minden csupor teli csordult.
Amikor már minden második férfi az űrben akar kefélni, és azt élvezik, hogy kispriccelt spermájukat a levegőben lebegve tátogva kell begyűjteni, nincs tovább. Ezért fizetnek komoly pénzeket... vagy, hogy a holdon akarnak kibontakozni... Megáll az ész és ácsorog. Vegyük azt, hogy hatszor könnyebb ott az ember lánya. Nem kell hozzá nagy matematika, hogy kikalkuláljuk, milyen könnyű ott engem dobálni: habtest-tömegem most is 55 kg selyem-tangában (törve hattal).
Nehogy már heresérvet kapjanak a teremtés koronái!
Na de igazán dolgozni egy hímivarral megáldott kretén se akar. Szerintem a méhecskéknek van igazuk, de még mekkora.: túl vannak a nászrepülésen, lemegy a szezon, kivágják a herehadat a kaptárból, hogy csak úgy nyekken a dagadt potrohuk. Esetleg megemlíteném még az oroszlánokat. A nőstény annyit vadászik, majd megfeszül, egyenek a kis ragadozók, de ami a felháborító: zabáltassa a hímet, aki miután jóllakott, hosszú órákig döglik az árnyékban, de úgy, hogy még a sörénye se rebben.
Amitől viszont teljesen besokalltam, hogy a legutóbbi kuncsaftom egy vén kéjenc, aki csak az extra dugásokra gerjed, a palotapincsijével akart engem pároztatni. Na úgy megcsavartam a gazdi farkát, hogy még most is versenyt vinnyog a kis kedvencével.
Komolyan lelombozódtam a sok szado-mazo ötlettől is. A mai ultramodern időkben például a rég elhantolt és elporladt, de Sade márki is csak ipari tanuló lehetne, pedig kínzási szexpraktikákban nagy penge volt a csávó.
Az egyik barátnőmet nemrégiben úgy kicsinálta egy nagyfarkú barom, hogy kiugrott az álkapcsa. Három hosszú hétig csak infúzión, tejbekásán meg tubusos bébipapin élt szegénykém, azt is a gigáján lévő csövön vette be, mert pszichés pánik-roham kapta el már pusztán a csücsörítés gondolatától is.
Bezzeg régen én is éltem- haltam egy jó numeráért, ma meg két tubus síkosítót el kell kennem, hogy legalább színlelni tudjak... Simán csatlakozhatok a frigid macák egyesületéhez. Csak akkor áll fel a mellbimbóm, mikor túlhűt a légkondi. Pedig hol van még a visszavonulás ideje, addig még jó párszor spárgáznom kell fűvel és fával.
A sok bűnözés meg már teljesen kiakaszt.. hát még a Vénusz-golyókat is kilopják az emberből, ha nem elég éber.
Semmi tolerancia nincs már a népekben, harácsolnak és gyűlölködnek...
Felfoghatatlan számomra, miért utálják egymást a bőrük színe miatt, hisz én abszolúte nem vagyok rasszista. Még a vibrátorom is fekete.
Summa summárum: megcsömörlöttem.
Beültem a szauna- bárba a test és lélek- kényeztetés tökéletes herkentyűjébe, amikor aromás illatot belélegezve, a tudatalatti legalsóbb bugyrait hipnotizálva, a G- pontot csiklandozva, földön túli élményekkel bombázva, megszabadulván a testet-lelket gyötrő méreg anyagoktól és negatív gondolatoktól, bioenergiával feltöltve jött az isteni szikra: vissza kell repülnöm az időben, minimálisan kétszáz évvel, amikor még bókokkal kábították a dámákat és a romantika virágkorát élte. Vágytam az igazi nagy, mindent elsöprő érzésre, a kényeztetésre, valóságos szerelmes csókot akartam kapni az orcámra és a kacsómra. Igazi borostás macsó arcot akarok látni reggel a vánkosomon. Igazi erotikus nyögéseket akarok hallatni sima kis misszionárius pozícióban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cataflam 2015. 11. 5. csütörtök 09:47
Grat. fantasztikus társadalom kritika, korrajz. felüdítő,élvezettel--ha nem is erotikus-- olvastam.átüt a személyisége varázsa kedves Író.
#3 papi 2013. 12. 6. péntek 10:38
Gyengécske.
#2 Teknősbika 2007. 01. 28. vasárnap 22:01
ez humor, mert annak ígéretesen indul
#1 Törté-Net 2007. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?