A+ A-

Cini 3. rész: Éjféli találkáim Cinivel (1. nap)

Fordítás
Eredeti történet
Egy szál boxeralsóban feküdtem az ágyamon és figyeltem az órát. Soha nem lesz már éjfél. A TV - híradó után lezuhanyoztam és maszturbáltam. Tudtam, hogy ha nem vertem volna ki, olyan érzékeny lennék, hogy a legkisebb érintés is eldurrantana. És ma éjjel - főleg, ha reményeim valóra válnak - nem akartam idő előtt elmenni. Addig piszmogtam a fürdőszobában, míg apa meg nem kérdezte, hogy az éjszakát is ott akarom - e tölteni.
A nagymutató végre 11:58 - at mutatott. A házban egy nesz sem hallatszott a szívverésem üstdobra emlékeztető dübörgésén kívül. Végigmentem a folyosón a húgom szobájáig. Cini odabent van. Azt mondta, hogy nem zárja be az ajtót. Lélegzetvisszafojtva fogtam meg a kilincset.
Ahogy az ajtó egy roppanással feltárult és besurrantam, lobogó fényekre lettem figyelmes.
Két gyertya égett az ágy két oldalán, enyhe gyümölcsös illatot árasztva. Táncoló lángjaik tompa fénye folyamatosan mozgó, változó árnyjátékot játszott.
A húgom meztelenül feküdt a hátán, kezei a hasán összekulcsolva, bokái keresztben. A szemei fénylettek, majdnem olyan fényesen, mint a gyertyaláng. A bőrén játszadozó fény arany ragyogásban fürösztötte testét. Ha nem szerettem volna bele Cinibe és az e - mailjeibe, a szemeim elé táruló látvány ugyanúgy megtette volna hatását. Soha, sem képen, sem filmen, főleg nem a valóságban nem láttam még ilyen érzékien erotikus jelenetet.
Felemelte karjait és kezeivel hívogató mozdulatokat tett Odamentem, az ágya szélére ültem, és kezeit a kezembe fogtam. A torkomon egy hang sem jött ki.
"Mit csináljak?"
Csendes kérdése kizökkentett bódultságomból.
"Semmit" - suttogtam - "Csak feküdj, és hagyd, hogy nézzelek."
"Úgy, ahogy Crissy - t és Jennifert nézted?" - kérdezte. Mintha keserűség bújkálna a hangjában.
"Hogy érted?"
"Amikor megdugtad őket!" - Igen. Keserűség.
"Mi? Honnan tudod?"
A hangja megcsuklott:
"Láttam, hogy olyan hülyén bamba arcot vágsz, amikor hazajöttél. Álomba sírtam magam."
Ó, Istenem - gondoltam - ez olyan sok mindent megmagyaráz. Én csináltam belőle "Pokoli Hugi" - t!
"Csak kétszer feküdtem le Crissy - vel. És mindig nagyon sietve, lopva csináltuk. Sajnálom. Jó volt, de nem, rájuk nem néztem így. Még csak eszembe sem jutott. Azt hiszem, nem akartam így nézni őket, ahogy most téged. Ha nem akarod, hogy... jól van. Ha azt akarod, hogy menjek, megyek. De... kérlek, csak hadd nézzelek... csak egy kicsit."
"Miért?"
"Mert gyönyörű vagy! Megnéztem a képeidet, hogy mennyire szép voltál azokban a ruhákban, és megpróbáltam elképzelni, hogy néznél ki meztelenül. Elvettem az egyiket, a bikiniset, és azzal aludtam."
"Tényleg?"
Bólintottam.
"Úgy értem, miért MOST. Miért nem hamarabb?"
"Nem tudom. Hát, amíg el nem kezdtem írni Cininek, addig csak a kishúgom voltál, ja, a "Pokoli Hugi"! Még csak meg sem néztelek igazán. Soha nem gondoltam rád másképp, mint a kishúgomra. Emlékszem, amikor még kicsi voltál, úgy gondoltad, hogy én vagyok a legjobb bátyus az egész világon. De az utóbbi egy - két évben néha azt hittem, hogy utálsz... amiket mondtál... ahogy beszéltél velem. Csak távol akartalak tartani magamtól, hogy a lehető legkevesebb dolgunk legyen egymással."
"Tudom, hogy sokszor utálatos voltam veled. Sajnálom. De tényleg nem tudod, miért?"
Megráztam a fejem:
"Nem."
"Féltékeny voltam."
"FÉLTÉKENY?"
"Igen. Nem akartam, hogy más lányokkal járj. Nem akartam, hogy más lányokkal foglalkozz. Megpróbáltam felhívni magamra a figyelmedet. A törölközőt soha nem tekertem magam köré, mindig a kezemben hoztam, amikor kijöttem a fürdőszobából, hogy láthass. A mellem van olyan, mint a barátnőidé! Hagyni akartam, hogy bebámulj a blúzomba. Egyszer kigombolva hagytam, hogy beláthass, és te azt mondtad, hogy gombolkozzak be! Majdnem rádüvöltöttem. Hagytam felcsúszni a szoknyámat, és megpróbáltam kivillantani neked a bugyimat. Sőt, bugyi nélkül is megtettem! De soha nem néztél rám! Egyszerűen átnéztél rajtam!"
Már majdnem sírt.
"Ó, Istenem. Nem tudtam. Amikor úgy láttalak, zavarba jöttem miattad, azt hittem, véletlenül történt. Hogy lehettem ilyen hülye?"
"Nem is vagy annyira hülye, bátyus. Nekem is beletelt egy kis időbe, hogy elhatározzam magam. Hogy eldöntsem, mit akarok és miért. Ezért akartam, hogy AWesTexUn írjon rólam és a bátyámról. A történetekben legalább azt csináltad volna, amit én akarok."
"De mi testvérek vagyunk. Nem szabadna ezt csinálnunk."
"Nem érdekel. Szeretlek. Kívánlak. Akárki mondja, hogy rossz, nem érdekel, mert nem az. Nekem nem. Nekünk nem. Nem, ha mindketten akarjük! Te akarod?"
"A múlt hét környéke óta, az e - mailek óta, mióta tudom, hogy te vagy Cini, semmit nem kívántam ennyire életemben. Én... szeretlek."
Ahogy beszéltem hozzá, egy apró mosoly jelent meg a szája sarkában. Lassú és tétova mosoly volt, aztán gyorsan szétterült az arcán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (233 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 12. 11. péntek 06:35
Nagyon szép!
#8 deajk2008 2015. 03. 22. vasárnap 20:22
nagyon tetszett, jó lett 10p, folytasd...
#7 A57L 2013. 09. 17. kedd 04:36
Nem rossz.
#6 listike 2013. 07. 28. vasárnap 12:31
Csoda szép.
#5 papi 2013. 05. 19. vasárnap 11:03
Folytasd
#4 sihupapa 2008. 09. 28. vasárnap 05:05
olyan mint a többi yoda, egy nagy csoda!!!!!
#3 medver 2004. 08. 21. szombat 09:55
Echolalia lenne,ha ugyanazt mondanám mint az első résznél.De sajnos ez 13 pont.
#2 Senkifia 2003. 02. 28. péntek 09:30
Tisztara jo:) Sensei Yoda, csak igy tovabb:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?