A+ A-

Ötvenötödik születésnap 5. rész

A másnap délelőtt izgatott készülődéssel telt el. Elkészítették az apjuk kedvenc ételét és mindent előkészítettek a fogadására. Izgatottan mentek ki a pályaudvarra. Alig mertek egymásra nézni. Gondalataik egyre csak visszatértek az estére. Vajon milyen lesz? És ha nem sikerül, hogyan néznek egymás szemébe? És ha sikerül, hogyan fog folytatódni. De a hangosbemondó megoldotta a problémát és jelezte, hogy az apjukat hozó szerelvény pár perc múlva megérkezik. Szívdobogva keresték mikor tűnik fel apjuk valamelyik ablakban, mikor végre a kicsi megpillantotta.
Ott van! Apu! -integetve szaladni kezdett. Alig várta, hogy apja lelépjen a lépcsőn és olyan szorosan ölelte magához, hogy az apja hangosan felnevetett.
Milyen jó erőben van az én kislányom. Nagyon hiányoztál. Nem megyek többé el ilyen hosszú időre.
Ezt a főnököd is tudja? - lépett oda az idősebb és ő is megölelte és megcsókolta az apját. Szóval én már nem is hiányoztam neked?
Dehogynem. Hiszen tudjátok ti, vagytok az életem. Olyan jó volt hazajönni.
És mindent el tudtál intézni? - kíváncsiskodott a kisebbik.
Most munkáról egy szót sem. Alig vártam, hogy újra lássalak bennetek. Minden rendben van ?
Igen. Nálunk teljesen rendben van minden - mondta Andi és összemosolygott húgával. Az apjukba karolva vitték a taxi állomás felé.
Milyen úriember lettem - mondta mosolyogva, mikor a lányokkal beültek a taxiba és az utazás közben alig győzött a kérdéseikre felelni. Mégis el kellett mesélni a kiküldetésének minden napját.
Mikor megérkeztek a lányok rábeszélték, hogy egy kicsit pihenjen le. Addig a lányok előkészítettek mindent az esti meglepetéshez. Andi egy sötétkék ruhát vet fel, mely széles kivágása és a jólszabott melltartó kiemelte és kellő belátást engedett telt melleire. Az oldalán combközépig fel volt vágva jó belátást biztosítva telt combjaira. A húga egy szorosan testhez simuló nadrágot és egy fekete blúzt vett fel. Csodálatos terítést csináltak és jót nevettek mert mind a ketten egy-egy inget vettek a hozzá tartotó nyakkendővel. Nagyon csendben készítettek elő mindent a pezsgőt behűtötték az egyéb italokat előkészítették. Minden készen állt arra, hogy felköszönthessék édesapjukat.
Mit gondolsz sikerül?- kérdezte Ani aggódva.
Szerintem ez csak rajtunk múlik. Gyere ülj ide mellém. Semmit nem erőltetünk. És nekünk nem szabad annyit inni, hogy ne tudjuk mit csinálunk. Én nagyon akarom és egy kicsit már most izgalomba vagyok. Ma végre át akarom élni amiről annyit álmodoztam. És te előtted leszek az ővé és mindent meg fogok tenni neki, amit csak akar.
Valóban mindent?
Nem fog tudni olyat kérni tőlem, amit ma ne tennék meg neki.
És holnap ?
Az a mától függ. Ha elfogad és az ővé leszek, akkor ez egy életre szól. Azt még nem tudom, ha elutasít akkor mit csinálok, de akkor is vele akarok maradni.
Tudod hogy nagyon szexisen nézel ki.
Direkt öltöztem igy. Azt akarom, hogy kívánjon. De te is nagyon jól vagy. Formás a feneked ebben a nadrágban.
Csak ebben ? - húzta fel az orrát Ani és sértődötten hátat fordított nővérének.
Meztelenül még jobb, de most még nézzünk valami jó zenét, amire össze lehet bújni - állt fel Andi és a kazetták között keresgélni kezdett
Egy kis idő múlva megjelent az apjuk az ajtóban. Még kissé álomittasan nézett körül és a látvány ami fogadta döbbenetes volt. A két lány az ingerlő ruhában. A terített asztal a gyertyákkal belefojtotta a szót.
Eltelt egy kis idő, amig meg tudott szólalni.
Vendégeket vártok?
A két lány egymásra nézett majd hangos kacagásban törtek ki. Alig tudták abbahagyni. A könnyeiket törölgatve odamentek az apjukhoz és össze vissza csókolták.
Igen. Majdnem helyes a feltételezés. De nem vendég lesz, hanem ünnepelt és most gyorsan fürödni, borotválkozni, mert nagyon éhesek vagyunk.
Az apa mosolyogva a fejét csóválva indult a fürdőszobába. Andi gyorsan kikészítette neki a ruhadarabokat, majd egy re növekvő izgalommal várták, hogy elkészüljön.
Mikor kijött a fürdőszobából a két lány a kezükben az ajándékkal felköszöntötték, majd pezsgővel koccintottak. A vacsora nagyon jó hangulatban telt el. Nagyon sokat nevettek és mind a hárman nagyon jól érezték magukat. Közben természetesen ittak, de a két lány nagyon mértékkel. Mikor végeztek a két lány gyorsan felállt, hogy eltüntesse a tányérokat.
Van még itt egy kis ajándék neked - mondta a kisebbik kuncogva és bekapcsolta a TV-t és a videót. Behelyezte a kazettát és mind a ketten gyorsan kezdték kihordani a tányérokat.
Úgy izgulok - súgta a kisebbik. Én is. Gyere gyorsan elmosogatunk, addigra éppen a lényegnél fog a film tartani. Mikor pár perc múlva bementek látták a képernyőn, hogy jól számítottak. Az erotikus, majd az egyre vadabb jelenetek követték egymást. Két oldalt az apjuk mellé ültek és Andi lopva az apja nadrágjára pillantott. Szerette volna látni, hogyan duzzad meg apja hímvesszője.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.64 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zsuzsika 2016. 03. 12. szombat 08:23
Végre eljutottunk a szülinapig.
#14 fingerlis 2015. 06. 22. hétfő 18:49
IGEN...
#13 A57L 2013. 08. 22. csütörtök 04:45
Egész jó.
#12 genius33 2012. 11. 26. hétfő 07:23
Az tuti smile nagyon szerencsés nyes
#11 Kaszkadör 2012. 01. 16. hétfő 17:05
Szerencsés apa smile
#10 sarmos 2009. 11. 18. szerda 09:50
jo
#9 arkangyal 2009. 06. 21. vasárnap 16:57
Összevonva irom az eddigiekről mert így olvastam el.
Mondhatom azt hogy nagyon jó. Minden van benne ami egy jó és finom sexhez kell.Még lehet folytatni tovább, benne van a lehetőség.Csak így tovább, gratulálok neked.
#8 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 22:43
édes,tündéri,aranyos,SZUPER.
#7 krisz 2008. 09. 16. kedd 11:05
szuper a tőrténet várom a folytatást.
#6 fiest 2007. 05. 17. csütörtök 18:19
folytatást!!!nagyon tetszett4igényes fogalmazás!csak még tovább akarom....
#5 east west 2005. 09. 5. hétfő 11:37
Folytatas?Hisz vege van nem?
#4 Andi 2005. 09. 3. szombat 21:45
Szép történet. Szeretet és vágy öszhangban csodás! Ugye lesz folytatás?
#3 East West 2005. 09. 2. péntek 10:00
Gratula megegyszer! Kar hogy nincs tovabb.
Csak a sok ugy meg igy szeretunk apuci volt szamomra egy kicsit sok, de attol meg remek!
#2 Bratyó 2005. 09. 2. péntek 02:10
Maximálisan 10.-pont.Ritkán olvasható ilyen jó sorozatott.
#1 Törté-Net 2005. 09. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?