A+ A-

Ötvenötödik születésnap 6. rész

- Kissé fejfájósan ébredt. Nem szokta meg az italt és lassan tértek vissza a tegnap este történtek. Világossá vált a felismerés, hogy a saját lányaival szeretkezett. Csak arra gondolt, hogy ez még egyszer nem történhet meg. De gondolatai vissza - vissza tértek a két lány csodálatos testére és arra a gyengédségre amivel a két lány körülvette. Imádta a lányait és hogy velük együtt élte át életének legnagyobb és legerotikusabb élvezését felemás érzésekkel töltötte el. Régen nem volt nővel és az élvezési abból álltak, hogy a filmjei nézése közben kielégítette magát. Bár az utóbbi időben ez is megritkult, hiszen valamelyik lány mindig otthon volt. Azon gondolkozott mi lesz ezután. Magának sem merte megvallani, de a gondolat, hogy többé ez nem történhet meg jeges rémülettel töltötte el. Tudta, hogy ez ajándék volt, de úgy érezte, hogy nem élhet tovább nélküle. Hallotta, hogy az ajtaja csendben nyilik és az idősebb lánya dugta be a fejét.
- De jó, hogy már fenn vagy - mondta mosolyogva és elindult az ágy felé.
- Azon gondolkoztam, hogy fel kellene kelni, de olyan jó lustizni - mondta az apja és mosolyogva nézte a lányát. Nagyon szép ez a lány. Szinte el sem hitte, hogy tegnap szeretkezett vele. A lányon fehér fürdőköpeny volt és a férfi úgy látta nincs alatta semmi. A fantáziája megint elkezdett dolgozni.
- Bebújhatok melléd ? - kérdezte Andi mosolyogva és egészen szorosan az ágy mellé állt.
- Meztelen vagyok - mondta az apja és szemei a kissé szétnyíló köpenyt nézték.
- Most már én is - mondta Andi és kibontotta a lazán megkötött övet és előbukkant telt, érzéki teste. Felemelte a takarót és látta, hogy valóban teljesen meztelen az apja. Hímvesszője ernyedten pihent enyhén széttett lábai között. Andi mellé feküdt és a mellére hajtotta a fejét. Telt melle apja szőrős mellén pihent. Átkarolta az apját és combját keresztbetette rajta.
- Hogy aludtál? - kérdezte és megsimogatta az arcát.
- Nagyon jól. És volt egy nagyon szép álmom.
- És elmondod nekem?
- Tudod, hogy mindent elmondok. Nincs előtted titkom. Azt álmodtam, hogy két gyönyörű nővel szeretkezem. És legtitkosabb álmaim valósulnak meg.
- Apa. Nem álmodtad. Valóság volt az egész. Tegnap kicsit sokat ittunk, de hidd el a húgival együtt nagyon élveztük az egészet. És nyugodj meg én voltam az egész értelmi szerzője. És minden ami történt igaz volt. Nem csak az ital hatására történt. Bár azt hiszem, ha nem ittunk volna, nehezen lehetett volna téged rávenni ilyesmire, de jó volt az előkészítés.
- Szóval ti is akartátok az egészet?
- Igen Apa. Tudod olyan sokszor elképzeltem, hogy olyan férfivel fogok találkozni amilyen te vagy. Ilyen igazán emberrel és férfival, akit lehet tisztelni szeretni és ő is viszonozza. Volt jó pár férfi az életemben és nagyokat basztam velük. Volt, hogy többel is egyszerre, de valami mindig hiányzott. Nem csak dugni akartam, hanem szeretkezni. Odabújni becézgetni, de sokszor olyan értetlenül néztek rám, hogy elszégyelltem magam és a következő gondolaton az volt, hogy vajon kellett - e ez nekem. Már kislány korom óta izgatta a fantáziámat milyen lehetsz mint férfi. Sokat meglestelek a fürdőszobában és sokat láttalak meztelenül. Mindig boldog voltam, ha megöleltél és érezhettem a testedet. De az illatod volt a legvonzóbb. Mindenkiben az "apuillatot" kerestem, de úgy látszik ilyen csak egy van. Sokat maszturbáltam, hogy elképzeltem rám nyitod az ajtót és meglátod széttett lábaim között a nedves pinámat, ahogy kéjfátyolos szemmel simogatom. És akkor megbüntetsz. A térdedre fektetsz és a meztelen fenekemet elvered, De a térded éppen a csiklómnál van és én egyre jobban élvezem a verést, ami nem fáj, hiszen inkább simogatsz. Majd abba hagyod és azt mondod nem haragudjak és csókolni kezded. Széthúzod a popsim és az mondod gyönyörű. Én úgy szeretném, ha a nyelveddel megérintenéd. Hátra nyúlok és széthúzom neked és te nagyon finoman megérinted a nyelved hegyével. Megremegek és ezt te nagyon jól érzed. Az ujjaid lassan simogatni kezdik nedves pinámat és egyre beljebb csúsznak. A nyelved is egyre mélyebben hatol belém. Én annyira élvezem, hogy kis idő múlva elélvezek.
- Uristen, Andi ne mondj ilyeneket...
- Miért ? Mert felizgat ? Azt akarom !. Most nincs ital és ha azt mondod menjek el, akkor elmegyek. De érzem, hogy felizgatott. Úgye, hogy izgalmas volt a fantáziám ? És tudod milyen sokat gondoltam ilyenekre. És lám az én édesapám farka keményen áll.
- Andi. Ez helytelen.
- Igen az, de nagyon helyes farkad van. Én nagyon szeretem, de ha nem akarod nem fogok beleülni. Nem azért mert nem szeretném, hanem azért mert én jó kislányod vagyok. És nem fogom a számba venni, pedig nagyon szeretem, ahogy kitölti a számat és a bársonyos fejét nyalogathatom, mint egy forró fagylaltot. Én nem élvezem az illatát, pedig nagyon szeretem, mert teljesen beindulok tőle. Nem és nem. Mert én jó kislány vagyok - mondta kuncogva és lenyúlt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon54 2017. 11. 3. péntek 00:27
Én ahárom unokahugaimmal éltem nemiéletet.
#11 cscsu50 2017. 11. 2. csütörtök 23:19
Nagyon szuper
#10 tomi19 2014. 03. 3. hétfő 20:42
Élmény volt végig olvasni kár hogy nincs folytatása!
#9 A57L 2013. 08. 22. csütörtök 04:45
Nagyon jó.
#8 genius33 2012. 11. 26. hétfő 07:25
Abszolút 10-es smile
#7 Kaszkadör 2012. 01. 16. hétfő 17:13
Szép volt 10 pont.
#6 sarmos 2009. 11. 18. szerda 20:33
jo
#5 arkangyal 2009. 06. 22. hétfő 15:29
Nagyon szuper csak így tovább. Ne várakoztasd sokáig az olvasóidat.Ez így eddig 10 kövér pont csillaggal.
#4 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 22:53
ÉS BOLDOGAN ÉLNEK MIG MEGNEM HALNAK
külömben gratulálok és köszi.
#3 kiscsávó 2007. 10. 2. kedd 23:11
örülök hogy 2 év után újra folytatad a történetet, remélem a kör részre (ha lesz) nem kell várni ennyi időt egyébként grat 10 pont
#2 pistim 2007. 09. 29. szombat 00:08
Én is szekszeltem a lányommal, és roppantul szégyelltem magam egy ideig, de aztán ez elmúlt, és büszke is vagyok rá, hogy megtörtént!
#1 Törté-Net 2007. 09. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?