A+ A-

Portásként a leánykollégiumban 1. rész

Éjszakai portás voltam a lánykollégiumban!
Az egész úgy kezdődött, hogy 25 évesen elhelyezkedtem egy biztonsági őr cégnél, akikhez több iskola, közintézmény is tartozott, és persze az írás helyszíne is, a lánykollégium! 12-24 órás portaszolgálatot láttunk el, nappal ketten voltunk, éjjel mindig csak egy ember maradt. Nem volt szabad kiengednünk senkit a kapun este 10 után, de persze voltak próbálkozók.
Volt 3 nagyon helyes kiscsaj, akik minden szerdán főiskolás buliba akartak kilógni, de én persze az állásommal játszva, nem akartam kiengedni őket. Elhatározták hát, hogy rávesznek.
Egyik szerda este éppen a tévét bámultam a portán, mikor megjelent a 3 szőkeség, toppokban, miniszoknyákban, úgy ahogy kell egy éjszakai partihoz. Barbi a legfiatalabbik (17 éves volt), bejött a portás fülkébe, és kérte, hogy had bulizzanak egy kicsit. Hosszú szőke haja volt, és gyönyörű arca. Mellesleg isteni dekoltázsa is, amiről nem tudtam levenni a szemem. A portásfülke elég nagy volt, mivel éjszakai szolgálatra is be volt rendezve, volt a hátsó részében ágy, mosdó, meg minden, ami az éjszakai ügyelethez kell. Gyakorlatilag egy kis saját szobám volt a suliban. Szóval fogta magát, és felült az íróasztalra, és elkezdett csacsogni, hogy ő és a barátnői mennyire szeretnének az éjjel kirúgni a hámból, meg hogy pasikat akarnak fogni, mert már nagyon régen nem buliztak egy jót. Míg ezt mondta, a másik két lány is bejött, és becsukták az ajtót, mondván nem akarnak hangoskodni, hagynák a többieket pihenni.
Kezdett gyanússá válni a dolog. Mondtam nekik, hogy ezt én nem engedhetem meg. Barbi erősködött, hogy pedig ő nagyon szeretné, és míg beszélt, mintha nem tudná, hogy mit csinál, feltette az egyik lábát az asztal előtti székre, amitől én, aki az ágyon vele szemben ült, pont beláttam a szoknyája alá. A farkam ágaskodni kezdett egyből, ami kissé feszéjezett, mert akkor már csak egy melegítő alsó volt rajtam meg egy póló, és gyakorlatilag egyből látni lehetett a merevedésemet. Csak valami hálószerű bugyi volt rajta, mert mintha láttam volna a puncijának a vágását. Fogta magát a két másik lány is, és ők is felültek az asztalra. Ők már nem is zavartatták magukat, nem zárták össze a lábukat, hanem egyenesen megmutatták, hogy rajtuk rózsaszín bugyi van.
Közölte a Barbi, hogy pasit akarnak ma éjszaka, mert nagyon be vannak indulva, és ki kell hogy engedjem őket, különben... és itt nem fejezte be. Kérdeztem, hogy mi lesz különben, mire a szemembe nézett, és azt mondta, hogy könnyíteni fognak magukon, vagyis maszturbálni fognak a szemem láttára, és direkt előttem fogják csinálni, mert egy pasit akarnak látni közben. Persze mondtam nekik, hogy hiszem, ha látom, és a farkam már majdnem szétdurrant.
Erre fogta magát a Barbi, és felhúzta a két, mellette ülő lány szoknyáját, és csak úgy, bugyin keresztül simogatni kezdte őket. Azok ketten hátravették a fejüket, és élvezték az első érintéseket. Ők is elkezdtek tapogatózni Barbi bugyija körül, simogatták a combját, a mellét, majd közvetlenül a punciját is. Barbara volt a főnök, egyszer csak leállította őket, és kérte, hogy mindegyik vegye le a bugyiját, mint ő maga is. Leugrottak az asztalról, és hátat fordítva előrehajolva, a falatnyi szoknyától egyáltalán nem takarva lassan lehúzták a bugyijaikat. Azt hittem beleőrülök! Elém tárult a 3 hamvas barack, mindegyik simára borotválva, az előbbi érintésektől nedvesen csillogva. Lehúzták a bugyikat, és mindet nekem dobták. Kérték, hogy vigyázzak rájuk, míg kielégítik magukat, esetleg egymást. Barbi előredőlt az asztalra, és a másik két lány mögéje guggolt. Elkezdték simogatni a feszes combjait, végig a lábát, egészen a bokától, fel a puncijáig!
Közben a szemembe néztek, és csak mosolyogtak. Mikor a puncihoz ért egyik-másik kéz, a Barbi felszisszent, és ő is hátranézett, hogy lássa mit reagálok minderre. A lányok fél kézzel az asztalra támaszkodó főkolompost simogatták, a másik kezükkel a saját puncijukat, és próbáltak úgy fordulni, hogy én minél többet lássak. Egyszer-kétszer mikor a Barbi barackjához értek, megnyálazták az ujjukat, és belémerítették. Először csak egyet, majd kettőt, és így tágították, így izgatták. Sőt, volt, hogy a két lány egymás mellé tették egy-egy ujjukat, és egyszerre nyúltak belé, a nedves puncijába. Alig bírtam magammal, és éppen kezdtem elővenni a farkam, de megállítottak, hogy még ne. Felállt mind a két lány, a harmadik meg szembe fordult velem. Nekitámaszkodtak az asztalnak, és kérték, hogy menjek oda hozzájuk. Felálltam, odaléptem, és már éppen döntöttem is volna hátra a legközelebb állót, de leállítottak.
Mondták, hogy most ők a főnökök, és én meg azt csinálom, amit ők mondanak. Azt parancsolták, hogy vegyem le a nadrágomat, mert látni akarják a farkamat. Megtettem. Ott meredezett előttük a férfiasságom, majd szétrobbantam az izgalomtól. Azt mondták, hogy fogjam meg és húzogassam rajta a bőrt, de csak nagyon lassan, mert mindent látni akarnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 09:25
Bocsi, elírtam: átvettem volna.
#3 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 09:24
Én a helyedben átvetem az irányítást. Végül is ők akartak tőled valamit, hatalmi helyzetben voltál. (Bár nem hiszem, hogy megtörtént)
#2 genius33 2013. 01. 22. kedd 08:57
Hm kellemes smile
#1 Törté-Net 2005. 09. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?