A+ A-

Egy fiúról 3. rész

Hát álltam az ajtó előtt, mint a lófasz. Esküszöm ez a legjobb kifejezés az állapotomra. Teljesen ki voltam csavarva, elsősorban fizikailag, de lelkileg is. A farkam összezsugorodva lógott ki a gatyámból, még mindig az ajtófélfának támaszkodva álltam, kb. úgy éreztem magam, mint egy "jó" cooper teszt után, persze ez azért annál sokkal jobb volt úgy egyenként, na de egyben sok. Lelkileg sem pontosan tudtam összerakni a történteket, de ennek megemésztését későbbre halasztottam. Kíváncsian néztem be a fürdőszobába a már jól megszokott helyemen, és azt láthattam, hogy a hugi áll a fürdőkádban, anyám pedig éppen veti le a köpenyét. Kissé kiegyenesedtem, hogy jobban lássam a történéseket. Anyám teste tárult elém az uniformizáló köpeny alól. Az a tipikus töltött galamb falusi parasztasszony, kerek csípő, vastag húsos far és combok. Esküszöm jól nézett ki, és a húgommal alkotott kontrasztja még szebbé tette a látványt. Kissé csapzott volt, nem tudtam eldönteni, hogy az előbb történtek miatt, vagy csak a napi munka viselte meg. Azt láttam, hogy egyik melle félig kilóg e melltartóból, abban biztos voltam, hogy ez az én előbbi ténykedésemnek köszönhető.
Ekkor felnézett, szemei huncutul elmosolyodtak, és érezhetően erőltetett haraggal a hangjában megszólalt:
- Édes fiam az előbb segítettelek ki szorult helyzetedből, ha még egyszer úgy jársz, magadra vess. Különben is menj innen, itt most női dolgok vannak folyamatban.
- Milyen női dolgok? -kérdeztem vissza, mostmár érdeklődve, közben lenéztem a farkamra, de nem mutatott semmien életjelet, a magam részéről meg is értettem.
- Holnap a strandra vettem magamnak egy új fürdőruhát, és a húgod megígérte, hogy segít a szőrömet fazonra igazítani, na elégedett vagy? -kérdezte tettetett felháborodásában, közben hátat fordított nekem és levette a melltartóját.
- Milyen strandon? - mostmár nem csak bamba, de értetlen is voltam.
- Ja, neked most akartam szólni, de a nagy káoszban elfelejtettem, holnap és holnapután megyünk apád haverjának nyaralójába a tóhoz. Úgyhogy most tünés, vacsoráig ne is lássalak. Mióta rágom már apád fülét azért a műanyag takarólapért. -az utolsó mondatot már a húgomnak mondta, mert én feladtam a küzdelmet, felmértem hogy még egy merevedés súlyosan károsítaná a szervezetemet.
Felmentem a szobámba, leszórtam a cuccaimat és indultam a zuhanyzóba. Ez csak éppen egy zuhanyzóból és egy kézmosóból állt, fater akkor csinálta, mikor már unta a sok nyöszörgést, a felmászok-lemászok kezdetű mondatokkal. Gyorsan lezuhizva visszamentem a szobámba, ledöglöttem az ágyamra és betakartam magam a vizes törölközőmmel, éppen csak a farkam magasságában, hogy a ventillátor azt közvetlenül ne fújja. Egyébként csak feküdtem és még csak nem is gondoltam semmire, sikerült teljesen elbambulnom.
Arra riadtam, hogy nyílik az ajtó. Anyám volt az:
- Csak a szennyesedért jöttem, gondolom, azt megint hazahoztad.
-Erre most ugye nem vársz választ? De azt hittem, hogy az új fazonodat jössz megmutatni.
-Arra várhatsz kisfiam.
-De legalább akkor az új fürdőrucit bemutathatnád. -fogtam mostmár könyörgőre
-Na látod, azt majd holnap megnézheted. -válaszolta és lehajolt a cuccomért, majd ketetésbe kezdett, míg meg nem találta a szennyesemet. Eközben észrevettem hogy az otthoni ruhája alá nem vett fel melltartót így az egész panoráma elém tárult. Megtalálta a szennyesemet majd felnézett, szemei elkerekedtek, most már láthatóan dühösen megfordult és kilépett az ajtón.
-Biztos hogy ez teljesen normális? -szólt még vissza. Lenéztem a törölközőre és láttam, hogy szép kis sátor kerekedett odalenn.
-Szerintem abszolút. -válaszoltam.
Aztán gyorsan megnyugodtam újra, élveztem ahogy a ventilátor fújja rám a hideget, kicsit meg is borsództam, de jó érzés volt. Aztán elbóbiskolhattam egy kicsit, mert újra arra ébredtem, hogy nyílik az ajtó, most a hugi volt:
- Mi van kincsem? -szólítottam meg a köztünk szokott módon
- A barátnőd keresett telefonon.
- És mit mondtál neki?
- Majd később visszahívod, mert most értél haza. -ahogy beszélt végig a törölközőt nézte, amin kirajzolódott félmerev szerszámom vonala.
- Nagyon ügyesen csináltad. -Közben én is megnéztem magamnak, és a korábban érzett kontraszt felerősödött bennem. Most egy olyan, valóban kislányos világoskék egyberészes ruha volt rajta, amin valamilyen gyerekes minták lehettek régen (talán kacsák, erre nem emlékszem), de a sok használattól lekoptak. Természetesen ahogy nőiesedett az alakja a ruha szűk lett, mégis hordta. Pontosan kirajzolódtak mellei, az ágaskodó bimbókkal egyetemben, valamint a bugyi íve a csípőén, ahol a ruha ugyancsak meglehetősen feszült, de az ajtó betevésekor láttam, hogy a popóján ugyan ez a helyzet. Hogyis mondjam, szép teste van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (204 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Koriander 2014. 09. 10. szerda 13:20
Aranyos történet 10p.
#11 A57L 2013. 08. 6. kedd 04:18
Jó írás.
#10 papi 2013. 04. 25. csütörtök 06:35
Nagyon életszagu
#9 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 18:08
Tényleg izgi.
#8 tiborg 2011. 03. 18. péntek 03:38
Hiheto...elkepzelheto...izgalmas....
#7 Cintia14 2008. 07. 13. vasárnap 08:35
a legjobb sztorikat az élet írja : )
#6 vlado 2007. 09. 4. kedd 19:58
uuuh
#5 zozik 2004. 08. 22. vasárnap 10:55
Szuper!!! Nagyon profi. Jöhet a folytatás
#4 Süni 2004. 08. 17. kedd 07:39
Nagyon jó, várom a folytatást.
#3 abrakadabra 2004. 08. 14. szombat 18:20
folytatást KÖVETELEK!
#2 smile121 2004. 08. 7. szombat 07:11
nekem teccik:)
#1 Törté-Net 2004. 08. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?