A+ A-

Anita 6. rész - Teszt

Tudtuk, hogy egyszer minden jónak vége szakad, de annyira hozzászoktunk már az égiek kényeztetéséhez, hogy csak akkor tűnt fel, milyen régóta tart a forróság, mikor már túl voltunk rajta. Csaba tervének is lőttek, mármint hogy az új bikinimben cipelhet el a strandra, de mondhatom, én se örültem túlságosan a rossz idő viharos beköszöntésének. A fiúk dúltak-fúltak egy darabig, aztán egyik nap, mikor a bevásárlásból hazaértem, már csak Gabit találtam hason fekve a szobájában.
- Csabi? - kérdeztem az öcsém. Ő csak szisszentett egyet, és a kezével jelezte, hogy haverja már felhúzott Pestre.
- Óóó... - mondtam csalódottan - még csak el se búcsúzott! Hát megint együtt, egyedül - doromboltam Gabinak, de nem volt vevő rá, valójában nem is figyelt rám, mint mindig, ha valami olvasnivaló akadt a kezébe.
Elszöszögtem egy darabig a konyhában, aztán nekiláttam a kert rendbe tételének, mert a szárazságban egy kicsit elhanyagoltuk szegényt. "Holnap Öcsit is ráveszem" - mondtam magamban, mikor elpakoltam a szerszámokat és kinyújtóztattam magam. Nagyanyám mondogatta mindig somolyogva, hogy "akinek egyenes a dereka, ne ültessen szőlőt".
"Hát van benne valami" - gondoltam már a zuhany alatt ropogtatva a csontjaimat.
Jólesően gyorsan jött az álmom, de majdnem olyan viharos volt, mint az elmúlt napok; Csaba is szerepelt benne, ahogy masszírozza a szerszámát Gábor ágyában; öcsém, mikor lekerekezünk a tóra; aztán mikor együtt átmegyünk a Dunán a nudi részre...
Na, erre aztán fel is ébredtem. Éjszakára kiderült, és a telihold bevigyorgott a szobámba. Ez ébresztett fel, vagy a Csaba dorongja, nem tudom (álmomban szép méretes volt, bár élőben sose láttam), de szerettem volna visszaringatni magam. A hűvös este a flanell hálóinget húztam a meztelen testemre, de mostanra egy picit átizzadtam a takaró alatt. Lerúgtam magamról, és felhúztam a lábam, hogy a szokott módon kényeztethessem magam. Már jó úton jártam, mikor valami zaj jutott el a tudatomig, aminek hiába kerestem a forrását az álmomban.
Felnézek, s látom ám, hogy drága öcsikém botorkál be a szobába egy szál pólóban. Nem voltam már annyira prűd, mint a nyár elején, de a kezem azért elvettem a nunámról, és a hálóinget is lejjebb húztam. Alighanem fölöslegesen, mert ő mintha ott se lettem volna, kitapogatta a komód egyik fiókját, és kotorászni kezdett benne. Már azon voltam, hogy rádörrenek, mi a fészkesnek turkálja össze a holmim, mikor a meredező férfiasságára tévedt a tekintetem. Csodáltam is, hogy nem korábban, mert igencsak impozáns látvány volt, ahogy a fölső fiók felé mutogatott. "Na ez érdekes lesz" - gondoltam magamban, és elhatároztam, hogy kivárom a végét. "Ha még arra se figyel fel, hogy szétterpesztem a combom, és újra magamhoz nyúlok, igencsak el lehet foglalva" - morfondíroztam, miközben újra visszataláltam a nedves ölemhez. Néha megránduló farkára tapasztva szemem, egyre szégyentelenebbül masztiztam. A nyögdécselés most elmaradt, de a számat azért eltátottam, mikor láttam, hogy kiemeli a fiókból az egyik bugyim! A meglepetéstől még élvezni is elfelejtettem, pláne amikor se szó, se beszéd, visszatántorgott a szobájába, ahogy jött, csak most a bugyimon keresztül véve a levegőt. Én is levegő után kapkodtam, ahogy utána osontam.
Még ilyet! Lassan húsz éve élek vele egy fedél alatt, de erre még nem volt példa. Azt már megfigyeltük Anyával, hogy néha beszél álmában, de hogy járkál is...! Miről álmodik az ilyen? A szobájába belesve erre nem kaptam választ, de a látványtól annyira hangosan kezdett el dobogni a szívem, hogy attól féltem, felébred rá. De nem. Csukott szemmel, hanyatt fekve, elmélyülten dörzsölte a nylonnal a farkát, meg-megállva közben. Leguggoltam, hátha így nem lát meg mindjárt, ha mégis felébred, de a puncim is jobban kézre állt így. A derekamig húztam a hálóinget, hogy ne szorítson közben, és kitapogattam a combom között az érett szilvámat. Mostanra a husija már annyira duzzadt volt, hogy nekem is szünetet kellett néha tartanom, nehogy középső ujjam hamarabb röpítsen a csúcsra, mint őt az elorzott kincse.
Neszezését hallgatva én is lehunytam a szemem, és azt képzeltem magam elé, hogy én is benne vagyok abban a bugyiban, és a csiklóm nem a saját ujjam, hanem az édes kuksija birizgálja. Amióta elélvezett alattam a kertben, ez a tilos vágy járt az eszemben, s most már tudtam, hogy ő sem "közömbös irántam". Legalábbis a ruháim érdeklik, és nem is akármelyik! Bár nem a szennyesből kotorta elő, és így nem érezhette rajta a puncim izgatott nyári illatát, de tapasztalatból tudtam, hogy ez a selymes bugyi képes szerezni pár kellemes percet... Néha, ha senki nem láthatott a térdig érő ruhám alá, nélküle is kimerészkedtem az utcára, de az igazi az volt, ha éreztem feszességét a bőrömön. Ez az érzés csak fokozódott, mióta csupasz lettem odalent. Ennél már csak a mostani volt jobb, amikor úgy élveztem félig pucéran az öcsém hálójában, hogy tudtam, őt is az a furcsa, titkolnivaló érzés fűti, mint engem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.81 pont (187 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 feherfabia 2015. 10. 25. vasárnap 06:39
Nagyon Jó!
#17 zsuzsika 2014. 03. 8. szombat 08:11
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
#16 genius33 2013. 01. 14. hétfő 10:52
Tuti smile
#15 Bikmakkocska 2013. 01. 3. csütörtök 09:22
Mindenképpen folytasd!10!
#14 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:56
kellene folytatni
#13 huskym22 2010. 10. 30. szombat 15:40
nagyon tetszik, de hol marad a folytatás? :(
#12 Ákos 2010. 05. 3. hétfő 20:59
Nagyon-nagyon jó és igazán erotikus ez a sorozat!!!!!!!!!
Mikor jön a folytatás?
#11 free 2009. 05. 26. kedd 17:09
fantasztikus...
#10 sihupapa 2008. 09. 27. szombat 02:50
VANDA köszönöm a gyönyörű történetet!
Mind a hat részt.
#9 fiest 2007. 05. 23. szerda 18:46
az összes irása király
a csucs a szakmában!(legalábbis nekem)
#8 sys 2007. 01. 12. péntek 01:35
Nagyon jó! Mindenképp legyen folytatás!
#7 goa 2006. 12. 26. kedd 15:50
10 pont. gratula. a legjobb történet. várom a következöt!
#6 Lowlider 2006. 12. 10. vasárnap 12:08
10 pont az egészre, ja és várjuk a mielőbbi folytatást
#5 Lamb of God 2005. 11. 28. hétfő 17:35
Nagyon jó lenne ha lenne folytatás...
Eddig nagyon tetszik...:)
#4 Lovecraft 2005. 02. 16. szerda 15:46
Nagyon tetszik, nálam 10 pont az egész sorozatra, a baj csak az, hogy nincs folytatás. :((
#3 Joe 2004. 07. 6. kedd 08:04
király
#2 Gyugyu 2004. 07. 5. hétfő 17:59
na végre! Azt hittem már nem lesz folytatás. 10 pont. nagyon jó. A legjobb.
#1 Törté-Net 2004. 07. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?