A+ A-

Anita 4. rész - Közös fürdés

- Úgy, mint amikor kicsik voltunk? - kérdezte Gabi.
- Akarod? - néztem rá.
- Megmosod a hátam?
- Persze. Engedd meg a vizet, én hozom a pizsiket! - mondtam neki, mikor beértünk a fürdőbe.
Izgi volt egy szál törülközőben lézengeni a lakásban. Aztán hagytam lecsúszni a fehér törülközőt, és meztelen testemre kaptam a bébi-doll felsőm. Jól meghúztam a vizeskancsót, és átmentem Gabi szobájába. A paplan alá nézve nem találtam a pizsamáját, de felemeltem a párnát, és ott volt, összehajtogatva. Ahogy magamhoz vettem, megláttam egy elhasznált Playboyt alatta. "Szóval ezzel alszik az én kis szentem..." - vigyorogtam, ugyanakkor a borzongás hulláma is átfutott rajtam, ahogy megláttam az izgatóan pózoló, velem majdnem egykorú lányokat a szétnyílt oldalon. Gondoltam egyet, és az ölembe kaptam a ruhával együtt, de úgy, hogy az öcsém ne vegye észre mindjárt.
Gabi csak hátrapillantott, mikor beléptem a fürdőbe, de elkerekedett a szeme. Ahogy elnéztem a csupasz combját, melyet alig takart a törülköző, észrevettem, mennyire besötétedett. Igaz, ma már sok minden történt... A villanykapcsolóért nyúltam, de eszembe jutott, hogy a kredencben maradt még pár mécses tavalyról. Térültem-fordultam, s mire újra visszaértem, Gábor már tekerte le magáról a törülközőt.
- Nem lesek - mondtam feleslegesen, mert öcsém már egyik lábával próbálgatta a vizet. Aranyosan feszülő feneke alól elősejlettek golyói, aztán egy pillanatra még láttam félmerev kuksiját, ahogy belemerült a vízbe. Letettem a cuccokat egy székre.
- Itt vagy? Nem tudtam az előbb, hová tűntél.
- Hozom a hangulatvilágítást! - mondtam, és elkezdtem kipakolni a mécseseket a kád szélére, meg a polcokhoz. Éreztem, hogy megduzzad a mellbimbóm, ahogyan öcsém vékony hálóingen átsütő tekintete pásztázza, de megálltam, és nem kaptam oda, ahogyan régebben tettem volna. Hátha a természetes viselkedés eltereli mindkettőnk figyelmét éledező férfiasságáról... merthogy éledezésben nem volt hiány, amennyire ezt a lassan egymást érő habszigetek között meg tudtam állapítani. Régebben semmi nem zavarta a helyzet semlegességét, bár az már tényleg régen volt...
- Na, mutasd magad! - térdeltem le a kád mellé, mint kiskorában, mikor én voltam soros a fürdetésben. Elkezdtem súrolni a hátát a szivaccsal. Erőteljes lehettem, mert karjával megtámaszkodott a kád szélén, így melleim a zománc eddigi hűvössége helyett nedves bőrének sokkal kellemesebb, de semlegesnek szintén nem nevezhető tapintását érezték. Ahogy benne is tudatosult, hogy a háta mellett a karját is masszírozza valami, zavarában felült, és kezével a combját kezdte gyúrni. Alig tudtam megállni kuncogás nélkül, mikor óvatosan újra a kád peremére fektette izmos karját, közvetlenül az ágaskodó mellbimbóim szomszédságába. Én is alig bírtam már magammal, minden pórusom szabadabb és leplezetlen érintésre vágyott.
- Nézd, mit csinálsz! Tiszta víz lettem! - méltatlankodtam kiegyenesedve, felsőtestemen az átnedvesedett hálóinget igazgatva. Mindketten az udvarukból kiemelkedő bimbóimra meredtünk, ahogy rózsaszíne átütött a helyenként teljesen átlátszóvá vált ingen.
- Szerinted elférünk ketten is ebben a kádban? - kérdeztem költőien, mert ellenkezése igazán meglepett volna.
- Akkor legalább én is megmoshatlak! - biztatott Gabi, a felhúzódó bébi-doll alól kivillanó fenekemen felejtve a tekintetét. Alig bántam, mert tudtam, nemsokára úgyis teljesen meztelenek leszünk. Olyan volt, mintha a csöpp ruciban izgatóbb lett volna közelsége, mint a teljes pucérság a kertben.
- Most hunyd be a szemed, mert nincs rajtam semmi! - nyúltam le a hálóingem szegélyéhez.
- Rajtam is csak a libabőr - kuncogott Gabi, de azért eltakarta a szemét.
- Lábakat szét - vezényeltem -, eléd ülök!
- Ezt mindig így szoktad? - kérdezte, mikor a hátam öcsém felé fordítva lassan bemerültem a vízbe.
- Mindig meztelenül fürdök, te nem?
- Nem úgy értem! Gyertyafényben...
- Klassz, nem? - motyogtam jólesően a meleg víztől, és behunytam a szemem. Kezem a cicimen tartva lassan hátradőltem, de öcsém egyszer csak kikászálódott mögülem, és kezével az ölén kifelé csattogott a fürdőből.
- Mi ütött beléd?
- Mindjárt jövök! - kiáltotta, de már kint járt.
Elmerültem a jószagú habban, aztán hátrább helyezkedtem a kádban. Szinte reszkettem a hirtelen hőmérsékletváltozástól, a bimbóim peckesen álltak. Kíváncsiam vártam, mi lesz ebből az egészből, a strand, aztán a nudizás a kertben... egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Utólag visszagondolva, talán szerettem volna átélni izgató helyzeteket egy fiúval (kevés ilyesmiben volt részem), mégis veszélytelenül játszani az oroszlán farkával (hehe).
Gabi visszatért, egyik kezében borosüveget, poharakat lóbálva.
- Vigyázz, nem szeretnék itt üvegcserepeket!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.99 pont (190 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2015. 10. 25. vasárnap 05:53
Nagyon jó!
#12 zsuzsika 2014. 03. 7. péntek 13:07
Nagyon jó.
#11 Bikmakkocska 2013. 10. 3. csütörtök 18:09
Még mindig jó.
#10 genius33 2013. 01. 14. hétfő 10:52
Aranyos inkább smile
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 2. szerda 21:03
Folyamatosan magas színvonalú, a meseszövés fenntartja az izgalmi szintet.10.
#8 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:48
magasra tetted a mércét
#7 bikmakk 2011. 07. 2. szombat 23:21
Változatlanu a magas színvonal. 10
#6 pisti47 2007. 06. 23. szombat 21:16
Eddig kurva jo.
#5 KKrisz79 2007. 03. 13. kedd 20:14
"Az tetszik ebben a sztoriban,hogy szinte folyamatosan szinten tartja az élvezetet,nincsenek rossz v unalmas részei." Teljesen egyetértek TheChronic!!:-)
#4 laci1952 2007. 02. 8. csütörtök 20:45
Élethű! Kár,hogy abbahagytad!Foytasd!
#3 TheChronic 2003. 07. 25. péntek 00:40
Hihetetlenül jó,pedig annyira szimplának tűnik az egész...jó fej az öcsém,de néha gondolkodás nélkül elcserélném egy hugicára :)
Az tetszik ebben a sztoriban,hogy szinte folyamatosan szinten tartja az élvezetet,nincsenek rossz v unalmas részei.
Én is nagyon várom az 5. részt!
#2 John 2003. 07. 21. hétfő 06:14
Remélem a következő folytatásig nem kell ennyit várni!!!!
#1 Törté-Net 2003. 07. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?