A+ A-

Anita 5. rész - Strandok

"Megpróbáltatásaim" a fürdőszobán kívül is folytatódtak. A fülledt nyári estén a tornácon terítettünk vacsorához. Mintha összebeszéltünk volna, Anita is, én is csak a legszükségesebbeket kaptuk magunkra. Ő egy vékony, fehér pólóban volt. Azt hittem, ez az egyetlen öltözéke, de amint leült, láttam, hogy tartozik hozzá egy bugyi is. Az a fajta, amin keresztül szinte egyenként ki lehetett venni bozontjának szőrszálait. Én egy boxerben üldögéltem, de később megbántam könnyelműségem, mert erekcióm túlságosan is nyilvánvalóvá tette állandó izgatottságom. Úgyhogy én elég keveset mozogtam. Anita járt ki-be a konyhába, bár a vacsink elég könnyű volt. Pár kortyot megint engedélyezett a kedvenc borából, de nekem gyümölcsdarabokra öntötte, amolyan bólét készített.
A közös pancsolós terveinket latolgattuk, és én tudtam, hogy ma is nehezen merülök álomba. Elalvás előtt gondolataim felváltva az erdei tó, és Anita karfán pihentetett combja között csapongtak. Végül azon morfondíroztam, jól láttam-e egy nedves foltot nővérkém átlátszó bugyiján, vagy csak odaképzeltem?
Reggel arra ébredtem, hogy a tesóm matat az ágyamban. Áthajolt rajtam, és a párnám alatt keresett valamit, amit aztán meg is talált, de előtte álmos szemem még kiélvezhette a pillanat véletlen csodáját. Bébidollja szabadon hagyta ringó kebleit, amiket így a kivágásban pár centiről tanulmányozhattam. Felocsúdva el akartam kapni őt, de gyorsabb volt, és zsákmányával, a Playboy-jal kezében vihorászva kitáncolt az ajtón.
"Mi a fenének neki az?" gondoltam lehunyt szemmel, de tudtam, hogy a csaj már végképp kiverte az álmot belőle. Kibotorkáltam a konyhába. A megkent vajaskenyerem majszolva, a szőlőlugason keresztül a kertet bámultam. A napozóágy még mindig ott volt, és hirtelen ötlettel elhatároztam, hogy tusolás előtt napozok egyet. Fogmosáshoz benyitottam a fürdőbe, és földbe gyökerezett a lábam. Anita formás, rózsaszínű feneke világított előttem. Egyik lába a kád szélén, a másik a földön. Fejét lehajtva ügyködött valamit, de egyebet nem tudtam kivenni.
A zajra hátrafordult, és megláttam kezében a borotvám.
- Szia Gabi! Most ne nézz ide, de majd kíváncsi leszek a véleményedre! - szólt hátra a válla felett.
- Csak megmosom a fogam, aztán hátul leszek - motyogtam, és egyre szűkebb lett a sortom. A tükörből láttam, hogy felhúzott hálóinge alatt matat, előtte kinyitva a rácson kedvenc újságom, mellette habos vízben öblítgeti időnként a szerszámom. "Hát azt a másikat se ártana valahogy lehűteni!" gondoltam, és kitrappoltam a kertbe.
Egyből pucira vetkőztem, és hasra dobtam magam a pléden. Dobolt a szívem, tudtam, hogy alvásról szó sem lehet. "Legalább egy Fülest kihozhattam volna..." gondoltam, de nemsokára Anita is megjelent a törülközőjében.
- Szerinted kell ez még nekünk? - kérdezte a mellettem kitámasztott ágyra mutatva, mikor felnéztem. - Senki se lát be, ugye? - aggodalmaskodott. - Húzódj arrébb, csak egy pléd van kint! - kért, majd leült mellém. Felé fordítottam a fejem. Éppen időben, mert pillantásom így elkapta súlyos melleinek ingerlő hajlatát a hóna alatt, ahogy kitekerte magát a törülközőből. Feltérdelt, majd gyorsan ő is a hasára feküdt. - Úgy szeretnék már barna lenni mindenütt - nyafogta.
Egy kis időre elcsendesedtünk, majd megfordultam. Átkoztam magam az olvasnivaló hiánya miatt, de tudtam, hogy Anita beszélőkéje akkor se állna le, ha éppen írnék valamit. Félkemény rudam a combomon feküdt, szégyenlősen igazgattam néha. Nittire nézve észrevettem, hogy ő is oda-odapillant néha.
- Tényleg nem csókoltad még meg Évit? - kérdezte érdeklődve.
- Ne izélj már! Csak pár hete ismerem - feleltem elpirulva.
- Csókolóztál már egyáltalán? - nézett rám felhúzott szemöldökkel.
- Háát... Veled... - böktem ki, és örültem, hogy nem kell a szemébe néznem.
- Ááááá..., az nem volt komoly! - jelentette ki határozottan a nővérem.
Egy kis ideig csendben emésztettük a gondolatainkat.
- Figyu...! Ha nem csinálsz kacsasegget a szádból..., megtaníthatlak rá... - mondta tétován, és most ő pirult el egy kicsit. - Csak azért, hogy nehogy leégéssel kezdd a barátnődnél! Hunyd be a szemed! - kérte, és kezével feltámaszkodott a mellemre. Először a meztelen, ruganyos dudáját éreztem meg a bordáimon, aztán a puha ajkait, ahogy a csukott számra igazította. Erős nyelve az ajkaim közé furakodott, erre én is megnyitottam a szám, és hagytam, hogy nyelvünk egymást keresse. Érdekes, hogy bár először csináltam, egyáltalán nem tűnt szokatlannak.
Sőt! Isteni érzés volt, hogy nyálam keveredik egy lányéval. Át kellett öleljem, nehogy abbahagyja, de - úgy láttam - ő is élvezettel smárol.
- Hú! Ebből a tárgyból nem sok órát kell adnom! - szakította meg az elhúzódó, nem éppen testvéri ölelést. - Vagy inkább... mégis? - nézett rám csillogó szemmel, és elkezdte puszilgatni a számat, kidugott nyelvemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (204 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 10. 25. vasárnap 06:19
Nagyon jó!
#7 zsuzsika 2014. 03. 8. szombat 07:51
Még mindig jó.
#6 genius33 2013. 01. 14. hétfő 10:52
Kellemes smile
#5 Bikmakkocska 2013. 01. 3. csütörtök 09:16
Marha jó!
#4 mackó2009 2012. 11. 2. péntek 21:51
kiváló
#3 cloe 2004. 07. 13. kedd 00:23
folytatás?:)
#2 incifinci 2003. 09. 26. péntek 13:19
Mikor jön a folytatás?
#1 Törté-Net 2003. 09. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?