A+ A-

A 17 éves Bianka 2. rész

Kis idő múlva megjelent az ajtóban, bejött, majd behúzta maga mögött. Én az ágyon pihentem, és járt az agyam. Na most ebből mi lesz? Mi lesz, ha megjön a testvére az Adri? El is felejtettem, hogy fél óra késést mondott. De ilyenkor én is, mint a srácok többsége nem a fejemmel gondolkodtam! Sőt, ez inkább volt ösztön, mint tudatosság. Valami hasonló gondolatok kavarogtak bennem, de nem sokáig, mert leült mellém, kicsit szégyenlősen, és megkérdezte azon a csengő hangján, hogy most mit gondolok róla. Mert nem csinált még ilyet, és nagyon szégyelli magát. Mondtam neki, hogy ne tegye, hiszen ez teljesen természetes dolog, mármint nem a mostani szitu, hanem a szex. A felnőtt élet szerves része. És van, hogy az ember készül rá, van, hogy spontán jön. A lényeg, hogy mindig legyen igényes, hogy mindig követelje ki magának ami jár. :)
Mondtam is neki, hogy lazítson, megmasszírozom. Hozott testápolót, majd ledobta a köntösét, és teljesen meztelenül lefeküdt az ágyára. Én nyomtam a kezemre, hogy ne legyen olyan hideg, és elkezdtem a törékeny testét bekrémezni, csak úgy siklott a kezem, végig a hátán, a finoman ívelt vállától, a hátán végig, le a derekáig, a popsijáig. Oldalt a melleit kissé érintve haladtam felfelé, miközben a popsiján, lábán ültem. A barack illatú testápoló, a gyönyörű barna, hibátlan bőre, a törékeny teste, a lágy zene... kezdett éledezni a farkam. Különösen jó helyen volt, mert a fenekén ültem, vagy a lábára csúsztam le, mikor a popsiját krémeztem. Majd leszálltam róla, és a lábát is végig locsoltam a krémmel. Elkezdtem masszírozni, krémezni. Fantasztikus lábai vannak, a combja ívelt, mintha egy szobrász készítette volna, a vádlija tökéletes, talpa, lábujjai mint puha párnák. Mindkét lábát alaposan végigmasszíroztam, mikor felfelé haladtam, a belsőcombján igyekeztem minél közelebb kerülni a borotvált nunijához, de vigyázva, hogy ne érintsem meg. Ilyenkor egy picit megemelte a popsiját, igyekezte felkínálni nekem, az érintésemnek. Felém fordította a fejét, és látta, hogy már ismét harcra kész vagyok.
A kezét kinyújtva átfogta a férfiasságom, és gyengéden elkezdett játszani vele. Én egy kicsi krémet csorgattam a popsijára, amitől felszisszent. Hideg lehetett, de nem szólt semmit, csak behunyta a szemét, és élvezte. Kicsit szétnyitotta a lábát, én pedig nagyon lassan elkezdtem szétkenni a barack illatú testápolót a csupasz barackján. A kezében volt még a farkam, de nem simizte, csak tartotta. Mondtam neki, hogy csak a testére figyeljen, csak az érzéseire, és a hangomra. Folyamatosan mondtam neki, hogy mennyire csodálom a testét, mennyire nehéz visszafognom magam, hogy szét ne akarjam tépni azonnal. Közöltem vele, imádom a puncijának a selymességét, a bőrének az illatát... míg beszéltem hozzá, egy kicsit szétnyitottam a nagyajkait, és finoman végighúztam benne az ujjamat. Már teljesen nedves volt, szinte kicsordult. Óvatosan befordítottam az ujjam, és beléhatoltam. Rászorított a farkamra, és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. De ezzel már nem tántoríthatott el attól, hogy csak vele foglalkozzam, és ne a saját érzéseimmel. Felemelte a popsiját, én pedig elkezdtem ki-be mozgatni az ujjam, majd két ujjammal nyúltam fel neki, amire egy pillanatig felszisszent, de aztán átadta magát a ritmusnak. Hüvelyk ujjammal a popsiját masszíroztam, a másik kezemmel meg a mellbimbóját kerestem meg. A farkamra már nem is tudott figyelni, mindkét kezével a párnájába kapaszkodott...
Alányúltam a medencéjének, és felemeltem annyira, hogy feltérdelhessen. Homorított, mint a kiscica, én pedig egészen közelhajoltam a barackjához, ami már teljesen lucskos volt. Éreztem az illatát, a szerelem illatát, ami nem hasonlít semmihez, amitől az ember szomjas lesz és éhes, harapna és marcangolna, de én önfegyelmet gyakorolva egészen közel hajolva belekóstoltam... felsóhajtott, mikor megérezte a forró leheletemet. Eleinte csak a popsijára adtam puszikat, és a belső combjára, egyre közelítve az édes kelyhéhez... már-már tolta hátra magát, ekkor megkegyelmeztem neki, vagy inkább eljuttattam egy újabb lépcsőfokra, mert beléhatoltam a nyelvemmel! Végignyaltam a punciját végig a csiklójától, egészen a bejáratig, ahol is amennyire csak tudtam belényaltam. Édes volt, szinte még érintetlen. Tudtam, hogy ez még csak a kezdet, hiszen nem fértem hozzá oda úgy, ahogy akartam. Kiszakítottam az önfeledt világából, mondtam neki, hogy feküdjön a hátára. Én az ágyról a földre térdeltem, ő pedig szétterpesztett lábakkal leült elém, majd a hátradőlt a könyökére. Az arcán nem is tudom megmondani, hogy mit láttam, talán mohóságot, köszönetet, vágyat, tüzet. Végig a szemébe néztem, úgy közeledtem a gyönyörű barlangjához.
Széthúztam a nagyajkait, és egészen közelről, hogy érezze a forró leheletem, egy hosszú másodpercig megálltam. Előttem meredezett a csiklója, egy borsószemnyi érzékszerv, mellyel tudtam, hogy a mennybe fogom repíteni. Mélyen a szemébe fúrtam a tekintetem, majd mosolyra húztam a szám, és hirtelen megnyaltam a csiklóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.76 pont (161 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Andreas6 2017. 10. 7. szombat 07:25
Sokkal olvashatóbb, mint az első rész.
#14 A57L 2014. 05. 3. szombat 07:02
Jó lett a folytatás is.
#13 sanyi0227 2013. 10. 18. péntek 10:46
10p. de minél hamarabb meséld a folytatást.
#12 genius33 2013. 01. 22. kedd 09:05
Jöhet az újabb rész smile
#11 roberto 2009. 07. 12. vasárnap 00:27
jöhet a foly.............
#10 sztbali 2009. 05. 20. szerda 09:50
Jó.
#9 Lali 2009. 03. 23. hétfő 14:39
jó volt! De hol a folytatás?!
#8 sihupapa 2008. 10. 18. szombat 03:04
Ne kérdezösködj irj.
#7 xyz 2004. 04. 15. csütörtök 15:40
Ez az első rész:
Bianka, a tanítványom huga!

Egyébként király a történet.
#6 Darkdream 2004. 04. 14. szerda 11:30
Király a sztori nagyon!Kiváncsian várom a folytatást.Csak így tovább.....
#5 levim 2004. 04. 14. szerda 08:29
Bizony folytasd... illetve az első rész hol van?
#4 Kotrob 2004. 04. 13. kedd 15:57
Nem rossz, várjuk a kezdetet és a folytatást.
#3 Szmrekó 2004. 04. 13. kedd 14:53
Csatlakozok az elöttem szólóhoz
#2 Jaguar 2004. 04. 13. kedd 07:24
Tetszett, de hol az első rész???
Ja, és fojtasd...
#1 Törté-Net 2004. 04. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?