A+ A-

Mesterem 6. rész - Orgia

Ezt a levelemet is azoknak ajánlok, akik bírják gyomorral. Olvasás után ne reklamáljon senki!
Aki nem hiszi a leírtakat, ne járjon utána, mert nem tegnap történt már, s a nevek is - nyilván - meg vannak változtatva. Ha örömöt okozok történetemmel, én is örülök. Az irigy kritikusoknak üzenem, kapcsolják ki a gépüket, zúgjanak rá partnerükre és miután csináltak vele valami világra szólót, írják le azt. Én biztos nem fogom ócsárolni írásukat, legfeljebb félbehagyom olvasásukat...
Lizinek elmeséltem, hogy egyszer szeretnék egy olyan orgián részt venni, ahol igazán fürödhetnék a spermában és pisiben.
Drága nénikém nem felejtette el ezt, és meglepetés bulit szervezett nekem 18-dik szülinapomra.
Szombat délután valami mondvacsinált okkal elküldtek a nagyihoz, hogy kényelmesen elő tudják készíteni a terepet.
Mikor hazaértem, üdvrivalgás és konfetti-eső várt, családom és barátaim körében. Pezsgő pukkant és ivott mindenki az egészségemre. Családomtól egy fekete szexi garnitúrát kaptam, ami állt egy félkosaras melltartóból ( ami szabadon hagyja a bimbómat ), egy selyembugyiból ( aminek alján rés van, így nem kell levenni a dugáshoz ), egy harisnyakötőből és a hozzávaló harisnyából, egy pár különösen szép magas sarkú cipőből és egy pár selyemkesztyűből.
- Liza kiegészítésként elmondta, hogy ma mindnyájan, akik itt vannak vállalták, hogy az éjszaka az összes kívánságomat teljesítik...
Táncmesteremtől és Zitától egy 2 ágú vibrit kaptam ( ami egyszerre csúszhat punimba és a popsi lyukamba ).
Józsi, Frici és Medy ( Lizi szokott velük quartettet játszani. ) virágokkal halmozott el.
- Köszönök mindent, nagyon aranyosak vagytok. Úgy érzem forró éjszakánk lesz, úgy hogy foglaljátok el magatokat, míg alkalomhoz illő rucit veszek magamra!
Gyorsan lezuhanyoztam, izgatottan vettem magamra az új szerkómat, ami csodásan állt rajtam. Kisminkeltem magam és rendbe szedtem a hajamat is.
Mikor beléptem a nappaliba elismerő taps fogadott. A szoba teljesen be volt függönyözve, nehogy belássanak. A berendezés szex-bulira előkészítve, matracok, lepedők, törülközők, segédeszközök, stb.
Újra pezsgőztünk, de láttam, hogy a társaság már rendesen alapozott.
- Hú ez nagyszerű lesz. Szóval, komolyan gondoltátok, hogy minden kívánságom teljesítitek?
Mindenki bólogatot...
- Jó azt találtam ki, hogy három bemutatót szeretnék látni, amiből az első egy leszbi-show Zita és Liza előadásában!
Taps és ujjongás következett, miközben gyorsan bedobtam a zenegépbe egy Love Song‘s CD-t.
Lizi és Zita felálltak, közelebb léptek egymáshoz és táncolni kezdtek.
Zita sárga badyt viselt meltartó nélkül, amit cicibimbója majd át szúrt az izgalomtól. Izmos pociját nem takarta semmi. Tarka lambada szoknyája sárga tanga-bugyit takart ( már nem sokáig ), lábán az elmaradhatatlan magas sarkú.
Lizin fehér selyemblúz volt köldökéig kigombolva, melyből kilátszott a fehér csipkemelltartóba csomagolt két halma. Koptatott farmer shortja ráfeszült gömbölyded farára elől pedig bevágott punijába, annál is inkább, mert bugyi nem volt rajta.
A két nő olyan jól mutatott együtt, mintha a legnépszerűbb pornómagazin címlapjáról léptek volna le.
Természetesen Lizi vette át az irányító szerepet és hámozta le Zitáról a ruháját. Leültette a dohányzó asztalra, Zitu lábait magasba emelve, befúrta fazonra igazított, húsos nunijába a nyelvét. Azt hiszem nincs is szebb két szeretkező nő egymásba fonódó testénél. A nézők egyre inkább az ölükbe tartották kezüket.
Közben Lizi kézimunkáját és annak hatását vizsgálhattuk meg az asztalon, mivel Zita barátnőm sikítva élvezett el.
Lizi letolta feszülő shortját és a még mindig asztalon fekvő Zita szájára ült. Kis barátnőm eleget gyakorolt már rajtam, hogy tudja, mi ilyenkor a dolga. Lizi kéjesen lovagolt hüvelynedveit Zitu szájába csorgatva. Lizi elkérte az egyik kikészített műfütit, egyik végét partnere szájába nyomta, majd szépen rácsúszott. És ahogy Pompom mondaná: Feeeeeeeel, Leeeeeee... A lányok helyet cseréltek és jöhetett a nagy szám:
A "bűvész" először egy, két, három, majd négy, végül öt ujját tüntette el a varázs-zsák.
A közönség ütemes tapssal bíztatta a fellépőket, egészen a katarzisig...
- Nagyszerű, nagyszerű... Következő produkciónk: Édesanyám és a három fiatal csődör! Figyelem spriccolni ma csak az én testemre, vagy számra szabad!
Anyukám testhez simuló hosszú kínai ruhát viselt, fehér alapon rózsaszínű virágokkal.
A három egyetemista fiú körbevette anyukámat. Józsi karcsú magas szőke, Frici alacsonyabb, de mokány, kemény-kötésű, fekete köndör hajjal, és Mehmed fekete bőrü srác Észak-Afrikából..
A fiúk kezet csókoltak anyukámnak, majd finoman vetkőztették le. Az izgalmat fokozta, hogy a kínai ruhát legalább 40 gomb díszítette. Láthatóvá vált anyukám hófehér bőrét takaró rózsaszín csipke melltartó, bugyi és hasonló színű combfix.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:12
Elég jó.
#4 Csabi 2009. 08. 3. hétfő 12:53
Isteni!!! Olyan kőkemény lettem tőle, hogy csak na... Még több ilyet, kislány! :)
#3 Nóra 2008. 03. 11. kedd 12:54
Ez az, mindent bele!
#2 Ede 2007. 12. 6. csütörtök 11:41
Kicsit rövid, de nagyon bejön!
#1 Törté-Net 2003. 08. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?