A+ A-

Mesterem 2. rész - Meleg percek

A következő év felejthetetlen volt számomra, persze nem bírtuk sokáig és odaveszett a szüzességem, de nem bántam hisz a legjobb kezekben voltam.
A felszabadított szexualitásomnak köszönhetően, egyre többet hoztam ki magamból a latin versenyeken és hamarosan junior magyar bajnok lettem.
Zita a legjobb barátnőm, aki egyévvel idősebb volt nálam, is irigykedet rám egy kicsit.
Mindig azzal nyaggatott: Hogy tudsz ilyen szexi lenni?
Beszélgetéseinkből az is kiderült, hogy fülig szerelmes a tanárunkba, és arról álmodozik, hogy Ő veszi el szüzességét. Nem voltam féltékeny, igy azt gondoltam ráveszem tanáromat, hogy Zitusnak is adja meg a gyönyör lehetőségét, mint nekem. Beavattam Tombácsit tervembe és mivel Őt is hajtotta a kíváncsiság, belement az akcióba.
Zitunak azt mondtam, hogy külön órára jöhet velem, ahol megtanulhatja a szexi tánc titkát.
Tombá úgy viselkedett mint máskor, de kezünkbe nyomott két latexruhát, hogy vegyük magunkra. Aztán azt mondta, hogy ha tanulni akarunk mindent meg kell tennünk, amit mond.
- De ne legyen alatta semmi! - szólt utánunk.
Mikor felvettük a citromsárga ruhát, kiderült hogy az teljesen átlátszik.
- Na mi lesz, bújjatok elő! - szólt a mester. Testünket takargatva léptünk elő a fülkéből.
- A szégyellősség a belétek nevelt szemérem akadályozza meg a színpadi sikereteket.
Illetve Nadyaét már nem, mert ő már túl van ezen. Álljatok a tükör elé és nézzétek jól meg magatokat! Úgy érzitek, hogy van valami szégyelni valótok...
Megnéztük magunkat és megráztuk a fejünket. Nem sejtettem, hogy a mai alkalom nekem is tartogat meglepetéseket, de szerencsére a szerencse velem volt...
- Jó! Akkor most nézzétek meg egymást és mondjátok el, milyennek látjátok egymást! Nadya mond el mit látsz, de ne hagyjál ki semmi szembetűnőt!
- Zita igazán szép lány. Göndör szőke fürtjeibe legszívesebben beletúrnék. Kék szeme olyan mint egy folyó. A szája és fogai is szépek és édi a két lyuk az arcán, mikor mosolyog. A teste igazán bombajó, nem csoda, hogy a fiúk mindig bámulják.
Itt megakadt a mondanivalóm, de Tombá rám szólt:
- Szeretném, ha elmondanád milyennek látod Zita mellét, popsiját, és punciját.
- Mindig is irigyeltem Zitu melleit, olyan nagyok és formásak. Olyan különleges, hogy a bimbók színe alig tér el a bőre színétől. Olyan popsijai vannak, mint az újságokban a modelleknek. A punija olyan húsos és a szőke szőrei alig takarnak valamit.
- Szóval tetszik neked Zita.
- Igen.
- Na Zita, te jösz.
- Hát teljesen zavarban vagyok, olyan sok jót mondott rólam Nady. Szóval Nady sem panaszkodhat a hajára, különösen tetszik, mikor két coffba fonja össze. Szemei mindig csillognak, és tüzesek. Olyan kicsi, mégis rettentően csini. Mindig jól állnak neki a táncruhák, mint ahogy ez is, ami rajta van. Olyan édes cicijei vannak. Érdekes, ahogy a bimbók kidomborodnak. Szerintem különlegesen szépek. A popsija olyan izmos, hogy bele se lehet csípni. A punciszőrétől nem sok látszik, de biztosan szép, csak az lehet...
- O.K. szóval neked is tetszik Nady. Ez nagyszerű. Nady, szeretném hogy ha mindenhol megsimogatnád Zitát, ahol szépnek látod!
Szembe álltam barátnőmmel és szemébe néztem. Tekintete izgatott volt, arca lángolt.
Beletúrtam a hajába, ő lehunyta szemeit, végig siklottam ujjaimmal, szemöldökén, nóziján, ajkain, állán, nyakán. Vállai után finom melleire siklottak ujjaim, és bimbójain köröztem egy kicsit. Mellkasának mozgása intenzív volt. Érdekes, hogy fel sem merült bennem, hogy egy lány simogatása természetellenes. Lecsúsztak kezeim karcsú derekára és végigcsúsztattam hosszú lábain, hátul visszasiklottam és belemarkoltam kerek fenekébe.
Zita felsóhajtott. Előre húztam kezeimet és megsímogattam punciját, mint ahogy magamnak szoktam masztizáskor. Éreztem, ahogy Zita önkéntelenül nekinyomja szeméremdombját ujjaimnak.
A mester azomban még nem akarta, hogy csúcsra juttassam barátnőmet ezért szólt, hogy hagyjam abba.
- Jó érzés volt, amit Nadya csinált?
Zita bólogatot.
- Szeretnéd te is simogatni Nadyt?
Zita újra bólogatot.
- Akkor tedd azt!
Zitus szembe állt velem. Szeme fátyolos volt és különösen csillogott. Megnyalta ajkát és kezét hajamhoz emelte. Mikor hozzá ért éreztem, ahogy remeg a keze.
Fürtjeimet előre emelte és többször is végig simította. Aztán ujjai az arcomon kalandoztak, nyakamon siklottak lefelé, de a mester megszólalt.
- Ez szép. Nos a simogatást abba kel hagynod. Szeretznéd tovább simogatni?
Zita szokott módon bólogatot.
- Mennyire?
- Nagyon. - suttogott a lány.
- Nem hallom.
- Nagyon szeretném! - mondta hangosabban.
- Jó, ezt hívják szexuális vonzalomnak. Ez nem bűn hisz ez működteti az emberi kapcsolatok nagy részét és az teljesen mindegy, ki iránt érzed.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 12. 22. vasárnap 09:13
Elég jó.
#9 papi 2013. 04. 19. péntek 06:11
Nagyon jó
#8 Ede 2008. 05. 4. vasárnap 16:06
Kár, hogy csak 10 pontig lehet pontozni...
#7 Nóra 2008. 02. 21. csütörtök 00:37
Egyre jobb a történet!
Fiúk azt élvezitek ha a szánkban élveztek el, azt is elvárjátok, hogy nyeljük le. De ti undurodtok a saját spermátoktól? Hogy is van ez? Én szívesen leszopom a partnerem, és szerintem nagyon izgató utána smárolni vele. Ha ez neki nem tetszene, meg sem érdemelné, hogy megtegyem neki...
#6 Chris 2003. 11. 5. szerda 14:30
Tuti, de a csurgatósdi nekem sem tetszett.
#5 Belzeebub 2003. 02. 21. péntek 14:18
naon jó
#4 Con 2002. 12. 4. szerda 00:40
Nem rossz!:)
#3 Rambo 2002. 12. 2. hétfő 15:58
Igen jó, kivéve ez az átcsurgatás... azér a 8-at megkapja
#2 LinkViki 2002. 12. 1. vasárnap 17:19
Ez elég jó!
#1 Törté-Net 2002. 12. 1. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?