A+ A-

Mesterem 7. rész

Lizi mesélte, hogy összehozta a sors egyszer egy szadista manussal, de mivel nem voltak egy hullámhosszon, hamar lelépett tőle.
Gondoltam meglepem anyukámat és elmentem a pasihoz. Megbeszéltem vele, hogy elhozom anyámat egy szeánszra, de én is ott leszek megfigyelőként és ha valami tartós károsodást okoz, akkor búcsúzhat a farkától. Anyunak mondtam, hogy szombat este öltözzön szexisen, mert meglepit tartogatok számára.
A pasi a város szélén lakott. A házának udvara elég gondozatlan volt, ami eltakart mindent a kíváncsiskodók elől. Mikor az udvarra léptünk megállítottam anyut, szemére kendőt kötöttem és levettem felső ruháját és alsóneműben kísértem az udvaron át a pincébe.
A pasi köszönés nélkül nyakörvet csatolt anyukám nyakába és odakötözte egy állványhoz úgy, hogy anyukámnak le keljen hajolnia. Kezeire bilincs került. Szid lovagló pálcát vett elő és rásuhintott anyuci kidöntött fenekére, aki erre csak szisszent egyet. Felkészültem arra, hogy azt mondja menjünk haza, de nem tette, így hagytam tovább, bár nem szívesen néztem.
Jónéhányszor suhant még az ostor piros csíkokat hagyva a fehér testrészen.
Szid benyúlt az odakészített pezsgősvödörbe, néhány gömbölyű jégdarabot vett ki belőle és határozott mozdulattal feldugta anyám hüvelyébe és anusába, majd faszát a ajkai közé erőltette és hevesen mozgatta benne, végül kirántotta és telefröcskölte a gyönyörű pofikát.
Persze mindeközben mocskos szavakat kiabált, kurvázott, ringyózott… Úgy nézett ki, hogy anyámnak ez nincs ellenére, így folyt a dolog tovább és ezt vehetjük szó szerint, mivel Szid lankadó pöcsét ráirányította és kéjesen levizelte.
Anyukám haja és teste csillogott a sárga folyadéktól. Szid egy falra szerelt X-hez húzta anyut a póráznál fogva és hozzákötözte.
Szeméről most vette le csak a kendőt így anyu megláthatta kínzóját, ezt a durva szakállas alakot, tele tetkóval, fekete bőrszerkóban. A pasi csipeszeket vett elő és anyukám bimbóira csíptette és hozzájuk csatolt láncot huzigálta. Anyukám arcán kiült a fájdalom okozta kéj. Szid most a punci redőkre csíptetett láncos csipeszeket aminek végére súlyokat aggatott, amitől a bőr nagyon megnyújt, majd visszatért a cici-bimbók cibálásához, ami orgazmusba segítette anyámat.
Szid kivette a jégből a pezsgőt, felbontotta, ivott belőle, és az üveg nyakát feldugta anyu hüvelyébe, majd hirtelen a kereszttel együtt – amihez anyu kötözve volt – fejére állította anyukámat. Az üveget a pinában tartotta, amiben a pezsgő felrázódott, így anyukám pinájából spriccelt a hideg pezsgőhab, amiben élvezettel fürdette a pofáját a szadista pasi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2018. 01. 27. szombat 08:38
Elmegy egynek, bár a hossza elég rövidre sikerült, így nem tudtam teljesen kiélvezni az eseményeket... 8p
#6 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:11
Elmegy.
#5 tiborg 2010. 03. 29. hétfő 01:21
gyenge !!!
#4 Ede 2008. 02. 11. hétfő 16:56
Általában nem vagyok oda az S/M-ért. De ezt a sorozat részeként elolvastam és tetszett. Miért? Talán azért mert nem lépte át azt a határt, ahonnan már csak a fájdalom okozása a lényeg...
#3 Andi 2005. 09. 3. szombat 23:31
Okostóni! El akartam olvasni egy jó történtet a te tolladból, de nem találtalak az írók közt. Szóval az okoskodással véget ér tudományod?
Nekem tetszik Nadya sorozata. Nem semmi.
Hétköznapi emberektől nem várhatunk el irodalmi értékű írásokat, bár néha érhetnek meglepetések. A lényeg, hogy beindítja a fantáziánkat az írás, vagy nem. Az enyémet beindította. Köszi!
#2 okostóni 2003. 11. 3. hétfő 11:57
Pocsék, rövid, gyatra. Az S/M nem erről szól. Ennek semmi köze a szexhez, ráadásul... Amúgy egy írói tehetség nélkül összehányt rövidke levélnek sem menne el, nemhogy a történetbe való írásnak. Szóval 1,
#1 Törté-Net 2003. 11. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?