A+ A-

Márti 9. rész - Ketten

Suli időben sokáig nem merült fel a szex téma Eni és köztem. Aztán egyszer, mikor nálunk készültünk a hétfői nagy dogára, félretette a füzetet.
- Te nem érzed magad furcsán esténként az ágyban? - kérdezte.
- Hogyhogy furcsán? Hőemelkedésed van?
- Hát valami olyasmi - mondta elgondolkozva. Nyelt egyet, és folytatta:
- Emlékszel a nyáron, mikor Istivel voltunk Valahogy megváltozott, azóta állandóan a barátnőit hajtja, és néha egészen durva.
- Hát úgy látszik belejött a dologba - jegyeztem meg.
- Jó kis buli volt a nyáron, annyira együtt voltunk Én is baromira élveztem. Aztán persze ahogy beindult a napi robot, ritkán maradtunk kettesben, kevesebbet beszélgettünk úgy, mint a nyáron. Isti nem állt le, pedig Apuék is otthon voltak már délutánonként.
- Mindig koslatott utánam, de én már nem akartam, hogy a szüleink gyanút fogjanak, tudod, együtt a fürdőben, meg néha bejött hozzám este. Én kitessékeltem, és próbáltam megértetni vele, hogy most más a helyzet. Láttam rajta néha, hogy fel van izgatva, pedig én igyekeztem kevesebbet mutatni magamból otthon. Bugyit hordtam, pedig már én is egészen megszoktam a meztelenkedést vele.
- Beléd esett az öcséd?
- Éppen hogy nem, mostanában többször vágta hozzám, hogy túl széles a csípőm, meg lógnak a melleim, pedig hát te is láttad.
- Szerintem csak savanyú a szőlő! Biztosan állandóan áll a farka, és nem tudja megérteni, hogy miért lehetett akkor, most meg miért nem. A cickód nem lehet az oka, mert ahogy látom, most is áll az rendesen - vigyorogtam, és megsimítottam a melle hajlatát a pólón keresztül, megemelve egy picit a duzzadó cicijét.
- Ugye? - mosolygott rám hálásan Enikő - Azért te se voltál kutya! A dudáid! Akkorát élveztél, hogy majdnem elmentem veled én is. Egyébként nekem is hiányzik, hogy néha egymáshoz bújjunk. Azt hiszem, ettől alszom el éjszaka olyan nehezen. Félek, hogy végleg eltávolodunk egymástól Istivel.
- Miért nem jársz te is valakivel? Szerintem az öcséd normális. Ebben a korban. És hát jó leckéket kapott tőled! Csak nem fogadtál szüzességet?
- Miért, te már nem vagy szűz? - nézett rám kitágult szemekkel a barátnőm.
- Hááááát, azt hiszem nem.
- Ne hülyéskedj, ilyesmit nem felejt el az ember!
- Még csak anyámnak mertem bevallani. Köztünk marad?
- Hallgatok, mint a sír! - mondta izgatottan Enikő, és feltérdelt az ágyon.
- Egyszer a kádban voltam egy romantikus film után, és elkezdtem magam sajnálni.
- Hajajjj, így vagyok én is minden este - replikázott Eni, és hanyatt dőlt.
- Helyes pasikra gondoltam az utcánkból, még rátok is, és lassan elkezdtem masztizni. Éreztem, hogy Eni ráteszi a kezét a meztelen combomra a fürdőköpenyem nyílásában. Mikor ránéztem, biztatóan intett, hogy mondjam tovább, érti a dolgot. Láttam, hogy felhúzza a felém eső lábát, de azt is láttam, hogy a keze a lába köze felé araszol. Nem szóltam semmit, csak egy picit összezártam a lábam, mert már a fürdés után sietve magamra húzott pamut bugyimat is látni lehetett. Rátettem a kezére az enyémet, éreztem, milyen meleg.
- Mikor már nem volt elég a kezem, beszappanoztam a mosdókefe műanyag nyelét, és lassan bedugtam magamnak.
- Jézusom! Nem féltél? Milyen volt?
- Közben a másik kezemmel a csiklóm masszíroztam, isteni volt, bár elég kemény. Mikor elélveztem, véletlenül belecsúsztam a kefébe, de túl jól sikerült. Lassan rózsaszínű lett a víz a lábam között, egy kicsit beszartam, gondolhatod.
- Naná!
- Ayámnak nem is ezt adtam be, hanem azt, hogy véletlenül az egyik tamponcserénél mélyen nyúltam be magamnak, mert annyira ciki volt. Azt mondta, most már mindegy, de azért vigyázzak magamra, meg majd megnézetjük a dokinál. Persze nem volt semmi baj utána, így lassan elfeledkeztünk róla, én is.
- És azóta? Keféltek még? - kérdezte Eni és kibuggyant belőle a röhögés.
- Hát neked is érdemes vallomást tenni, mondhatom - dohogtam, de én se vettem komolyan, és persze egy kicsit már az esti masztin járt az eszem. Eszembe jutott valami. - Akarod érezni? - fogtam meg a kezét.
- Mit? - húzta volna el a karját.
- Hát, hogy milyen egy berepedt szűzhártya! - mondtam, és szétnyitottam egy picit a lábam, és megemeltem a bugyim szélét. - Persze csak akkor, ha te se leszel szégyenlős!
- Én? Előtted? A múltkori borotválás után? - mondta felpattanva Enikő, és ráncigálta le magáról a sortot.
Felemeltem a csípőm, és kibújtam a bugyimból.
- Várj, hozok egy kis célzóvizet - kiáltotta Enikő, és a bárszekrény felé indult. Kissé széttett lábakkal, direkt lehajolt a pulthoz, és mosolyogva hátranézett a válla fölött. - Hé, nem ér nélkülem kezdeni! - méltatlankodott, mert látta, hogy a kezemmel a lábam közénél matatok.
- Nem is széles a csípőd - nyugtattam meg - és a nunád meg egyenesen fantasztikus innen nézve!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (138 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 04. 10. vasárnap 07:14
Tetszett!
#4 tiborg 2013. 01. 3. csütörtök 04:06
wanda ez kituno sztori tini korodbol. nem is gondoltam,hogy lanyok igy, ennyire jatszanak egymassal.
#3 jani 2003. 07. 5. szombat 23:11
Lehetne végre Baszni ?
#2 xy 27 2003. 07. 5. szombat 16:22
Igényes, de írtál már jobbat is !
8 pont
#1 Törté-Net 2003. 07. 5. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?