A+ A-

Márti 3. rész - Strand

Apu nem tiltakozott, mikor Péter reggel kölcsönkérte a kocsit, én is azt hittem, átmegyünk a gyenesi strandra. Nem kérdeztem semmit, aztán, miután felvettünk egy csajt a gesztenyesor után, magától is elmondta, hogy tud egy jó strandot a közelben, oda megyünk éppen. A lány pár évvel volt csak idősebb nálam, a barátnőjéhez készült, aki éppen most pihente ki a felvételi izgalmait. Pár percre állt ki stoppolni. Nem siethetett túlságosan, mert mikor kérdeztem, velünk tart-e, kis gondolkodás után benne volt a dologban. Egy kicsit meg is bántam, mert láttam, hogy nem közömbösek számára Péter mellizmai. A bejáratnál estünk pofára Judittal, mert ez volt az a nudi strand, amiről Péter beszélt az éjszakánkon, bár nem mondta volna, hogy fölösleges betennem a fürdőruhát. Új barátnőnk hezitált egy kicsit, de amikor megtudta, hogy testvérek vagyunk, végül is besétált. Tetszett, hogy ilyen rendes - biztosan nem akart semmi zűrt.
Még szinte üres volt a strand, nem is vetkőztünk neki nagyon, csak amikor láttuk, hogy az újonnan jöttek feltűnően méregetik a szűk bikinikbe szorított melleinket. Péter is letolta a gatyóját, de nem csapott a hasára a farka, mint Veszprémben. Nem is értettem a dolgot, mert szerintem én is jól mutattam a diszkrét, halványodó csíkkal a mellemen (mikor egyedül napoztam otthon az erkélyen, nem volt rajtam sok minden), Judit cickói láttán viszont még én is csettintettem. Péter meg elfelejtette becsukni a száját. Gondoltam, később majd megkérdezem, miért nem izgult fel.
- Miért nem veszed le a bugyit? - kérdeztem Juditot.
- Szőrfertőzésem volt - magyarázta. Nem értettük, de nem sokat akadékoskodtunk. Hülyültünk a melegedő vízben, rá se rántottunk a szomszéd strandról átsétáló kukkolókra. Nagyokat fújtattunk, jó mélyen beúsztunk a vízbe, vagy ha eluntuk magunkat, vízi bicikliztünk, labdáztunk. Szerencsére kevés volt a pókhasú -megbeszéltük, hogy ők valószínűleg majd ebéd után jönnek ki -, és összebarátkoztunk egy szomszédos holland családdal, ahol a gyerekek alig voltak nálunk fiatalabbak.
Elmondták, hogy már évek óta ide járnak nyaralni. Igyekeztem nem provokálni a bátyám, de néha láttam, hogy megvillan a szeme, ha szétnyitom a lábam, vagy bedörzsölöm olajjal a mellem. Judit már nem volt annyira szívbajos, megkérte Pétert, hogy kenje be őt, és persze a bátyám a felsőtestét se hagyta ki. Én is kíváncsi voltam a cicije rugalmasságára, mert elmondta, hogy tornáztatja, minél később ereszkedjen meg. A bátyám nevetve mondta, hogy az előző csaja kétceruzás volt, ami azt jelentette, hogy a súlyos melle alá két ceruzát is be lehetett szorítani. Csak tollunk volt, de kipróbáltuk. Judit győzött, mert az övé olyan hetyke volt, hogy az én egy tollamat se tartotta meg. A zuhanyzóban aztán alaposan végigsimogathattuk egymást, akkor a bikini alsót is ledobta.
- A fertőzés miatt kellett leborotválnom, de nem akarok vele tüntetni - magyarázta. Még sose láttam borotvált puncit, és meglepődtem, mennyire kipattogzott a bőre. Visszaszaladtam a krémemért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2014. 12. 28. vasárnap 07:31
Jó.
#8 papi 2013. 10. 5. szombat 15:38
Remek
#7 tiborg 2013. 01. 2. szerda 00:51
Meg mindig kituno,izgalmas,csak talan egy iotanyival hosszabb.....de Wanda,keanyka ne torodj a heavy porno bunkokkal!!
#6 Lofty 2003. 07. 3. csütörtök 19:02
Chron =]
Tudod, most hogy fizetős lett az oldal, nő az üresfejű pénzesmajmok aránya...
MegintOFF megintOFF :))
#5 TheChronic 2003. 06. 22. vasárnap 22:32
Igaz,Lofty,teljesen igaz! Ez az egész sorozat egy nagyszerű játék egymás izgatására,egy jó szórakozás.El kell tudni különíteni ezt és a hagyományos dolgokat.
A színvonal pedig továbbra is nagyon magas,öröm olvasni minden részt.Én nem hiányolok belöle semmit,izgató és érdekes!
#4 xy 27 2003. 06. 22. vasárnap 15:05
Nekem tetszett, folytasd !!!
9 pont
#3 Lofty 2003. 06. 21. szombat 19:56
OFFtopic
jani: neked ugye arról szól a sex, ha jól bevágod hátulról egy csajnak, és versenyzel vele hogy ki megy el előbb ?
többiek elnézést, ON
#2 jani 2003. 06. 21. szombat 07:55
Miről is suzólnak ezek ? Mert sexről nem !
#1 Törté-Net 2003. 06. 21. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?