A+ A-

Márti 4. rész - Anikó

Napokig nem tudtam kiverni kispéter fejéből Juditot és azt a napot a Berényi strandon. Még kedvenc íróm könyve fölött is elkalandoztak a gondolataim. Kisétáltam a kert hátsó végébe. A gyümölcsfák után volt egy sövénnyel elkerített kis tisztás, ahol a szomszédban játszó gyerekek nem zavarhattak nagyon, mert én sem láttam, hogyan pancsolnak a kerti medencében, csak a hangjukat hallottam néha. Vittem magammal egy széket, de inkább a pokrócra heveredtem, és elkezdtem olvasni. Észre se vettem, hogy mikor tévedt a kezem a fürdőnadrágomba, csak arra eszméltem, hogy egyre szorosabban vág a csípőmön. Körülnéztem, de senkit sem láttam a délutáni árnyékok között. Biztosan pihennek - gondoltam. Márti a barátnőjénél volt, mióta megjöttek, egyre gyakrabban. Felültem, és lehúzkodtam a nadrágom. Furcsa érzés volt, hogy otthon meztelenül vagyok, bár tudtam, hogy még a nagyi se ájulna el, ha meglátna, de hát már régen volt, amikor együtt nyaraltunk a házában... Mindenesetre közelebb húztam a törülközőt, hogy kéznél legyen vis major esetén. Olvasás közben szórakozottan igazgattam néha a farkam, csak hogy el ne felejtsem a pucérságom, de aztán leborítottam a könyvet, és arra gondoltam, mikor voltam utoljára nővel.
Elég hülye helyzet volt, mert egy parkban jött ránk a Gellérthegyen, ahol a vizsgaidőszakban készültünk korai magyar irodalomból. Ide jöttünk kínunkban, mert mindketten nagyon untuk már a bezártságot. Egy tankörbe jártunk, de nem volt köztünk semmi komoly. Néha eljött a fiúcsapattal moziba, és mindketten ugyanabba az antikváriumba jártunk. Főleg délelőtt voltunk együtt, de ez még az első év volt, az órák után mindenki húzott haza, vagy a koleszba tanulni. Felsétáltunk a hegyre, és letelepedtünk a fűbe, amin a korai napsütés már felszárította a harmatot. Az első órában még lelkesen tanultunk, Anikó is kötelességtudóan citálta a nyelvemlékeket, az ismert alkotókat és az idézeteket. Néha lopva az arcára néztem. Jólesett figyelni a száját hosszú világosbarna hajzuhatagán keresztül. Néha, mikor elfelejtett valamit, lebiccentette a fejét és felütötte a jegyzetet. Most vettem először észre, hogy milyen helyes. Néha elmosolyodtam magamban, ha nem nézett rám. Egy könnyű nyári ing volt rajta, amin már ismertem a mellbimbója fellelési helyét, és mivel sütött a nap, de mindig volt egy kis szellő, nem is kellett nagyon kutakodnom utánuk. Egyszer megállt a felolvasásban, és rám nézett.
Talán észrevette, hogy a melle hajlatát figyelem, ahogy átsüt az ingén a nap? Hirtelen elhatározással azt mondta:
- Te, én felveszem a fürdőrucóm!
- Itt? - kérdeztem.
- Miért ne? - Körülnéztem, de senki se járt arra, a játszótér egy kicsit hátrébb volt.
- Vedd - vontam meg a vállam, de nyeltem egyet, mert izgalmasan hangzott a dolog. Benyúlt hosszú szoknyája alá, és ide-oda helyezve a testsúlyát, lassan kikecmergett a falatnyi bugyijából. Nem tette mindjárt a táskájába, inkább kipakolta a dolgait, mert kutatott a bikinije után.
- Lehet, hogy nincs nálam? - gondolkodott hangosan - pedig mindig magammal hordom.
- Ezt már nem kapod vissza! - mondtam, és felkaptam a csöppnyi, kék holmit a fűből.
- Te nyavalyás, adod vissza? - Eltartottam a bugyit, ő meg lefogta a másik kezem és rám dőlt a súlyával, ahogy megpróbálta visszaszerezni a zsákmányom. A karomon éreztem a ruganyos mellét. Rövid nadrág volt rajtam, és mint ahogy általában nyáron, most sem volt rajtam alsó.
A karjával megérezhetett valamit, mert felkiáltott:
- Te Jóisten, neked feláll!
- Miért? Te nem izgulsz? - kérdeztem, és az orromhoz szorítottam a még nedves bugyit.
- Hát már hogyne izgulnék, mikor egy perverzzel hozott össze a sors, aki a bugyimat használja zsebkendőnek! - vigyorgott.
- Ha egyszer nekem ilyenem lehetne! - morzsolgattam továbbra is a kis ruhadarabot, belélegezve az aromáját, miközben távol tartottam az utána kapdosó kezet.
- Szagolgasd most már a sajátod! - fakadt ki ingerülten.
- Rajtam nincs - vetettem oda. Elkerekedett a szeme, aztán vállat vont. - Hát, most már rajtam sincs.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (136 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 28. vasárnap 07:35
Jó.
#5 feherfabia 2014. 11. 27. csütörtök 05:57
8P
#4 tiborg 2013. 01. 2. szerda 05:36
Kedves kis sztori, csattanoval.(4:0 Wanda javara)
#3 aaa 2003. 06. 24. kedd 00:27
igaza van Chronicnak, nagyon szét van tördelve, így sokat veszít az élvezhetőségéből. na meg persze lassan elfelejtem mi történt az első részben... :)
#2 TheChronic 2003. 06. 23. hétfő 12:13
Remek,de hol a folytatás?!? Ne ilyen gyilkos módon vágjátok már félbe...:)))
#1 Törté-Net 2003. 06. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?