80-as évek 22. rész - Dorottya

Szavazás átlaga: 8.5 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2024. március 29.
Hossz: 25 023 karakter
Elolvasva: 521 alkalommal
Évike kiheverés indul. Nekem nincs szükségem egy nőre sem! Mi a fenét képzeltél magadról te lökött? Az ő részéről ebben nem volt semmi érzelem, csakis színtiszta szex. Na jó, de milyen szex!
Faterék persze egyből levették hogy ha én szombat reggel elmegyek hétvégézni és szombat délután hazaérek akkor itt valami nem kerek. Fater mint gyakorlatias fazon rákérdezett: ? De már vette is elő a Martellt, meg két poharat. Ő a második pohár után felállt, mondja hogy vidd be a szobádba fiam, és majd akkor gyere ki ha használható leszel. Hát, én csak másnap kerültem emberi formába.
Reggeli után a faterból kirobban az elégedetlenség, hogy ha nem tudnád, idehaza is vannak ám problémák. Mi a fene az? Meló, a gyárban már-már szinte katasztrófa van, és te eddig csak a farkad után mentél, semmi fogalmad sincs mekkora sz@rban vagyunk, reméli innentől már foglalkozok a munkával is. Mi a fene baja van, járok be minden nap, már a harmadik üzemben csinálom a betanulást... Selejthez mit szólsz? Látom gyárcsuk szaporán, de hát sz@rból nem lehet katedrálist...
Na, pont ez a helyzet. Az alapanyag a testvéri Szovjetunióból jön, nekünk nincs beleszólásunk, csak éppen ezerrel robogunk a csőd felé. Ő személy szerint azt gondolta hogy ez nekem is feltűnt, de ha nem, akkor én nem az ő fia vagyok.
Na szóval lényeg a lényeg, szinte azonnal belecsaptunk egy komplett szakmai programba. Végül is, ha egyszer a nővel bajok vannak, akkor temetkezzünk a munkába. Aha, ezért panaszkodott nekem anya arra hogy apával mostanában semmit nem lehet kezdeni. A helyzet tényleg tragikus volt, az igazgató mint pártvonalon kinevezett csak annyit tudott mondani hogy ezt oldják meg a szakemberek, az igazgatóhelyettes mint szakmailag hozzáértő az öngyilkos lett (igaz azt mondták rá hogy baleset), a fökönyvelő idegösszeroppanást kapott, ha a fater mint főmérnök nem talál ki valamit, akkor az a gyár amit ő a saját két kezével épített fel (aha, fater, gondolom... ) szanálás alá kerül.
Már az aznap délutánt kőkeményen végigszakmáztuk, és onnantól kezdve én is olyan güzü lettem mint a fater. Nem volt könnyű a gyártási folyamatokat átszerkeszteni, beépíteni minden egyes lépés után a minőségellenőrzést, de decemberre elértünk odáig hogy onnantól a sz@rt már fel sem dolgoztuk, amit meg igen azokból a gyengébb alapanyagokból adalékanyagokkal feljavítva is tudtunk olyat csinálni ami a szocialista még jó volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.5 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
oregpingvin
2024. március 30. 00:17
#6
Ha egy kis nosztalgiára vágsz, akkor ajánlom figyelmedbe.
https://www.youtube.com/watch?v=W3zoS79UJe0

Gimis magyartanárnőm mindig idézte:
Költő hazudj, csak rajt ne kapjanak!
1
Ez egy válasz kaliban 2024. március 29. 20:21-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. március 29. 20:21
#5
Oh! Azok a régi szép Dorottya napok!
Gyermek korom szép emlékeit idézted meg, köszönöm. Tényleg van valami kötődésed a városhoz? Nagyon szemléletes volt a helyszín és a programok bemutatása. A sztori pedig egyre jobb. Gratulálok!
1
kivancsifancsi
2024. március 29. 13:47
#4
A színvonal maradt,  fordulatos és élvezetes olvasmány. Gratulálok, jöhet a következő rész.
1
veteran
2024. március 29. 03:42
#2
Ebből lagzi lesz.
1
T
Törté-Net
2024. március 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1