A+ A-

Stop 3. rész

Erre nem számított. Csilla kedvese egy nő!? Állt a szobában félmeztelenül, bután. A két nő összenevetett. Anna szólalt meg először:
- Szia! Csilla ma egész nap rólad beszélt. Meg akartalak ismerni.
- Hello. - Nem tudta, hogy mit mondjon. Eddig még nem ismert olyan lányt, aki nővel is csinálja. Persze filmen már sokszor látott ilyesmit, de a filmek mindig csak hasonlítanak a valóságra. És most itt áll két nővel, akik nem csak úgy szeretik egymást, mint barátnők.
Csilla megérezte a zavarát:
- Kérsz egy kis bort? - felállt Anna mellől, benyúlt a szekrénybe, elővett egy poharat, és töltött neki. Megköszönte az italt. Belekortyolt. Soha sem volt igazán nagy boros, de most jól esett a hideg ital. Lehuppant a lányokkal szembeni fotelba.
- Ugye nem haragszol, hogy itt vagyok? - kérdezte Anna.
- Nem persze, ha jól tudom ez a te lakásod. Inkább te ne haragudj!
- Tudtam, hogy itt leszel. - összemosolyogtak Csillával. - Megbeszéltük, hogy feljössz.
- Értem. - mondta zavartan, pedig nem értette.
- Nincsen semmi baj - szólalt meg Csilla. - Látom, hogy zavarban vagy. Ne legyél. Mi szeretjük egymást, de szükségünk van arra is, hogy másokkal legyünk. Ez nem zavarja kettőnk dolgát. Hidd el!
- Oké, csak egy kicsit szokatlan a szitu. - még nem oldódott a zavara - Azt hiszem jobb lesz, ha hazamegyek.
- Dehogy is. - Anna felállt - Kimegyek lezuhanyozom, aztán legfeljebb együtt megyünk el valahova.
Ahogy kifelé ment a szobából lágyan megérintette Csilla haját. Nagyon bensőséges, nagyon természetes volt a mozdulat. Ránézett Csillára:
- Az hiszem tényleg jobb lesz, ha elmegyek.
- Nem. - Csilla mosolygott - Hidd már el, hogy nincs semmi gond. Leült vele szemben a földre, rátette a kezét a térdére. Elkezdett mesélni. Elmondta, hogy már majdnem egy éve ismeri Annát, mióta nála dolgozik. Az első perctől kezdve szimpatikusak voltak egymásnak. Jókat beszélgettek, jól tudtak együtt dolgozni. Munka után is egyre több időt töltöttek együtt. Aztán egy bulis szombat éjszaka kicsit többet ittak, mint szoktak. Először csak játszottak egymással, aztán egyre jobban belemelegedtek. Anna elmondta neki, hogy a lányokat jobban szereti és, hogy mióta meglátta, azóta kívánja őt. Először nevetett a dolgon, de kíváncsi is volt. És azon az éjszakán Anna megmutatta neki milyen az, ha egy nő szeret egy másik nőt. Olyan magasságokba repítette el, ahol azelőtt, férfival soha nem járt. Úgy látszik Anna megérezte benne, hogy mit szeret, és maximálisan megadta neki. Azóta vannak együtt. Persze voltak közben pasijai is, mert ő nem érzi magát igazán leszbikusnak, inkább biszexnek. És így most teljes az élete.
Figyelte a lányt. Ahogy beszélt, ahogy gesztikulált. Teljesen meztelenül ült előtte a földön, de nem a testét nézte. A száját, a szemét, a kezeit. Ahogy magyarázott hol nevetett, hol nagyon komolyan beszélt. Teljesen megértette amit Csilla mesél, és valahogy természetesnek érezte. Nem volt benne semmi kivetni való.
- Szóval ezért nem jöhettem fel - kérdezte mosolyogva. Már enyhült a furcsa érzés.
- Igen, mert Anna már nagyon várt. Tudod ő nem tudott lejönni velem, volt valami határidős melója. Persze rögtön megérezte, hogy pasival voltam, de ez nála még izgató is.
- Izgató?
- Igen. - Csilla meggyőződéssel bólintott - Tudod, Anna nem nagyon szokott férfival elmenni, de az nagyon felpörgeti, ha én valakivel vagyok. Persze van olyan, amikor mégis bepasizik, de azt mondja neki nem az igazi. Tudja, hogy én élvezem azt is, és szerintem igazán ez izgatja fel. És persze el kellett mondanom neki mindent, amit rólad tudok, meg, hogy mit csináltunk. - nevetett - Bár azt rögtön tudta, amikor megcsókoltam. Aztán amikor ma telefonáltál megbeszéltem vele, hogy lehet, hogy feljössz. Ennyi. Volt már ilyen máskor is.
A volt pasim nem tudta kezelni ezt a dolgot. Igaz, egyébként sem volt könnyű eset. Hagyjuk. Lényeg az, hogy nincsen semmi gáz.
- Jó rendben, értem. Csak nagyon furcsa. - válaszolta - Én nem ismerek olyat, aki... Nem fejezte be a mondatot, mert belépett Anna, narancssárga fürdőköpenyben, mezítláb. Leült szembe velük, rájuk mosolygott.
- Elmondtad.? - kérdezte Csillát - Akkor jó. Tényleg minden oké. Én ilyen vagyok. A lányokat szeretem. Ahogy leült a köntös felcsúszott a lábán, megmutatva a combjait. A lábai nem túl vékonyak, de látszott, hogy sporttal próbálja karban tartani magát. Akaratlanul is végignézett a nőn. Rövid szőke haj, vékony száj. A vastag frottír anyag eltakarta a melleit, de a halmok elárulták a körülbelüli méreteket. Nem tudta mit válaszolhatna:
- És mióta tudod? - tényleg érdekelte. Kíváncsi volt, hogy mitől mások azok, akik mások. Persze beszélnek arról, hogy valamilyen gyerekkori élmény hatására, de az is lehet, hogy ez egyfajta génhiba. Sőt még az is előfordulhat, hogy egyszerűen ráun a másik nemre és keresi a változatosságot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 12. 21. péntek 16:56
Naná hogy fel kellett volna hívni!
#11 Andreas6 2017. 12. 17. vasárnap 11:55
Nem vagyunk egyformák. Én mindenképpen visszamentem volna. Az írás tetszett! A magyar klaviatúra hiány még mindig zavaró.
#10 vakon53 2016. 05. 11. szerda 17:31
10 Pontotér mindaháromrész.
#9 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 17:22
Én sem ezt a befejezést vártam,de ettől függetlenül jó volt.
#8 A57L 2014. 01. 11. szombat 07:54
Egész jó.
#7 papi 2013. 04. 21. vasárnap 10:01
Ha újra felhívná talán lehetne folytatása is.
#6 Dezso 2002. 10. 21. hétfő 18:43
Egyetertek blabla-val! Ez igy jo ahogy van.
#5 blabla 2002. 10. 21. hétfő 09:30
Most úgy öszintén miért kell mindennek mindig klappolnia? Ez egy ilyen stori, szerintem nagyon jó volt, pont a szokatlan befejezés miatt. Kicsit halivúdos lett volna ha mondjuk a csajszi hirtelen megváltozik és hatalmas gruppent kerekítettek volna belőle, a pasi meg minden gátlását elvesztve mondjuk 30× élvez el. Életszerű, ettől jó. Grat
#4 LinkViki 2002. 10. 18. péntek 16:56
Ez egy kicsit más volt mint az előző2!
Nekem ez nem nagyon tetszett!5pont,bocs!
#3 masterboy 2002. 10. 18. péntek 14:40
nem értem a faszit... az elözö kettö kilenc ponty. erre nyolcat tudok adni.
de hangsulyoznom kell, hogy minden elismerésem az alkotot illeti. jo story.
#2 Kuty 2002. 10. 18. péntek 09:26
A másik kettő kerekebb volt, meg ennek szomorú a vége..:(
De 9 pöttyöt adok rá.
#1 Törté-Net 2002. 10. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?