Trilógia 1. rész - Elfogadás

Szavazás átlaga: 7.01 pont (85 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 17.
Hossz: 26 377 karakter
Elolvasva: 893 alkalommal
Figyelem! Akit csak az erotikus része érdekel a történetnek ugorja át az első két harmadot, mert az csak számára a betűk összessége. A harmadik harmad az ami az oldalon inkább elvárható részt tartalmazza.
Előszó:

Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálvány imádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör mindig sikerre visz.

Elbeszélés:

Az élet a nagy pofonokkal indított el. Erdélyből jöttünk át. Apám bányász volt, anyám gyári munkás. Gyerekkorom színtere az utca volt. Itt tanultam az életet. Tizenkét évesen a vándortábor ötödik estélyén a tanár bácsi beinvitált a szobájába, mert jó kislány voltam, így jutalmam nem a tornaterem hideg kövén egy pokrócon kell aludnom. Hálás voltam és naiv. Fáradt lábamnak jó volt a maszírozás, majd a csúnyám simogatása is egyre kellemesebb volt. Mikor a nagy csúnyámhoz tette és tolta be fájt és kicsit . Titokban sírva aludtam el, de végre egy puha matracon. Reggel tanárbácsi mondta.

– Marika! Az esti dolog maradjon a mi kettőnk titkos dolgunk, ne beszéljünk róla és béke lesz. Ezt megigérve elfogadtam biztos ez így a helyes és még büszke is voltam titkom van a tanár bácsival. Négy nap múlva megint nála aludhattam. Akkor már annyira nem fájt és nem .

Két évig voltam még álltalonos iskolás. Mivel megőriztem titkunk, sőt havi egy két alkalommal titkunk tovább mélyítettük. Megtanított a kis számmal, hogyan tudok nagyot varázsolni, majd jutalmam az apa tej lett egyre jobb eredményeim lettek tanulásban, ajándékokat kaptam tőle. Utolsó évben már tisztában voltam, hogy ez az élet, a valóság, ez a szex amit a végén tudtam is élvezni, de tudtam is ezt nem tehette volna velem. Rákérdeztem, mire a válasz az volt, hogy az elfogadott ajándékok miatt ez már kurválkodás amiért nevelőintézetbe kerülök ha , hogy járassa a száját. Elintézte, hogy egy másik városba kollégistaként egészségügyi iskolába járjak.

Ott is jöttek a pofonok. A felsőbb osztályos fiúk ha leszoptam őket, bevittek a tutiba az iskola elitt csapatába. Ott mint egy guminőt használtak. Bárhol, bármikor, bárkivel azt kellett tennem amit szeretne.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 12 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.01 pont (85 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2023. augusztus 19. 03:16
#6
Jó,de jobb folytatásban reménykedem.
1
l
laja.jl
2023. augusztus 17. 20:30
#5
Egy két zavaró helyen lévő elütés alaposabb értelmezést igényelt.
Összességében nem ragadott meg.
3
Tiltakozó77
2023. augusztus 17. 09:49
#4
Szerintem a folytatásba bizarr dolgok lesznek.
1
kivancsifancsi
2023. augusztus 17. 07:38
#3
Indításnak elmegy, de remélhetőleg a folytatás jobb lesz.
2
Andreas6
2023. augusztus 17. 06:51
#2
Sajnálom, de nekem nem igazán jött be.
3
T
Törté-Net
2023. augusztus 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1