Trilógia 3. rész - Elfogadás

Szavazás átlaga: 7.43 pont (86 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 29.
Hossz: 12 438 karakter
Elolvasva: 842 alkalommal
Előszó:

Az élet már gyerekként rávezetett arra, hogy vannak dolgok amik ellen nem lehet, nem kell harcolni, mert belerokkanok. Persze van ami ellen jó döntésekkel lehet védekezni, kihátrálni belőle. Így lettem elfogadó, mentálisan, lelkileg és testileg. Hívő vallásosnak tartom magam, de nem az a fajta bálvány imádó, templomba járó. Bensőmben jelen van még a harcos, küzdő oldal is, ami ha felszínre tör mindig sikerre visz.

Elbeszélés:

... Egy hónap múlva már át is cuccolt Csaba hozzám és árulta a mamája házát. A fiammal skypon közöltem és mutattam be. Természetesen helyeselte. Boldogságot kívánt. Én élveztem Csabával az életet, a meztelenséget és a minden napi szexet. Ez közérzetem is, a lelkem is megváltoztatta. A kollégák, sőt még a főnököm is megjegyezte, hogy biztos bepasiztam, mert virulok, fitt, gyönyörű vagyok és nem, hogy pár hónap múlva a negyvenéves munkaviszony után nyugdíjas leszek, hanem tíz-tizenöt évet simán letagadhatok. Én mindig viccesen, nevetve válaszoltam.

– Igen, mióta fiatal pasim van nincs erőm tíz kilométert futni csak ötöt. – jót nevettünk, közben meg igaz volt minden szó.

Csaba valami profizmussal váltogatta a pózokat, talált ki valami újat, valami számomra egyedit. A közismért, vagyis számomra is ismert misszionárius, lovagoltatás, , széken ülve, állva meghajolva hátulról is tudott változtatni a ritmus, az erő, az általam meleg és jégnek nevezett váltásokkal. Gyengéd volt, hogy elolvadtam, majd hirtelen váltás a ritmusban, az erőben, a fájdalom tűrő küszöböm határát súrolva. Már természetes volt, hogy sztorizgattunk a múltban, a szexuális múltamban, a múltjában és közben magunkat kényeztettük. Simán egymás előtt, ő bevállalta volna, szerette volna nézni, ahogy nagy dolgom végzem. Szerintem titkon meglesett, vagy a rejthető kis kamerás kütyüjeivel felvette, ahogy jó pár szeretkezésünket is. Előszeretettel játszotta vissza, értékelte ki és megesküdött nem hozta és nem is hozná nyilvánosságra. Azt is elmondta tiniként is, miért az idősebb nők jöttek be és a legidősebb a mamájának egyik unokahúga volt, hetvenegy éves. Sokat pedzegette sejtelmesen a „fekete oldalát, a mocskos szexet”. Nem volt hajlandó beszélni róla, ha úgy érzi készen állok elég elszánt leszek, bevállalós, kicsit perverz, akkor bevezet abba a világba is amibe kevés nővel jutott el. Nem napi szinten, de sűrűn kérdezgettem, kérleltem.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.43 pont (86 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2023. szeptember 2. 18:58
#7
Az előző két részhez írt kommentjeimet tartom.

Egybeolvasva a Trilógiát: Tetszik. Jó lett.
​​​​​​​
Olyan lett mint egy székely vicc:
-Ivott mán kend rossz pálinkát?
-Ittam hát!
-Oszt milyen vót?
-Hm... Jó.
 
1
veteran
2023. augusztus 31. 03:48
#6
Kevés sex-el, is jó.
1
kivancsifancsi
2023. augusztus 29. 06:58
#4
Végre visszajöttél teljesen. Gratulálok.
1
Andreas6
2023. augusztus 29. 06:52
#3
Kevés hiba, kevés szex, de az írás jó. 
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1