Epizódok 8. rész - 3. fejezet

Szavazás átlaga: 7.31 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2022. december 10.
Hossz: 14 744 karakter
Elolvasva: 1 256 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
... – Egy ilyen alkalommal, mint most is Csilla megjelent az ajtóban és végig nézte a szeretkezésünket, ahogy tette most is, nem szólt semmit csak kiment, nem úgy mint most. Anya utána rohant. Lassan totyogtam utánuk. Csendes, de ingerült veszekedés volt... – én a föld alá tudtam volna süllyedni.
– Befognád a pofád. Megbeszéltük kussolunk...
– Eriggyé mán magadnak, most nagy a csicsergőd, de a barátnőd is beavattad, kitálaltál mindent csak, hogy mindkettőtöket dughassam. Miről ugatsz... – fájt a fülem a hangerőtöl. – vetkőzz inkább itt van Ildi tuti nem zavarja ha kinyalod. Ő is szexőrült, mint amilyenek mi vagyunk, sőt tovább megyek volt nővel és volt unokatesójával is, bár még nem mesélt róla. Na gyere, hallom szapora a légzésed, valószínűleg beszívtad az ajkad és már lucsog a pinád is. Gyere nyaljátok ki egymást, én nézlek benneteket... – mozdulni akartam, hogy kisunnyogok, de izmos, erős karjai szorítottak magához. Szerintem vörös voltam mint a rák. – Ne rinyálj nem élveztem bele nyalhatod... Ildi kinyalhat Csilla? – szégyenemben nem tudtam megszólalni. Síri csend volt, nem tudtam szabadulni, elmenekülni. A vérnyomásom az egekben lehetett, a fülem csengett az ordítástól és a vérnyomástól. Egy ideig nem történt semmi, majd meglepetésemre Csilla simogatta meg a hátam, a térdeit lábaink közé préselte és meztelenül feküdt a hátamra. Peti szorítása megszűnt, két puha mell szorult a hátamnak. Érzéki női ajak puszilt a nyakamba, majd határozottan suttogta a fülembe.
– Hidd el Ildi jó lesz, tudom, de erről soha senkinek nem beszélhetsz. – puszilgatta a nyakam, Petinek a vállát. A hideg kezeit tolta Peti és az én testem közé. Peti emelt meg egy kicsit, hogy a nővére keze elérje a melleim. A tenyere puha volt, hideg, de talán jó is, így hűti a testem... gondoltam én, de az érintése, simítása, puszilgatása sajnos fokozta a kurvák álltal is irigyelhető vérem. Peti izgett – mozgott, míg egyszer csak a farkát már hüvelyemben éreztem. Végső döfés volt az ellenkező énemnek, kapitulált, a vágy nyerte meg a csatát. Vágytam mindig is szendvicsben lenni, de nem így képzeltem el. Ez adatott ezt kell élvezni. Peti megcsókolt, Csilla puszilgatta az arcunkat, ujjai a bimbómmal játszottak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.31 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kivancsifancsi
2022. december 11. 07:52
#7
A Kékég-től megszokott színvonal, érdekes és érzelmes történet. 
1
veteran
2022. december 11. 04:36
#6
Élvezetes,remek írás.
1
cscsu50
2022. december 10. 07:51
#5
Jó történet.
 
1
Andreas6
2022. december 10. 07:36
#4
Nekem is tetszett. Hiba is olyan kevés volt benne, hogy nem zavarta túlságosan az élvezetet.
1
a
angel234
2022. december 10. 03:41
#3
Jó történet lett ez is.
1
Álmoska5
2022. december 10. 00:41
#2
Ma is éber maradtam. Szinte megszugeráltam a képernyőt, számoltam a perceket, s mit ad Isten "KÉKÉG"  következő részének címe , hirtelen megjelent. Boldogság öntöttre el a lelkem. Érdemes volt a foci meccsek után, várakozni.

Két testvérPeti, Csilla  szeretkezésébe  egy mesélés közben Ildi is bekapcsolódik és kialakul egy hármas. A megszokott élvezetes  dugással párosulva. 10.P.
Hazudnék, és nem én lennék: 
 Természetesen az elfogultságom KÉKÉG felé, szinte már "Kőtáblába Vésett törvénnyé" alakult bennem.

"Álmoska5"
1
T
Törté-Net
2022. december 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1