Epizódok 3. rész

Szavazás átlaga: 7.99 pont (74 szavazat)
Megjelenés: 2022. október 14.
Hossz: 14 764 karakter
Elolvasva: 2 342 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Ülök a nagybátyám V. kerületi pubjának egy félreeső rekeszében. Várom, hogy Imre a tulaj, a nagybátyám, lelki szemetesem, barátom, anyukám öccse, a világ legjobb embere hozza a világ legfinomabb forrócsokiját. Érettségim után, 13 éve fogadtuk meg egymásnak, hogy minden hónapban leülünk beszélgetni minimum egyszer, de bármikor nyitva ajtajaink egymás előtt. Hmmm 13 év alatt de sokat törtem rá éjnek idején az ajtót, zokogtam vállán, repdestem örömömben. Ő volt az az ember aki előtt életem nyitott könyv volt, nem voltak titkaim. Egyszer maradt ki a találkozás, mikor Amerikában voltam 2 hónapig. Tőle mentem, hozzá jöttem.
Tudtam felesége egy nagyon csinos, de nagyon nő. Frigid és bizonyítottan meddő. Nehezen egyezett bele, hogy az örököse én legyek.
Lassan szürcsöltem a finom, gőzölgő forró csokim. Egymás szavába vágva meséltünk fél órán át a munkánkról. Jött a párkapcsolatom, miért nincs, miért nem kötök ki egynél, de most valahogy nem az a mindent bevetek, hogy meggyőzzelek. Rá is kérdeztem, mire Imre átnyúlt az asztalon és csuklóim megfogva monológba kezdett.
– Ildim! Lassan egy éve készülök előhozakodni ezzel a témával.
– Ajjajjjj! – nevetve mondtam.
– Ne szólj bele, ne válaszolj, fontold meg. – hatás szünet, vagy inkább, hogy bele merjen e vágni. – Tudod mennyire imádom Krisztinát. Tudod mindent megadnék érte, tejben vajban fürdetem. Elfogadtam, elfogadom nem lehetett gyerekünk. Egyszer sem vágtam a fejéhez, hogy előttem volt férjnél, hogy 3 évvel idősebb és hogy tíz éve volt egy botlása. – hallgattam és valahogy az az érzésem volt, hogy ez nem tetsző téma nekem. – Szóval Kriszti egy belevaló asszony, pedáns rendben van a háztartása, precíz a munkában. Napra készen tudja a pub anyagi helyzetét. Jól koordinálja a gazdasági részt, ügyesen lavírozik a beszállítók között. Rátérek a lényegre amivel... Szóval. A házas életünk olyan volt amilyen. Prűd, szégyenlős, hideg. Legszívesebben a misszionárius pózban szeretkezne, neki a havi egy is sok lenne, azt is kézzel csináljam neki. Dúlva-fúlva, kényszerből hagyta magát, tudta előbb szabadul, túl lesz rajta. Volt két olyan dolog amire szerettem volna rávenni, de semmi áron nem ment...
– Imrus! Akarom én ezt hallani, tudni róla? – csendesen kérdeztem vissza.
– Igen. Ez a kettő az, hogy szopjon végig, de erről letettem. A másik minden férfi vágya az anál... Ebben szeretném segítséged kérni. – kerekedett ki a szemem.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.99 pont (74 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. október 16. 18:45
#8
Ez csak közepes.
1
Kékég
2022. október 14. 15:41
#7
Kedves Andreas6, Kiváncsifáncsi!
Igen mindkettőjüknek igaza van. Mivel valós életben sem szerettem az anált, sőt.... Ezért írni sem szeretem, tudom. Miért írtam meg? Próbálkozás, kihívás és az itteni olvasók vágyakozásának a kielégítése. Lehet rossz ötlet volt.....
1
gyuri0926
2022. október 14. 15:40
#6
A másik minden férfi vágya az anál...
Lehet , hogy nem hiszitek, de nem szeretem az anált , egy ügyes (tudatos izom munkára gondolok) hüvely mindennél többet ér , a mester szopásról nem is beszélve .
1
Álmoska5
2022. október 14. 11:06
#5
Kedves  “ kiváncsifancsi” és Andreas6!
Tőletek eltérő a véleményem, mert például nekem az összes írásai közül ez volt a légizgibb a magam vágyainak pótlásaira! De nem kell velem egyet értenének!
Én mindennek hiányát szenvedtem, amiken Ti - gondolom- életének korábbi szakaszaiban átélhettétek?

Pont ezért kezdtem el a magam történetének korhű, “igaz” megírását is, egy sorozatként elmesélve, sorsom alakulása út! Ígérem kevesebb rizsával és kevesebb kérdőjelekkel komponálva.

Olvasok felé egy tájékoztatás! Az én időmben egy fekete- fehér fél esztelen fotó volt egy- egy híres filmszínésznőről !  Se internet, se felvilágosítást, soha senkitől nem kaptam! 

Talán így nem tűnök majd olyan gyerekesnek!
Elfogultságomhoz ragaszkodom: 10.P.
”Álmoska”
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2022. október 14. 07:45-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2022. október 14. 07:45
#4
Mintha kicsit erőltetett volna a cselekmény, nem volt olyan gördülékeny mint amihez szoktunk Kékég-től. 
1
Andreas6
2022. október 14. 06:47
#3
Ennél sokkal jobb élményeim voltak már ezen a téren. 
1
a
angel234
2022. október 14. 04:52
#2
Nem volt rossz ez a rész,de az előző részek jobban tetszettek.
1
T
Törté-Net
2022. október 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1