A+ A-

A feleségem nagyzoló nővére

Fordítás: ThrobbinRobin nyomán
Stella a feleségem nővére mindig olyan felvágós volt, állandóan azt éreztette mindenkivel, hogy különb vagyok nálad, mert te egy senki vagy.
Egy évvel idősebb volt nálam, de nem ez volt az oka, a közöttünk, az első pillanattól feszülő ellenszenvnek. Igazából magam sem értem, de meglátni és megutálni, egy pillanat műve volt csupán és ez az érzés abszolút kölcsönösnek volt mondható.
Lehetetlen természetével, tenyérbe mászó stílusával, szinte mindenkit elmart maga körül. Talán a húga - az én feleségem - volt az egyetlen, akivel normális viszonyt tartott fenn. A ritka családi összejövetelek alkalmával is azt érezhetted, hogy csak egy vagy azok közül, akit Stella felvett az utálat - listájára.
Természetének megfelelően, eléggé magának való módon alakította ki az életét. Egyedül élt a házában. A nagyapja által ráhagyott bőséges tőkejövedéknek köszönhetően, nem kényszerült semmiféle kereső foglalkozás űzésére. Kertészkedett, a maga kedvére, olvasott vagy időnként festegetett.
Stella nem volt az a nő, aki iránt őrült szexuális érdeklődése támadhatott valakinek. No nem azért, mintha nem lett volna szép arca vagy kívánatos alakja, ám a szörnyű természete felülírt mindent, ami egy férfit közeledésre bírt volna irányában.
Ahogy múltak felette az évek, némileg kopott az a korund - kemény burkolat, ami körülvette és kezdett valamelyest emberivé válni.
Az egyik - "harmincon túli" - születésnapja alkalmából, partit szervezett és a segítségemet kérte a lakás kisebb átrendezéséhez. Megbeszéltük a bútorok átrendezésének módját, majd a "lányok" magamra hagytak, rám bízva a gyakorlati kivitelezést, amíg ők vásárolnak.
Szorgalmasan pakolásztam a bútorokat a megbeszéltek szerint. Éppen a nagy, sokfiókos komód került sorra, ám túl nehéznek bizonyult és úgy döntöttem, hogy kiveszem a fiókokat, majd a bútor áthelyezése után vissza fogom rakni azokat a helyükre.
Kihúzva a fiókot meglepetten tapasztaltam, hogy annak tartalma csupa női fehérnemű. Persze férfi - kíváncsiságom nem engedte, hogy annak megvizsgálása nélkül folytassam a munkát, hogy mit hord az én sógornőm a felső ruhái alatt. Alaposan átvizsgáltam tehát az "árut". Meglepődtem, hogy milyen szexi készletet találtam a fiókban. Nem is gondoltam, hogy visszavonultan élő sógornőm miféle felszereléseket rejteget. Ám a legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor a finom tangák halma alatt egy fekete vibrátorra esett a tekintetem.
Nocsak - nocsak, ki gondolta volna! Most döbbentem rá, hogy Stella esetleg szexuális lény lehet az érdes felszín alatt. Naná, hogy az első gondolatom az volt, hogy az orromhoz emeltem a "műszert". Persze gondolhattam volna, hogy nem Stella illatát fogom kapni, csak egy normál tisztán tartott eszköz került a kezembe. A fantáziám, azonban beindult: vajon milyen gyakran kerül ez bevetésre és persze, lelki szemeim előtt megjelent maga a cselekmény is a felhasználás módozatairól. Bizony kíváncsi lettem, hogy milyen lehet a tulajdonos, a szerkezet kiváltotta gyönyör tüzében égve.
Tovább turkálva a holmik között Stella naplója akadt a kezembe. Szégyen vagy sem, nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy belelapozzak. Teljesen meglepett, hogy a bejegyzésekben, milyen sűrűn fordult elő szerény személyem, no és, hogy milyen relációban. A napló alapján teljesen át kellett értékelnem a sógornőm hozzám való viszonyát. A tényleges viselkedése velem szemben olyan volt, mint a kisiskolás éveimben a lányokhoz való viszonyom. Amelyik lány igazán tetszett annak a copfját kellett húzogatnom, meg mindenféle egyéb gonosz dolgot cselekedtem nekik. No, valami ilyen módon viselkedett velem az én kedves sógornőm, s közben a napló - bejegyzései egészen másfajta érzelmekről, vágyakról tanúskodtak. Különösen felforrósodtak az írások az utolsó napokban, amióta megérkeztünk.
Hangos jókedvvel megérkeztek a lányok. A naplót sietve elsűlyesztettem a bugyik halma alá. Mondanom sem kell, hogy egészen másként tekintettem Stellára a napló olvasása után s bizony megfordult a fejemben, hogy nem is lenne rossz e gyönyörű testű nő vágyainak megfelelnem. Tekintetemmel minden alkalommal le - levetkőztettem, elképzelve mi mindent tehetnék azokkal az asszonyos görbületekkel, amit olyan szépen mutatott csinos öltözéke - s amit korábban észre sem akartam venni, érdes modora miatt.
A születésnapi parti éjszakája hamarosan elérkezett. A hangulat nagyon jó volt - evés, ivás, tánc - gyorsan elszaladt az éjszaka. A társaság lassan oszladozott s Clare közölte, hogy őrá ne számítsunk a rendrakásban - egyébként is hagyjuk holnapra s akkor ő is beszáll - de most ő lefekszik, mert nagyon megütötte az ital.
Én még nem voltam fáradt s nekiálltam összegyűjteni a kerti asztalokról az edényeket, tányérokat, poharakat s behordani a konyhába. Stella a konyhában rakta, a mosogatógépbe a holmit. Igen jó volt a kedve. Egy dalt dúdolgatott, ami a buli során többször is elhangzott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (282 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2014. 06. 21. szombat 07:37
10P
#14 hairy_pussy 2014. 02. 3. hétfő 06:55
#13 listike 2014. 02. 2. vasárnap 14:51
És a folytatás?
#12 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:39
Ez tényleg érdekes történet, van benne fantázia. Visszafojtottság és kirobbanás. Folytasd!
#11 tiborg 2011. 11. 5. szombat 05:11
Egyike lehetnel a legelvezetesebb iroknak. Miert nem produkalsz?
#10 enyigmo 2011. 08. 23. kedd 19:16
Ez még szarabb!
#9 bikmakk 2011. 07. 2. szombat 00:00
Elég jó. 10.
#8 Pontifex 2010. 05. 23. vasárnap 00:33
Köszönöm a pozitív kritikákat - tudom, van még mit fejlődnöm.
#7 crr6 2010. 05. 22. szombat 23:48
Nagyon kellemes,szolid történet!Nekem
bejött a nyelvjárásod is,
Így tovább,tízpontal jutalmaztam.
#6 tiborg 2010. 02. 23. kedd 03:46
Nem latom ertelmet a folytatasnak.A tortenet igy jo es egesz. De irj meg,mert van jovod, csak gyere le a hegyoldalrol es legy szabatosabb. A parlagi nyelvjaras izgatobb.Osztondijnak adtam 10-et.
#5 imi36 2010. 02. 17. szerda 13:02
folytatás???
#4 sarmos 2010. 01. 19. kedd 22:17
nagon jo,varom a folytatast..
#3 papi 2010. 01. 19. kedd 18:59
ha folytatod még tizes is lehet
#2 Saskia 2010. 01. 19. kedd 15:55
Látom megtaláltak a "haverok", hullik az egyes - de gondolom számítottál rá?!
#1 Törté-Net 2010. 01. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?