A+ A-

Nővérek, hmm, jó barátok

Fordítás
Eredeti író: RedfGlitz
Eredeti történet
- Megszoktam a magányt, de néha azért jólesne lefeküdni valakivel - mondta a 32 éves Lena, nővérének, Amy-nek, miközben a floridai tengerparton pihentek. Amy felnézett, és megpillantotta férjét, Patrick-et, aki három üveg hideg sört hozott éppen.
Amy kényelmesen visszafordult húgához:
- Ugye nem akarsz visszamenni ahhoz a veszteshez, ugye?
- Nem - mondta Lena - Kizárt.
Ami az óceánt nézte a sötét napszemüvegén keresztül. Amy csak 18 hónappal volt idősebb Lena-nál; a két testvért gyakran ikreknek nézték. Mindketten olyan 165 centi magasak voltak, és bár mindketten pár kilóval többet nyomtak, mint amit "divatosnak" tekintenek, a pasik minden korosztályból megbámulták őket. Amy és Lena olyan vonzó nők voltak, akiknek a személyiségük is vonzotta a férfiakat. Nem csak egyszerűen csinosak voltak, a vonalaik, a sötét szemük és hajuk, a sima bőrük egzotikus, erotikus kisugárzással ruházta fel őket. Az egyetlen feltűnő különbség köztük a hajuk hossza volt. Amy haja a válláig ért, a vége befele göndörödött. Lena haja épp csak a füle aljáig tartott, és kifelé göndörödött.
- Hát, figyelj - mondta Amy Lena-nak - fogsz találni egy pasit. - Vigyorgott és lehúzta a napszemüvegét, kilesve fölötte. - Végül is elég könnyen találnál egy srácot, aki "kitölthetné az űrt" egy ideig.
- Haha, nagyon vicces. - mondta Lena szarkasztikusan.
- Parancsoljatok - mondta Patrick, átnyújtva a söröket. Rámosolygott feleségére és sógornőjére. Szeretett feleségével és az ő testvérével lenni. Mókásak és viccesek voltak, és el kellett ismerni, hogy mindketten szexin néztek ki. Bár nem tagadhatta, hogy elvétve Lena-ról is fantáziált, tudta, hogy sose tudná megcsalni a feleségét, mint ahogy abban is biztos volt, hogy Lena sem tenne semmi tiltottat a sógorával. Szerette mindkettejük, de szerelmes volt a feleségébe.
Lena - bár elég tapasztalt volt hozzá, hogy ne említse Patrick vagy a nővére előtt - szintén fantáziált néha a sógoráról. De tudta, hogy sose tenne semmi olyat, ami bántaná Amy-t. Patrick ugyanazon tulajdonságait értékelte és találta szexinek, amik Amy-t is vonzották.
Idilli nyár volt a hármas számára. Patrick regény- és újságíró volt, aki páratlan sikernek örvendett, és úgy élhetett, ahogy csak akart. Boldog volt, hogy Lena is csatlakozott hozzájuk sok kirándulásukon - nem csak azért, mert szexuálisan vonzónak találta, hanem mert kedvelte, és tisztelte őt. Ő is ugyanolyan csodálatos ember volt, mint a felesége.
Élvezték a sima, aranyló homokot és a trópusi hőséget, a sósvízi fürdéseket, és a meleg, szellős éjszakákat - a szerelmet és a barátságot. Patrick-nek volt egy új motorcsónakja, és néha azt képzelte, hogy ő amolyan Hemingway-szerű kalandor, habár be kellett látni a tényeket, sem olyan jó író, sem olyan jó ivó nem volt.
Egyik nap, amikor mindhárman a hajó fedélzetén voltak, Lena bikini felsője véletlenül félig félrecsúszott. Mint a nővére, őt is jól megáldotta a természet - 36D - és Patrick elcsípett egy pillantást a meredező mellbimbójáról. Mindenki zavarba jött, de végül jót nevettek rajta. Patrick hirtelen hihetetlen kanosnak érezte magát. Lement a fedélközbe, hogy találjon valamit, amivel elfoglalhatja magát. Ennek ellenére nehéznek találta, hogy elfelejtse Lena gyönyörű, kerek melleit, az édes kis bimbóit, és bimbóinak hatalmas udvarát. Majdnem olyan volt, mintha a feleségét látta volna.
Később este, amikor a parti házban zuhanyozott, Patrick Lena-n gondolkozott. A farka hamar megkeményedett, és húzogatni kezdte - azt képzelve, hogy Lena kemény bimbóit nyalogatja. Abbahagyta, kiszállt a zuhany alól, megpróbálva megszabadulni a Lena-val kapcsolatos szexuális gondolataitól.
Patrick egy rövidnadrágot és pólót vett fel, és átment a konyhába, átkarolta Amy derekát, és megcsókolta a tarkóját. Lena felnézett rájuk, és rájuk mosolygott a konyhaasztalnál ülve.
Éjszaka a szobájában Lena Patrick-en gondolkozott - a szikár testén, kedves szemein, érzékeny kezein. A kezét a tangájába csúsztatta, és a csiklóját simogatta. Nem is emlékezett rá, hogy valaha ilyen nedves lett bárkiről való fantáziálástól. Hátradőlt, egyik kezével a melleit masszírozva, másikkal őrülten a csiklóját dörzsölgetve. Hallotta nővérét odakintről, ahogy nyögdécselt az átható kéjtől, ahogy ő és Patrick szerelmeskedtek.
- - Oh, istenem - hallotta Amy kiáltását - Dugj meg, édes, dugj meg keményen!
Lena elélvezett, a megsemmisítő orgazmus elázta tangáját és kifacsarta. Eldőlt az ágyon, és feje fölé nyújtotta karjait.
*****
Azon a télen, Lena csatlakozott Amy-hez és Patrick-hez a nyugat Maryland-ben található erdei faházukban. A napjaikat karácsonyi vásárlással töltötték Washington környékén, és éjszakáikat koncerteken és művészeti kiállításokon. Patrick sosem érezte magát jobban, mint amikor besétálhatott egy ilyen eseményre, fekete nyakkendőben, egyik karján a dögös feleségével, a dögös sógornőjével a másikon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.79 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2015. 11. 3. kedd 06:58
Nagyon jó.
#12 A57L 2014. 11. 7. péntek 07:01
Nem rossz írás.
#11 Andreas6 2013. 06. 7. péntek 18:21
Mit nem értesz, tiborg? A magas pontozás nyilván a kivitelezésnek és nem a tartalomnak szólt (bár az sem volt éppen rossz).
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 20:52
Folytasd!
#9 joozsi 2012. 08. 13. hétfő 04:46
Nagyon joó!
#8 Rinaldo 2012. 08. 8. szerda 05:46
Teljesült Lena vágya sógora a felesége engedélyével jól meg baszta.
#7 Shavo 2012. 08. 7. kedd 23:43
Már régebben olvastam ezt a sztorit, de tetszik. smile
#6 tam22 2012. 08. 6. hétfő 16:54
Kellemes történet smile
#5 lobogos 2012. 08. 6. hétfő 14:50
jo volt
#4 cervelo 2012. 08. 6. hétfő 13:42
Én beszállnék családi buliba.
#3 tiborg 2012. 08. 6. hétfő 08:09
Semmi kulunlegesnincs a sztoriban. Nem ertem a magaspontozast>7
#2 genius33 2012. 08. 6. hétfő 06:48
Élvezetes sztory nyes
#1 Törté-Net 2012. 08. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?