Fecó45 hozzászólásai

F
Nem:
férfi
Beállítottság:
biszexuális
Születési dátum:
1975. július 28.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
8 db
Fecó45
2024. február 6. 16:56
Történetek: Isten jóváhagyásával 2. rész - Csaba
Kedves Waderlaci!
Igen utána olvastam a bibliában ami valóban bűnként tekinti a homosexualitást. Ezért bocsánatot kérek a bunkó viselkedésemért. De az írásunk valahol felmentést is kap a mai homosexuális papoknak. Igen rég, még a múlt században chatteltem pappal és papnövendékkel. Már akkor nem volt a főpapság elutasító a homo miatt csak a gyermekek felé viszonyulást bírálta, itélte el mélységesen. Akkor inkább a homo a kevés pap közül. Erről könyv is jelent meg, a zárszónak írt részt bemásolom a forrással. Nem érdekel a téma annyira, hogy elolvassam, de valahol igazol. A tévedésért és a megitélésed szerinti támadó viselkedésért elnézést!
"

„A VATIKÁNBAN TALÁLHATÓ A VILÁG EGYIK LEGNÉPESEBB HOMOSZEXUÁLIS KÖZÖSSÉGE” – ELOLVASTUK A VATIKÁN KÍNOS TITKAI CÍMŰ KÖNYVET
2021. FEBRUÁR 25. | DE (https://wmn.hu/szerzo/dudics-emese/) | OLVASÁSI IDŐ KB. 12 PERC

...........

Zárszó 
Talán valóban Ferenc pápa nevéhez fűződhet az egyház olyan szintű megreformálása, aminek lényegét a könyv egyik megszólalója így foglalja össze:
„Azt gondolom, hogy az egyháznak minden következtetést le kell vonnia abból, hogy erkölcsileg csődöt mondott.
Fel kell hagynia a felnőttek közötti kölcsönös beleegyezéssel létesített homoszexuális kapcsolatok bírálatával, és a házasságot is engedélyeznie kell a számukra; meg kell törnie a szexuális abúzusokat övező csendet, és fel kell adnia az intézményesített »fedezés« stratégiáját.
És végül, de nem utolsósorban, hiszen ez a probléma kulcsa: el kell törölnie a kötelező papi cölibátust.”
Ferenc pápának egyébként – aki állítólag már maga is olvasta a könyvet – a műből egy másik arca is kirajzolódik, mint amit ismerni vélünk. A rendszeresen kétértelmű nyilatkozatokat megfogalmazó ravasz diplomatáé és a makacs, önfejű, autoriter, haragtartó, az ellenségeivel kérlelhetetlenül leszámoló uralkodóé. De ez már egy másik történet.
Amikor a fordulataiban olykor Ken Follett- vagy Dan Brown-regényeket idéző könyv 433. oldalára érve úgy érezzük, hogy most már elég sokat tudunk, túl sokat is, Martel még megjegyzi:
„És mindaz, amit ebben a könyvben elmesélek, csupán az első oldala annak a hosszú történetnek, amely még megírásra vár. Az az érzésem, hogy semmit sem tudok a teljes igazságról. Még csak most kezdődik Szodoma lemeztelenítése, titkos és ma még szinte ismeretlen világának elmesélése.”
Dudics Emese
Frédéric Martel: A Vatikán kínos titkai. Park Könyvkiadó, 2020. Fordította: Moldvay Tamás, Pataki Pál, Gyárfás Vera"
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. február 6. 12:35-kor írt üzenetére.
Fecó45
2023. november 27. 18:50
Általános -> Hibák az oldalon
Igen Tisztelt Szeresztők!
Úgy vettem észre a Szükséglet kettő nem jelent közzétéve, vagy nincs az előzmények között feltüntetve. Megköszönöm ha utána néznek.
Köszönettel Fecó45
2
Fecó45
2023. október 26. 07:29
Történetek: 1976. március 15.-én kezdődött 4. rész

Kedves Író! Most magam megyek a pofonért és állok a köpködések középpontjába. Elég rég olvasom az oldalt, próbálkozom írni, nem jól, közel sem az átlaghoz, közel sem hozzád. Jól fogalmazol, jól csűröd, csavarod a dolgokat. Egy ideje feltűnt, hogy egyik legnagyobb ágálója voltál a pontozásoknak. Csendesen figyelni kezdtem. A pontjaid jogosan magasak, jók az írásaid, ami viszont gyanus, hogy az átlag napi olvasotsághoz képest téged az nap sokan olvasnak és sokkal többen is pontoznak, mint általában. Ma ez nagyon kijött. Salsa remek fordító, érzéke van a jó írásokat kiválasztani, majd fordítani. Többen olvasták, mint a tiedet és aránytalanul kevesen pontozták, hozzád képest. Én arra következtetek, hogy vannak barátaid, önzetlen rajongóid, akik biztos több néven vannak fent és úgy szavaznak. A lepontozó csapat leállt, de a felpontozó nem. Reggel nem találtam meg azt a hozzászólást ahol megírták, hogy van egy olvasó aki átlagolja az írásokat. Kíváncsi lennék vajon ezt átlagolta e. Lehet utálni, a kevés írásom lehúzni, lepontozni........annak akinek ez a hozzászólásom fáj.

3
Fecó45
2023. szeptember 14. 08:48
Történetek: A szívesség
Ez a történet egy "valóban nem az igazi" írás. Talán Lola hathatósabb segítsége, vagy megfontoltabb írás, nem csak a vip hónap bezsebelésének a tényét sugalná.
1
Fecó45
2023. augusztus 19. 12:40
Általános -> Hibák az oldalon
Igen Tisztelt Szerkesztőség!

Tudom nem pint ide tartozik, de valamiért az asztali gépemről nem sikerült feltölteni az írásom. Egy másik írót kértem meg, tegye meg helyettem. Esetleg lenne ötletük miért nem tölti fel hanem csak pörög és pörög? Unokám ciki lenne megkérdezni, ha más nem lesz elviszem szerelőhöz.
Tiszteltem az önöké, köszönök mindent Fecó45
1