doriangrey hozzászólásai

doriangrey
2024. február 27. 11:44
Általános -> Társalkodó - bármiről
Lelked rajta. Tudod, nem egyformán éljük meg a dolgokat. Ez olyan, mint a szexuális túlcsordultság: van akinél ez életforma - kevés ember -; van kinél szinte soha. Ez a többség kisebb része. A többségre azt gondolom hogy átlagos, ahogy azt ikeás kolléga kifejtette.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 27. 11:04-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 27. 10:36
Általános -> Társalkodó - bármiről
Egy szóval sem mondtam, hogy a szerelem nem jó. Vagy nem létezik. Vagy nem az hozza össze az embereket. Gondolkodj kicsit. 
De, hogy örökké várni valamire, ami csak a vágyainkban él... Ezt nem. Majd nyolcvanöt évesen jön egy nő, mert ugye Faludynak is jött, az mondjuk virgonc 74 és addig kínoz az ágyban, amíg belehalok... De megérte várni rá nyolcvanöt évet, mert ő lesz az igazi.  Két év múlva meggebedek és elmondhatom a mérlegnél, hogy volt két tökéletes évem, hogy addig vártam és lebegtem és izé... 
Minálunk ennél földhözragadtabbak a népek. Realitásnak is hívja az átlagmagyar. 
Amit te mondasz az pont jó a húszéves csitriknek, akik még azt hiszik, hogy ők a világ közepe és a világ fájdalma is, ha éppen kapnak egy élettől való sallert. 
Amúgy is elmúlik. Mindig. Az a kevés ember, aki húsz év házasság után képes volt megreformálni az életét, a párkapcsolatban önmagát és elviselni a másikat, az lehet, hogy elmondja, hogy még mindig, vagy újra szerelmes, de hogy ebből kevesebb van, mint milliárdosból a bolygón, arra is elég sokat tennék. Sőt. Sztem nincs belőlük összesen száz ember, az egész civilizációnkban.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 27. 07:26-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 26. 19:31
Általános -> Társalkodó - bármiről
Aki a szex miatt házasodik, az vagy borzasztóan erős szexualitással bír, vagy tapasztalatlan. Jellemző a mai fiatalságra. Ez nem lehet cél, mert a vágy kihal idővel, átalakul és még változhat is. Elfárad. Nem fog évtizedes kapcsolatot biztosítani senkinek, bár a mai x-y-z generáció erre esküszik. Én meg a válási statisztikákra. 
Házasodni közös célért kell. Gyerek, közös vállalkozás, közös otthon megteremtése. Ezek kitartanak évtizeds időtávokban is. Mondjuk amíg a CSOK letelik. :D De ez csak szemétkedés volt. 
Tényleg az tart össze egy párt, ha van tartós közös cél, a felsoroltak közül egy, vagy több. ezek nélkül esélytelen bármilyen kapcsolat hosszútávon.
1
Ez egy válasz Titti 2024. február 26. 12:46-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 25. 18:12
Általános -> Társalkodó - bármiről
Hát, akárhogy is nézzük én nem vonnám be a családot a szexuális életembe. Főleg nem a nejemet. 😘🤪
2
Ez egy válasz Titti 2024. február 25. 08:55-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 25. 18:11
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kiváló kollégám, aki szerintem egy ügyesen konstruált, szuperintelligens bot, ami nem keverendő össze az AI-vel, mert azért nem nyalunk segget a végtelenségig, remekül összefoglalta az élet és a világmindenség lényegét. Mind tudjuk Kurt Vonn... Douglas kiváló regényéből, hogy a válasz 42. (nézd Titti, itt ki lehet írni számmal, mert ez egy meghatározás, máshol inkább szöveggel illendő és kellemesebb is a szemnek, mert nem látszik tőle műszaki leírásnak az A4-es famentes, 80 grammos papír, Ikeásnak meg üzenem, hogy az igét és a -kötőt egybeírjuk. Ezt csak azért, mert Andreas nem jár ide és kell a hangulathoz: - gonosz röhej, balra el, függöny) 
Tehát kiemelném kiváló kollegám pár mondatát, hogy érthetőbbé tegyem az enyémet. A korai magömlésről szeretnék értekezni, mint klasszikus jelenségről a fiatalok és idősek körében. A szerencséseknek nincs ilyen, mert már nem is érdekli őket a szex. A korai magömlés elkerülésének kiváló eszköze, hogy a kombájnt mindig megfontoltan vezessük. A kombájn olyan, mint egy kamion, csak sokkal rövidebb szerelvények nélkül. Igazából kamiont már láttam képen, kombájnt inkább nem nézek, mert buzinak fognak tartani. 
Alapvetően a női mellet gyerekeknek találták ki és a felnőttek élvezik. Ez így van rendjén. De mindez nem kell a jó szexhez. Ahhoz az kell, hogy ne azon agonizáljunk, hogy a fogamzásgátlót a fiú, vagy a lány vegye be, hanem vállaljuk be a gyereket. Mert ez lesz életünk lényege. Nem a szex. Bár eleinte és később is tűnhet úgy, hogy mégis, higgyük el, hogy ez csak illúzió. 
A fiatal lányok manapság úgy viselkednek, mint régen a fiatal fiúk. Megfordult a világ és tököntúgta a tehén a bikát. Ezért aztán mindegy milyen a szex, ha a lány dirigál, akkor fiam, elbasztad az életed. És ő fog, mert manapság nincs sorkatonaság, hogy tajgetosz pozitívra szűrjön és az őrségben fejbe lőjjék magukat azok, akik amúgy is képtelenek az életre. Ez a katonaság dolog tehát egy jó szűrő az LMBTQ baromságokra. Tudom, hogy ez el fogják lopni, de áldásom rá, mert hiszem, hogy neveli a népet és kell a mai fiataloknak a golyó. Mármint a tökösöknek a lábuk közé, a többinek a fejébe. 
Voltaképpen a szexről akartam írni, de az amúgysem érdekel senkit.
Köszönöm.
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 24. 13:48-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 23. 22:21
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ez tetszett, hangosan felröhögtem. Felkérem ikeás kollégát, hogy fejtse ki 768 leütésben, hogy mi a normálisnak számító libidó. Utána cáfolom feleannyi karakterben és felkérem Arya kolléganőt, hogy cáfoljon meg szintén feleannyi leütésben, hogy ikeásnak van igaza,. 
Nem is, Titti művésznőt kérem fel, mert ő nagyon tud számolni és bírom a szövegeit. Arya lesz kárpótlásul a bíró. Ő döntheti el, hogy Lolának melyik írás tetszik majd.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 23. 17:37-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 23. 15:50
Általános -> Társalkodó - bármiről
Végeztem egy kis kutatást a témában. A munkahelyi önkielégítést három dolog generálja. 
1, a túl sok szabadidő. 
Itt a htékonyság hiánya, vagy a képzettséggel fordítottan arányos kompenzáció a motiváció forrása
2, túl nagy terhelés, ahol a stresszlevezetés nem oldható meg a munkahelyi szex révén
Azonos neműek, vagy túlszabályzott vállalati struktúrák állnak a háttérben. Esetleg egy inkompetens középvezető, aki nyilvánvaló tehetségtelenségét azzal rejti el, hogy mindent a végletekig ellenőriz és számonkér 
3, abnormálisan magas libidó
Ugye, mi a normális? Ez az oldal felhasználóinak egy jelentős részét is érintheti. Ilyenkor nem feszegetjük a témát. 

Szerzői jog: a gyors lezárást, mint irodalmi deus ex machinát ikeásjakuzzi kollegától lestem el. Köszönet érte, bár most éppen egy jól programozott botnak tartom, amiért az üzemeltetőt illeti az elismerés.
3
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 19. 09:36-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 19. 13:45
Általános -> Társalkodó - bármiről
"ami biztos, hogy segíti a személyiségfejlődést." - bocs, ezen felnyerítettem. ha segíti, akkor az oldal olvasóinak egy jelentős része bizony rettentően fejlett személyiséggel bírhat mostanra. Persze, ha nem őket gúnyoltad, akkor semmi eksztra. 
A szellemi maszturbálást is számoljuk bele, mert az gyakoribb és idő/energiaigényesebb elfoglaltság, mint simán szexuális célzattal maszturbálni. 
Mondjuk, a nők csinálják nagyon gyakran, meg az álmodozó férfiak. A nők ezt gyakran nyilvánosan is művelik, mondjuk a plázában, séta közben, amikor szemügyre veszik vetélytársaikat és a piaci kínálatot a kirakatokban. 

@Lola kérdésére: vannak bizony. Egyszer én is rajtakaptam egy fiatalabb kolléganőt üzemi maszturbálás közben, még zsenge talpas koromban. Mentem be a raktárba és a lány a dobozok mögött lihegett. Meghallottam, azt hittem, hogy baj van... De csak a bugyijában matatott és úgy nézett rám, olyan rémült szemekkel, hogy azonnal elfelejtettem, miért is mentem be és hónapokig nem köszönt vissza. Mondjuk én sem provokáltam, mert nyilván magánügye volt, de máig nem jöttem rá, miért nem a mosdóban művelte. 
Ennyit a valóságos pornóregényekről. 

Ikeás, ha ezt megírom, akkor szerinted lesz sok olvasóm?
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 19. 09:36-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 2. 13:23
Általános -> Társalkodó - bármiről
Barokkos túlzás. Nem kell macska, elég az idegbeteg férj. Fogja a kést és körbekerget a ház/udvar/utca körül. Annyira jó fogyókúra, hogy utána muszáj sütizni! És hidd el, nem fogsz egy dekát sem hízni.
2
Ez egy válasz Arya 2024. február 1. 11:41-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. február 2. 13:21
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ember, erőltesd meg magad, mert lenyomnak a csajok. A jó erkölcs relatív. Kinek, mi a jó. Ha a nejedről van szó és a szomszéd kérdi, akkor nyilván nem tudsz vele kiegyezni. Vagy ha mégis, akkor az csoportosan elkövetett garázdálkodásnak hívják az erkölcs mezején. 😅
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 1. 18:29-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 29. 22:27
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nem tűnik el, csak tapsolni kell neki. Vagy, ha mégis, akkor visszajön.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 28. 12:14-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 29. 13:25
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Jézus. Ti tényleg utáljátok egymást?
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 29. 10:12-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 27. 21:52
Általános -> Írók/fordítók
Ari, nektek össze kellene házasodnotok ikeással. Meghívsz az esküvőre? :D 😇
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 27. 15:28-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 27. 21:48
Általános -> Írók/fordítók
Azt nem tudom eldönteni, hogy ezzel most azt mondod, hogy támogatod a kritika elfogadására való buzdításomat, vagy azt akartad mondani, hogy a kritikát bírni kell? 
Az, hogy gonosz-e az, aki kritizál... ördög tudja, hogy az-e. Én tudok gonoszat is írni, meg segítőset is. Mindkettő igaz és őszinte. Akkor most mi van? 😘
1
Ez egy válasz Titti 2024. január 27. 16:32-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 26. 13:48
Általános -> Írók/fordítók
Neked is ajánlom Remete D.-t. Két napig olvasod és rájössz, hogy van amit nem lehet megfogalmazni egy oldalban, hanem kell hozzá kétszáz. De az tényleg üt, mert folyamatában felépített és igazi. Kádár úr meg plágizált valószínűleg. Lelke rajta, FB hatásvadászat a lájokért.
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 26. 10:09-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 26. 13:44
Általános -> Írók/fordítók
Bocs, de hatásvadász gejl vacak, olcsó érzelmek nagy felismerésére. Te ezzel kínozni akarod az ikeást? Mert akkor zseni vagy. 😁😘
0
Ez egy válasz Arya 2024. január 26. 10:09-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 24. 20:33
Általános -> Írók/fordítók
Nehéz az iróniát áthozni, sose bánd.
1
Ez egy válasz salsa 2024. január 24. 14:33-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 24. 14:05
Általános -> Írók/fordítók
Annyiból nem értek egyet, hogy ha valaki kiteszi az anyagát, akkor nem veheti a szívére, hogy azt kiértékeli, aki elolvasta. Ha olvasás nélkül pocskondiázzák, az más, nyilván. De ha van véleménye, vannak hozzá érvei és szókincse is, akkor hajrá. 
Ez az olvasók elvitathatatlan joga bárhol, bármilyen művel kapcsolatban -- nyilvánosan is. 
Elvégre kitette, kiadta, stb. Egyéni habitus, hogy nem bírja valaki a kritikát, vagy az önképe erősen irreális és ezzel szembesülve rájön, hogy nem való neki a nyilvánosság. Van ilyen karakter. De ezt számonkérni másokon, hogy véleményezik az írásomat negatívan -- erősen megkérdőjelezhető hozzáállás. Akkor tényleg, nem kell kitenni. Adjuk oda barátoknak, családnak és örüljünk magunknak, hogy írtunk valamit. Ez egy álszent és képmutató hozzáállás, hogy jaj, én írtam, de nehogy rosszat mondjatok róla, mert azt nem bírom elvselni. (érvekről beszélek, felépített kritikáról, nem kurvaanyázásról, ahol csak az indulat látszik, semmi ok-okozati összefüggés) 

Hajrá. ;)
3
Ez egy válasz salsa 2024. január 24. 13:56-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 24. 13:58
Általános -> Írók/fordítók
Remete D. László. Iszonyat igényes és jól megírt.
2
Ez egy válasz Miriam 2024. január 24. 10:57-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 12. 23:38
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ez gagyi. Tudsz ennél szarabb és hatásosabb dumát is, hagyjuk a belpolitikát. És pl. most baseball szabályokat olvasok. végre találtam magyar leírást. Nagy álmom, hogy egyszer eljussak egy ikonikus ami meccsre és érthessem is, hogy mit mondanak a kommentátorok, szotyit köpködjek és lelkesen és feldúltan magyarázzam, hogy ki mit csinált a pályán -- az amiknak. Ennek egyetlen rohadt nagy akadálya van, amit ebben az életben nem fogok soha leküzdeni: nem beszélek angolul. Szóval nem megyek baseball meccsre. 
Következő életedben úgy szüless, hogy el tudj kísérni. Én fizetem az utat, te úgyis csóró leszel. De angolul tanulj meg rendesen, különben itthon hagylak.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. január 11. 19:05-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 12. 23:28
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Azért boncolom tovább. Ha homo, akkor úgyis fújolják, ha biszex, megint csak belekötnek, mert volt benne homo. De ha homo, akkor az mindig felülírja a fejekben, bármi is van benne. szóval sztem felesleges az extra címke. Így sem címkézik fel a homo tartalmat, mert akkor csak rákattint az olvasó.
1
Ez egy válasz kaliban 2024. január 12. 15:43-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 11. 12:05
Általános -> Írók/fordítók
Ha egyszer idetévedne egy földönkívüli bagázs, az sok problémánkra megoldás lehetne. Gyorsan egységbe kovácsolná az emberiséget a közös ellenség. Minél tovább tartana a konfliktus, annál stabilabb lenne a jövőnk. Csak, kérdés, hogy túléljük-e... 😁
És jobb halál a faj számára, mint a kollektív öngyilkosság, amit most civilizációs problémának hívunk, mivel közösségként pusztulunk ki, nem méltatlanná vált fajként.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 10. 23:50-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. január 10. 23:38
Általános -> Írók/fordítók
Beállsz politikusnak és máris van rá lehetőséged. Formálni. Máshogy - a szavazás illúziójában nem hiszek - esélytelen. 
Na jó, ha kirobbantasz egy atomháborút, vagy egy második Ukrajnát, akkor még talán. 😇 De ott gombközelben kell lenned, vagy politikusnak. Ja, az már volt.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. január 10. 14:56-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. december 23. 14:02
Általános -> Társalkodó - bármiről
Azé' mer' akkor "bármit" meg lehetne engedni magunknak. Így viszont meggondolja a júzer, hogy mit enged ki a száján. Izé. Az ujjaiból. Hm. Valahonnan. 
De Jake történet javításos javallat kicsit más. Ott a kényeseknek lehetne utólag korrektúrázni, vagy ha leugattuk és kellően fogékony az író, akkor kisámfázza a pulikum perverziói szerint a művét.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. december 23. 10:05-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. december 19. 19:45
Általános -> Írók/fordítók
A jó fordítás érthető, élvezhető írásmóddal és változatosa(abb) kifejezésekkel meséli el adott történetet, de mentes az irodalmiaskodástól és a durván(!) magyartalan kifejezésektől, nyelvi fordulatoktól. 
Nem elvárás, hogy irodalmi szinten szóljon az olvasóhoz, hogy mély emberi érzéseket és bonyolult kapcsolati viszonyokat is pontosan be tudjon mutatni, de legyen átlátható, érthető és az eredeti szöveg függvényében kövesse le a történetszálat. A mondandó, a rejtett értékek nem szükségszerűen kell, hogy át legyenek hozva, de ha valaki képes erre időt fordítani, akkor szemet hunyhatunk felette, hogy hülye és lelkes. 
És nem árt, ha le tudja követni - nem csak nyomokban - a magyar helyesírás követelményrendszerét ebből az évszázadból. 

- a magam nevében -
4