A+ A-

Fürdetés

- Kóstoltad-e már az új koktélt, amit úgy hívnak, hogy "makk-pezsgőben" ? - kérdezte tőlem súgva a lány. - Engedd meg, hogy elkészítsem Neked, kitűnő dolog.
Mint egy frivol tündér, fogta a farkamat és belemártotta a gyöngyöző pezsgővel teli pohárba. A "másik" fejem beleszédült ebbe a gyönyörűségbe, s részegségében feldagadt. El is pirult szégyenében. Mit számít, hogy elbukott volna az alkoholteszten, ha egy ilyen szőke szépség irányítja. Ma már nem emlékszem a nevére, csak arra, hogy rettenetesen élvezte a "kicsi" pezsgős fürdetését, mintha babával játszana. Amikor megelégelte a dolgot, megitta a pezsgőt, majd eltette a poharat és megkóstolta azt, amit úgy hívott, hogy "makk pezsgőben".
Gyönyörűen értette a dolgát! Nem tudom, a pezsgő is fokozta-e élvezetemet. Egyszerre ellenállhatatlan kényszert éreztem, hogy elélvezzek. Mivel annyit fészkelődtem, és jócskán ittam is, ez előre látható volt. Hasztalan próbáltam úrrá lenni a helyzeten, egy óvatlan pillanatban elélveztem a szájába. Egyáltalán nem ellenkezett, mi több ettől még fel is lelkesült.
Amikor teljesen eláztam, elővette a pezsgőspalackot, lelocsolt, hogy erőre kapjak. Azonnal magamhoz tértem, bátran készülve a második menetre. Egy kicsit bosszankodtam, mert utálom a szeszes italt, meg azt is, hogy leitatnak. Egy ilyen partnernővel egy hétre lesz szükségem, hogy lábra álljak! Pedig én inkább környezetvédő típus vagyok, aki arról álmodozik, hogy a folyó áttetsző vizében szeretkezik a lánnyal, vagy a virágos réten...
Térjünk azonban vissza ehhez a rámenős lányhoz. Belémdiktál egy teli pohár pezsgőt, simogatja a farkamat, tapogatja karcsú ujjaival. Látva, hogy felkészültem, hogy farkam kemény dugattyúvá dagadt, nyeregbe száll, és szakértelemmel gyömöszöli ezt a forró és kemény lándzsát puncijába. A hideg pezsgő után még megfázhattam volna, de most végre forróban vagyok. Lassan és hozzáértően kezd ringatni. Farkam a hasaaljába fúródik. Szorít, én pedig visszahúzódom egy lélegzetvételnyi szünetre. Majd ékem becsúszik a forró résbe, a pezsgőillatúba. Most pihenhetnék egy kicsit, de a lány vonaglik, halk sikolyokat hallat és görcsösen átölel. Hozzámtapad, a farkam egyre mélyebben hatol a vaginába, szorítása mind hevesebb. Többé nincs menekvés. Már szinte fáj, ahogy markol. Érzem, hogy egész teste remeg.
- Tegyél magadévá, kérlek! Végig akarlak élvezni, szakíts át! - sikoltja.
Most jön az én színrelépésem. Mint minden főszereplő, én is váratok magamra. Büszkén és boldogan tűröm, hogy szeressen.
- Nyomd be szerelmem, olyan szép farkad van! Kívánom! - mondja és hirtelen megfordul, arcát a párnába fúrja és megmutatja a fenekét. Látom a gyönyörű éhes szeméremajkakat, a remegő csiklót, amely oly rózsaszín, mint egy friss gyümölcs. Vesszőmmel simogatom.
- Hatolj belém! - könyörög.
Széttárja lábát, hogy jobban lássam kifejlett rózsáját. Hihetetlen méretűre duzzadok, úgy érzem a betont is át tudnám szakítani. A lány azonban - szerencsére - nem betonból van, helyezkedik és riszálja farát. Késedelem nélkül beléállítom. Felsikolt az élvezettől. Úgy érzem, szétpattan a farkam. Ha így sikongat, a végén a szomszédok még kihívják a tűzoltókat. Még jobban szétveti a lábát, fenekét felemeli, arca eltűnik a párnában. Ez már túl sok. Hatalmas erővel belefecskendezek, a lány pedig visít a gyönyörtől.
Visszavonulok, hogy lélegzethez juthassak. Ő azonban, mintha háláját akarná kifejezni, ismét rámveti magát.
- Drágám, jó lesz elkészülni - mondom neki - Gondolj szegény férjedre, aki bizonyára nagyon magányos most.
Még végigpásztázza nyelvével a szerszámomat, egyenként dédelgeti tojásaimat.
Végre felöltözik. Felveszi kabátját, vállára veti táskáját. De mert jól nevelt, távozás előtt még lehajol hozzám és megcsókol. Előbb a nyelvecskéje, most az ajka búcsúzik tőlem. Ettől ismét erőre kapok és újra megkóstoltatnám vele a "pezsgős makkot" .
- Őrültség, hogy mennyire szeretlek. - súgja a fülembe - Tényleg kár, hogy most már sietnem kell.
Ringó csípővel távozik, én meg ott maradok felizgultan, mint egy megfeszített íj.
Szavazz Te is!

Átlag: 5.89 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 t.555 2017. 12. 1. péntek 11:51
Egynek elmegy!
#7 feherkalman1 2016. 08. 9. kedd 17:53
Se füle se farka.
#6 listike 2014. 10. 27. hétfő 06:41
Nem jó.
#5 tutajos46 2014. 02. 15. szombat 22:10
Megyek fürdeni.
#4 Andreas6 2013. 10. 5. szombat 12:31
Nem olyan rossz ez. Lennék a fiú helyében!
#3 papi 2013. 10. 5. szombat 07:59
Jobb is lehetne.
#2 Kover 2004. 09. 19. vasárnap 17:27
Gyatra.
#1 Törté-Net 2004. 08. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?