doriangrey hozzászólásai

doriangrey
ma 14:36
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
a meztelen kígyó. elképzeltem, ahogy vonaglik. egy törökülésben sztrájkoló ágyékkötős indus egy trombitavégű sípból halk melódiát csal elő és a közönség némán, lélegzetvisszafojtva figyeli, hogy meddig bírja tüdővel. mert tudják, hogy ha vége a dalnak, akkor a kígyó lecsap. alkonyodik, forró a levegő és a Paradicsom zaja lassan elhaklul. csak az indus fújja, mintha az élete múlna rajta, az emberek nem mernek mozdulni és a kígyó némán, kecsesen táncol, hol magasabban, hol alacsonyabban emelkedik-kúszik a fán, ahol szemmagasságban egy piros alma ragyog, fényes héján megcsillan a lemenő nap fénye és azt sugallja, hogy az emberiség utolsó reménye még nem fonnyadt el...
de jön az örök nő, letépi az utolsó gyömölcsöt, beleharap, apró fogai közt harsog a ropogós hús és a kígyó megdermed. széles, csuklyás feje odafordul a szentségtörő felé és a Paradicsom népe izzadni kezd. A háttérben az Isten figyel, nem résztvevője ő semminek, csak a része, mérhetetlen távoli és hatalmas alakja csak késői árnyék a kezdődő éjben. pont arra elég, hogy tudják a népek, hogy ő mindig ott van, mindig figyel, de a mi döntésünkön múlik, hogy mit fog tenni.
az alma lassan elfogy, a kígyó nyelve időnként kilövell és egyre közelebb araszol a nőhöz. 

amikor a csutka tompa puffanással esik a nő lába elé, a kígyó lecsap és felfalja a maradékot. a háttérben egy sóhaj hallatszik, a nő kíváncsian megfordul, de nem lát senkit. 

csak mi tudjuk, hogy Isten volt az, hogy nem kell újra kiátkozni senkit, mert már maguktól is elmennek az emberek...
2
Ez egy válasz Titti ma 12:29-kor írt üzenetére.
doriangrey
ma 12:13
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Szép lehetett a Paradicsomban. Meztelenül egy nővel, meg egy kanos és perverz kígyóval... És csodálkozunk, ha a beteg szex mára már mindennapos.
1
Ez egy válasz Titti ma 12:11-kor írt üzenetére.
doriangrey
ma 12:09
Történetek: Fociőrület - Ha győz a csapat, megdug a férjem
Abszolúte igazad van! Szeretem a 40+-t is, mert ott már ne kell elhitetnem, hogy érdekelnek a fejükben kóborló elképzelések a szép jövőről.
1
Ez egy válasz Lolamacko ma 11:58-kor írt üzenetére.
doriangrey
ma 12:07
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nőgyógyásznál

Fórum: Nőgyógyásznál (torte-net.hu)

Így, közelebb a hetvenhez, mint a húszhoz már előfordul, hogy az ember nem annyira akarja a szexet, mint régen. Ez egy boldog állapot. Aki nem hiszi, próbálja ki! Nekem is így volt, éltem csendesen békében, elégedetten az életemmel és a múltammal, míg be nem esett egy Kamilla nevű dög az ajtón. Nem hazudtam szerelmet, már nem. Csak dugtunk, de azt gyakran, ami már a heti kettőt is súrolta. Nem volt rossz, de igazán hiányoltam az életem korábbi, békés szakaszát. Ki akar heti kétszer arra kelni, hogy egy nő matat a lába közt?! 
Sokat gondolkodtam, hogy mit is csináljak, míg eszembe jutott, hogy a torte-net oldalon találhatok erre szaktekintélyt. Meg is kérdeztem a makktársat, hogy mit tegyek, mire azt javallotta, hogy mondjam azt, hogy nem áll fel. 
Ki is próbáltam, jött a lány és közöltem vele a tényt, hogy bocsi, már nem áll fel. Erre a kis dög elém térdelt és meghazudtolt. Majdnem felrobbant a fejem is a farkam után. Mit mondjak, nem voltam elégedett. 
Telt-múlt az idő és végül annyira bosszantott a dolog, hogy megnéztem a Dr. House-t végig, aztán elmentem a klinikára egy igazi urológushoz. Elmondtam neki a panaszom, mire kiröhögött. Az asszisztense viszont komolyan, hosszan nézett rám és mikor viszonoztam a pillantást, elpirult. Zavarba jöttem. A doki közben levetkőztetett, kézbe vette a farkam és megnézte közelről. Hát, mit mondjak, nem állt fel… Felidéztem egy-két történetet ebben a témában, de úgy sem. Aztán odahívta a vonzó asszisztenst és megkérte, hogy tartsa addig, míg előveszi az ultrahangot. Sajnos szinte azonnal kemény lettem, amit a szakirodalomban merevedésnek hívnak. A hölgy vérvörösen állt ott és a falat bámulta. Halkan pisszegtem, amikor pedig rám nézett azokkal a csodálatos szürke szemeivel, megérintettem a csuklóját. Erre megszorult a keze a farkamon és ijedten rántott egyet, amitől nekem valahogy inverz módon nagyon jó lett. A doki éppen akkor fordult vissza és telibekaptam… 
Annyira ordított, hogy térdig húzott gatyával rohantam ki a folyosóra, még csepegő farokkal. Az asszisztens sajnos nem jött utánam, így a románcunknak vége lett. 

Tanulság: nőgyógyásznál nem szexelünk!

Az asszisztenst kérem, ha olvassa, dobjon egy mailt, szívesen megismerkednék vele a más körülmények ellenére is.
4
doriangrey
ma 11:44
Történetek: Nőgyógyásznál
Nem tudom, más pasik hogyan izgulnak fel. Ez nem az én érdeklődési köröm. :D De ha simogatást említesz, akkor a nőgyógyász simogat? Én valami technikai jellegű műveletre gondoltam, hogy belenyúl, megjavít ezt-azt, esetleg megtapogatja, hogy van, vagy nincs valami. Szakszerűen. Állítólag úgy gyakorolnak, hogy a kulcslyukon át tapétázzák ki az előszobát. 
Voltam már urológusnál, az asszisztens bejött. Mondtam is, hogy máris elmúlt a merevedési zavarom. Sajnos senki sem támogatta, hogy le is teszteljük a dolgot... Nem volt jó orvos, nem is mentem többet. Lehet, hogy meg kellene írni, hogy legyen egy férfi-nőgyászos sztori is. Olyant valamiért még nem olvastam.
1
Ez egy válasz Titti ma 11:33-kor írt üzenetére.
doriangrey
ma 11:37
Képregények: Nudista strand
Valószínűleg nem férjes. Vagy ha az, akkor tudja mit csinál. ;) Vannak ilyen nők állítólag, egy haverom mesélte, hogy az unokatesója keresztfia ismert ilyent.
2
Ez egy válasz Titti 2023. március 15. 17:18-kor írt üzenetére.
doriangrey
ma 11:16
Történetek: Nőgyógyásznál
Tudom, hogy jogom van már nekem is szülni, de ettől még nem fogom széttenni a lában akárki fiának. Akárki lányának inkább... :D 
Létezik olyan, hogy egy nő felizgul attól, hogy a nőgyógyász vizsgálja?
1
Ez egy válasz Titti ma 10:34-kor írt üzenetére.
doriangrey
ma 09:30
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szerintem te az építő kritikát is köpködésnek veszed. Ezt csak azért mondom, hogy felkészítselek, hogy írni nem olyan egyszerű, mint szeretnénk hinni. Magunkból kiönteni valamit az még nem történet, nem egy elmesélt eseménysor, stb. Szóval előre is bocs, ha a második mondat után megunlak. De az ömlengéseid után remélem, hogy meg tudsz lepni.
1
Ez egy válasz Gaiai ma 04:13-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 6. 22:45
Általános -> Társalkodó - bármiről
Sírok. Tényleg ollóztad a netről az agyat. Mindig is mondtam, hogy nem való bárkinek sem a szabad véleménynyilvánítás, sem az internet. Néha még a tévé is sok. Nem veszed észre magad és csak szívod a vért a szerencsétlenekből.
1
doriangrey
2024. május 6. 17:35
Általános -> Társalkodó - bármiről
Beírom újra, nevek nélkül, mert a szerkesztők hátha ignorálják, bár szerintem ezen nincs mit, hiszen mindkét említett közszereplő bőven megérdemli a sorát és hogy ki legyen közösítve a társadalomból, pont úgy, ahogy a gyerekotthont vezető tetvek is. 

"Hiszen, nemrég rúgtak ki egy neves músorvezetőt ksi hazánkban, mert elmondta a véleményét a pedofilokról. "
Ezt ugye megint nem kellene komolyan venni, mert hát a neves műsorvezető is egy barom volt. Vagy részeg, vagy belőtte magát. 
Azt mondta: "türelemmel kell lenni egy olyan betegség felé..." 
Komolyan? Türelemmel? Gyógyítsuk meg őket? Hogyan? TE mint abuzált, mit gondolsz arról, hogy türelemmel próbáljuk gyógyítani a pedókat és ha a szomszéd ilyen, akkor ne kössük pórázra, hogy a gyerek legalább a kertben tudjon nyugotan játszani? Van szerencsém ismerni valakit, aki a pedó konzul rokona. Tudod mit mesélt róla? Hogy családban az ölébe ültette a gyerekeket és tapizta őket. És a szülők döbbenten tűrték, majd igyekeztek kerülni. Én a fogait verem ki, ha az én családomban van ilyen, nem kerülöm, nehogy megsértsem az érzékeny lelkét.
1
doriangrey
2024. május 6. 17:28
Általános -> Társalkodó - bármiről
"Hiszen, nemrég rúgtak ki egy neves músorvezetőt ksi hazánkban, mert elmondta a véleményét a pedofilokról. "
Ezt ugye megint nem kellene komolyan venni, mert hát Pálfy is egy barom volt. Vagy részeg, vagy belőtte magát. 
Azt mondta: "türelemmel kell lenni egy olyan betegség felé..." 
Komolyan? Türelemmel? Gyógyítsuk meg őket? Hogyan? TE mint abuzált, mit gondolsz arról, hogy türelemmel próbáljuk gyógyítani a pedókat és ha a szomszéd ilyen, akkor ne kössük pórázra, hogy a gyerek legalább a kertben tudjon nyugotan játszani? Van szerencsém ismerni valakit, aki Kaleta rokona. Tudod mit mesélt róla? Hogy családban az ölébe ültette a gyerekeket és tapizta őket. És a szülők döbbenten tűrték, majd igyekeztek kerülni. Én a fogait verem ki, ha az én családomban van ilyen, nem kerülöm, nehogy megsértsem az érzékeny lelkét.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 6. 16:29-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 6. 17:13
Általános -> Társalkodó - bármiről
Helyesírásilag mélyebbre nehezebben. De ez az én és kedves Andreas cimbim ostobasága, téged nem minősít. Az önsajnálat és sajnáltatás viszont dühítő. Van itt rajtad kívül még pár abuzált, én is ismerek személyesen ilyent. Szerinted mennyire kedvelnék őket, ha ezt érvként rángatnák elő egy érveken alapuló vitában? 
Jaj, én sérült vagyok, ezért nekem csak igazam lehet... Vagy ahonnan ez az elmebaj kiindult: nem veszlek fel, mert ratyi vagy - mondta a HR. Vagy reménybeli főnöke. Mire a kis buzi elfutott az ombudsmanhoz egyenlőségét kikövetelni, hogy neki márpedig joga van ott is dolgozni, ahol nem engedik, mert őt ne különböztessék meg. Erre aztán mellé állt a fél világ, hogy mégpedig neki joga van! És lőn! A főnök a saját cégében nem döntheti el ez alapján, hogy kit vegyen fel? Mert máris olyanra hivatkoznak, hogy jogegyenlőség és egyenlő bánásmód?! Miközben senki sem vonta a buzi jogát kétségbe, csak hát, egy céghez, vagy bárhova azt vesznek fel, akit arra megfelelőnek tartanak. 
Tessék érteni más helyzetekben is. Itt majd kiderül, tényleg van-e agyad, vagy csak összeollóztál pár okosságot a neten. Ez volt az írásaid kritikája is. Sokoldalú vagyok és nem fogok sírni, ha lebarmoznak. Tudod, ez a Zelenszkij stratégia, amivel vágóhídra küldte sokszázezer honfitársát, hogy kiszolgálhassa az Orosz és USA érdekeket. Mert itt sem az a kérdés, hogy Putyin és Biden közönséges gyilkos-e, hanem az, hogy hogyan kezeljük adott szituációt és mennyire használjuk fel saját érdekünkben

Ha megértést kerestél, akkor is megkapod, ha nem ezzel kampányolsz. De tudod, ez így részedről is visszaélés.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 6. 16:32-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 6. 01:57
Általános -> Társalkodó - bármiről
a pedofíliát egy szempontból szabadna csak megismerni: ahogy a pedofil üvölt, mert hosszan és tartósan szenved. bocsáss meg, hogy ilyen Rejtői-módon letegezlek, te barom.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 6. 00:04-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. április 13. 14:12
Történetek: Az új szobalány 1. rész
Hát, jó sztori, jól is írsz, de az úr-szolga viszony nagyon finomkodó. Elvették, ha kedvük volt, nem udvaroltak, mintha rangbéli lenne a másik. A szolgálólány sem vallhatta be, hogy látott már faszt, mert akkor oda a jóhíre. Ha az úr magához vette ágyasnak, akkor nyilván kitudódott, de ez inkább karrier volt, mint probléma. Így még a falubeliek is elfogadták, nem kis irigységgel, hogy bejött neki az élet. Ilyenkor az úr, ha ráunt, kiházasította és adott a férjének birtokot, vagy olyan állást, amivel bőven jól járt. Ha meg megesett a lány, akkor elvetették, mert az úr döntött, hogy mi legyen a kölyke sorsa, másnak nem volt hozzá joga.
1
doriangrey
2024. április 8. 23:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
A nullgravitáción a női mell markolás-értéke mennyit változhat, ha nincs bekötve a sportmelltartóba?
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. április 8. 20:43-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. április 8. 23:21
Általános -> Társalkodó - bármiről
Te nő vagy? Csak mert úgy írsz, mintha nem az lennél, mint akit játszol. Amúgy a személyiségüket stabilizálná és nem lenne annyira céltalan az, aki kijön a nyomás alól. Arról nem is beszélve, hogy markánsabban jelenne meg a maszkulinitás, amit manapság agyonvernek a sok buzis finomkodással. Tudod, hogy törvény kell rá, hogy a férfi az apa és a nő az anya. (bocs a buziktól, nem utálom őket, de mióta megy a hacacáré, azóta kevésbé tűnnek normálisnak a kötelező elfogadom-baromságok miatt)
1
Ez egy válasz Selymi 2024. április 8. 08:39-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. április 8. 23:12
Általános -> Hibák az oldalon
Túl sokat kérsz. Egyeseknek még a központozás is probléma, nem beszélve az érthető fogalmazásról. Sajnos a nyelv megerőszakolása teljesen legális manapság.
2
Ez egy válasz Fuller 2024. április 8. 17:16-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. április 8. 00:03
Általános -> Társalkodó - bármiről
Mivel a mai fiatalok javarésze egyszerűen picsa, így nem árt, ha kapnak egy általános és kényszerítő jellegű nevelést, ami során ráébrednek, hogy a sírás és a semmire épített irreális öntudat nélkül lehetnek önmaguk és még tartásuk is lesz. 
Ezért jó a sorkatonaság. Amikor a fegyelem szót élőben ismerik meg és rájönnek hogy azt, hogy "jogaik" vannak, azt nem csak üres és kötelező érvényű frázisként puffogtatják, hanem tudják mellé azt is, hogy van köteleségük is. 
Lányoknak nem kell bevonulni, mert manapság több köztük a tökös, mint a fiúk közt.
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. április 7. 21:11-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. április 2. 18:58
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kiváló ötlet! Komoly belépővel jöhetnének a hallgatóság soraiba fiatalok, akiknek az arcát nagytotálban mutatná a kamera, hogy melyik résznél mi a reakció. Roppant érdekes lenne!
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. április 2. 10:07-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. március 25. 20:06
Általános -> Társalkodó - bármiről
"Aztán, ha végre odacsábítod Virágot, akkor ő többet nem szabadul, mert bezárod a pincébe és örökre megtartod." ezt már megírta Wágner. Nem az Úr, csak a klimpírista. Elég szar a vége. Nekem meg pocsék reklám. Köszi. 😘
0
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 25. 14:49-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. március 25. 14:36
Általános -> Társalkodó - bármiről
Te is, lányom, Brutus? Miért nem tüllszoknyás esti szerenádot képzeltek belém? Visszasírom ikeás kollégát, még ha mesterséges intelligenciát is játszott, vagy volt, hogy lehetett vele évődni hülye feltételezések nélkül. 
Virág is csak egy AI. Tuti. Lehet, hogy Arya klónja és most kitört belőle valami hekker által kreált digitális-elmezavar és így akar rávenni, hogy manipuláljam a következő burkina faso-i választásokat.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 25. 10:58-kor írt üzenetére.