Lilláz hozzászólásai

L
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
15 db
Lilláz
2022. január 22. 08:17
Történetek: Az elolvadt szikla
igen ez világos. Én is  tudom ha találtál kellet-et az elírás,amit nem vettem észre.  Tíípushibám tudok róla.

 
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. január 22. 07:40-kor írt üzenetére.
Lilláz
2022. január 21. 08:32
Történetek: Az elolvadt szikla
ezerszer átolvastam ez van. Mint már egyszer írtam nem érdekel. Sajnálom. Ennyit tudok kihozni belőle. már írtam, hogy tisztában vagyok  hibáimmal mindazok ellenére, hogy a magyar helyesírás szabályait, amik nem is szabályok, mert minden szabályhoz több a kivétel mint amire vonatkozik, semmire se tartom. Könnyesre röhögöm  magam más témában publikált cikkeimen, mikor visszajönnek a lektoroktól és két tökéletesen ellenmondó javítási jegyzékkel. Szóval szubjektív. De szeretem hogy ez téged felizgat
 
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. január 21. 08:13-kor írt üzenetére.
Lilláz
2022. január 3. 08:48
Történetek: A hármasélet rejtelmei 2. rész - Az első alkalom
Csak egyetlen megjegyzés a magyar helyesírásról. Teljesen szubjektív.Mindenkinek más . Erre legjobb példa számomra az érettségimen egyetlen szón összevesző két magyartanár aki 20 percig veszekedtek előttem, az adott szó helyes írásmódján a könyvtárból a Magyar helyesírás szabályait is felhozatva. Akár hiszed  akár nem, évekig tartó rossz viszony lett belőle. A magyar helyesírás szabályai logikusan gondolkodó ember számára értelmezhetetlen katyvasz. Túlszabályozott , minden szabályhoz legalább ezer kivétellel. Persze tudom    magamról, hogy rettenetesen írok. A nyersanyagaim már már értelmezhetetlenek, sokszor napokig javítom.. Publikálok más terülten rendszeresen. Azt két magyartanár is átnézi. Nyilván ezt nem küldhettem el nekik.( csak megjegyzem hogy nagyon vicces szokott lenni mikor a két kézirat, javítva visszaérkezik, egymásnak sokszor  teljesen ellenmondó javítási jegyzékkel) .  Szóval részemről a helyírási  kritika érthető,elfogadom, megköszönöm, de kicsit sem befolyásol most már.
Ja! a helyesírás javító sem megoldás. Ebben a kéziratban nincs piros javítani való a word szerint. Ezerszer átfuttattam
.üdvözlettel lilláz
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. január 3. 07:44-kor írt üzenetére.
Lilláz
2021. december 28. 08:13
Történetek: A hármasélet rejtelmei 1. rész
Pedig nagyon vártam. Mikor feltöltöttem  kb 20 átolvasás után egy hete, utána vettem  észre egy csomó hibát. Különösen olyat amire nagyon ráizgulsz (igekötő-ige különírása, rossz vesszőzés stb). Más néven már írtam itt , azok is jó pontozást értek el mind , de csúnyán lehordtál a helyesírás miatt. Megjegyzem teljesen jogosan. Félre ne értsd nem haragszom , sőt... a jogos kritikát mindig nagyra értékelem.
1
Ez egy válasz Andreas6 2021. december 28. 07:59-kor írt üzenetére.
Lilláz
2020. december 14. 07:22
Történetek: Két malomban 4.rész
Végre egy új rész és végre nem pornófilmek ihlette szabvány sztori. Eltekintve az apróbb hibáktól igényesen van megírva és életszagú. Nagyon tetszik. Várom a következő részt.
1