ewrkyn hozzászólásai

e
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1951. február 15.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Táborfalva
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
14 db
ewrkyn
2019. szeptember 4. 14:45
Történetek: Leszbi kaland 2. rész
Nem hiszem, hogy annyi nő szereti a seggbe baszást ahány írásban szerepel. Szerintem csak a lapot akarják kitölteni vele. Ezeket az írásokat egyébként sem szabad elnyújtani, mert hamar unalmasak lesznek.
1
ewrkyn
2019. augusztus 30. 16:41
Történetek: Évi
Nem ítélem el a csajt. Sőt a magányos nők gyakran folyamodnak ilyen megoldásokhoz. Ez az ő dolguk kinek mi köze hozzá. Lóval sokkal kevesebben tudják csinálni mint kutyával. Nekik ez az eleven vibrátoruk. Érdekes ez a lovas történet, de jobban szeretem a kutyás történeteket. Egy jól idomított kutya jobb mint akármilyen szuper vibrátor.
1
ewrkyn
2019. augusztus 26. 04:34
Történetek: Nicky története 2. rész - A bátyám elégtételt vesz
Valóban jó írás. Nekem csak a sok anális játék nem tetszik. Nem lehet úgy kimosni, hogy sokáig tiszta maradjon. Az egy működő szerve az embernek. Oda folyamatos az áramlás. Meg aztán nem minden szarás után mossa tisztára az ember a seggét. Úgy érzem erről inkább azért írnak, hogy ne legyen rövid az írás
1
ewrkyn
2019. augusztus 24. 16:19
Történetek: Pistám, meg a többiek
Az a bajom, hogy az író, a kínai dupla golyókról nem tud semmit. Ugyanis a golyókat magányos nők élvezetére találták ki. Úgy működik, hogy az első golyó üres ezt kell előbb bedugni. A másikban van egy szabálytalan alakú(általában háromszög)fém kocka. A nő hintaszékben ülve és hintázva tud élvezni, mivel a fém kocka nekiütődik az első golyónak ami neki ütődik a G pontnak és idővel fenomenális orgazmust él át a nő.
1
ewrkyn
2019. augusztus 6. 16:03
Történetek: Barátnők találkoznak
Talán nincs igazam,de a popsit nem lehet annyira kimosni, hogy az tökéletesen tiszta legyen. Elhiszem, hogy vannak hölgyek aki élvezik, de szerintem kevesebben vannak mint ezekben az írásokban írják. Én nem szeretem, max simogatni a punci és a popsilyuk közötti részt.Sokkal hatásosabb és élvezetesebb.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2019. június 12. 00:00-kor írt üzenetére.