A+ A-

Egy új maszturbációs élmény

Fordítás
Egy évvel ezelőtt a férjem aki az egyetlen társam volt, tizenöt évi házasság után elhagyott. Igazából megkönnyebbültem, mert a kapcsolatunk már egy ideje
szétesett, és a szexuális életünk katasztrofális volt. Nem volt előjáték vagy közös maszturbálás. Csak annyit akart, hogy hetente egyszer-kétszer megdugjon a saját kielégüléséért, anélkül, hogy figyelembe vette volna az igényeimet is, így soha nem értem el az orgazmust. Mindig a sötétben voltunk, és soha nem
simogattuk vagy csókoltuk meg egymást.
Hogy ezt jóvátegyem, amikor üzleti úton volt, néha simogattam magam, de ritkán értem el a csúcspontot. De mindezek mögött ott volt a frusztráció, egy
meglehetősen magas libidó, ami kielégítetlen maradt.
Az elmúlt évben elkezdtem újjáépíteni az életem, de rájöttem, hogy többet akarok ,mint a maszturbálás. Puszta véletlen, hogy ez vezetett egy kiváló honlapra, amelyet rendszeresen látogattam. Egyre jobban lenyűgözött a férfiak és nők tapasztalatainak olvasása. Azt akartam, hogy találjak valakit,- férfit vagy nőt -
akivel szabadon beszélhetek és megoszthatom az életem titkait.
Miután béreltem egy lakást Dél-Londonban, csatlakoztam egy kórushoz ahol megismertem Trisht, aki egy 40 éves elvált nő volt, kicsit fiatalabb nálam.
Egyik este a kóruspróba után megbeszéltük, hogy eszünk egy pizzát, majd elkezdtünk szabadon beszélni a testi és lelki problémáinkról. Három nappal később felhívott, és azt mondta:
- Joan, gondolkodtam azon, amiről beszéltünk, és van egy olyan érzésem, hogy valahogy segíthetnénk egymásnak. Ezért meghívtam vacsorára másnap este.
Rendbe szedtem magam ,a vacsora is éppen elkészült ,amikor becsengetett ,láttam ,hogy elég szexisen van öltözve.Ekkor már sejtettem , hogy nem csak beszélgetés lesz a mai estéből.Ez eléggé felvillanyozott,bár voltak kétségeim is.
Letelepedtünk a kanapéra egy italra .
- Joan,- montda - úgy tűnik, van néhány közös vágyunk. Mondd el,milyen a szexuális életed.
Elég körülményesen és szégyenlősen mondtam el neki ,hogy nagyon hiányzik a szex.
- Na és te, Trish? Nos, néha szexelek egy férfi barátommal, de jobban érdekel a maszturbálás.Talán hetente kétszer - háromszor is örömet szerzek magamnak.
Azt gondoltam, hogy sokkal tapasztaltabb nálam,a szex terén , de kiderült, hogy egyikünk sem volt még másik nővel..
Mindketten kissé zavaradottan ,ám vágyakozva néztünk egymásra.
A varázslat megtört, amikor felkeltünk, hogy az ételt tálalni kellene.A konyhában a kezét a könyökömre tette, és egyszerűen azt mondta:
- Joan, amiről beszélgetünk, nagyon felhevített , egyre jobban kezdek nedvesedni.Kívánlak!
- És te? Én mosolyogtam és azt mondtam, engem is felizgatott a beszélgetésünk , de szükségem lesz egy kis segítségre és türelemre ,hogy el tudjak lazulni.
Ne aggódj, csak nyugi. Visszatérve a kanapéra, csendben levette a blúzát, és kibontotta a melltartóját, hogy megcsodálhassam gyönyörű melleit ,ami némileg
arányában nagyobb volt a karcsúbb testéhez. Közelített az ajka a számhoz ,én ellágyultam,és hagytam ,hogy megcsókoljon.Tetszett az érzés,ezt ő is észre vette,ezért megfogta a kezem, rátette a mellére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2019. 03. 2. szombat 16:22
Ez így nem sok
#10 sunyilo 2019. 02. 1. péntek 22:04
Nem tetszett.
#9 Akai Mózes 2019. 02. 1. péntek 20:51
A fogalmazás is gyenge!
#8 hairy_pussy 2019. 02. 1. péntek 16:44
gyenge
#7 fiesta14 2019. 02. 1. péntek 10:25
a vége nagyon összecsapott lett. 4p
#6 genius33 2019. 02. 1. péntek 08:56
Nem valami jó.
#5 Andreas6 2019. 02. 1. péntek 07:08
Gyenge, itt-ott zavaros. Egyáltalán nem tetszett.
#4 feherfabia 2019. 02. 1. péntek 07:05
Hát ez gyenge!
#3 cscsu50 2019. 02. 1. péntek 06:52
nagyon gyenge
#2 A57L 2019. 02. 1. péntek 04:13
Sajnos kevés a jó írás.
#1 Törté-Net 2019. 02. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?