A+ A-

Lakásavató 4. fejezet

Írta: nuum
Fordította: Pavlov
2012.
- Hát lehet, hogy korán van, de ma éjjel már nem kapod meg újra a seggem. Nagyon jó volt, de már így sem tudok majd holnap rendesen ülni - jelentette ki April.
Mosolyogtam, és Katyhez fordultam:
- Akkor csak a tiéd marad...
Katy nem mondott semmit, csak nézett félénken. Épp kezdte feladni, hogy a fenekét csak a hagyományos célra használjuk, úgyhogy nem erőltettem, nehogy ellenérzést váltsak ki belőle.
- April, te hányszor csináltad már análisan?
- Háromszor, és eddig ez volt a legjobb. Seggbedughatsz, amikor csak akarsz.
- Kivéve ma éjjel.
- Hát igen.
Meztelenül feküdtünk egy darabig, megittuk a maradék whiskyt és a kólát. Az est korábbi részére gondoltam, és a farkam éledezni kezdett. Ezt mindkét lány észrevette, April fel is szólított:
- Állj fel!
Engedelmesen felálltam, odaléptem eléjük. Lehajoltam, és magam elé tettem két párnát. A lányok tudták, mi a dolguk.
Először April térdelt elém, egyik kezével finoman simogatni kezdte a farkamat, másikkal a golyóimat. Mindettől a szerszámom hamarosan elnyerte teljes hosszát, ekkor a lány szopni kezdte a makkomat, nyalogatta a nyílást a végén, de közben folyamatosan verte a másik kezével.
Katy figyelt minket, várt a sorára, egyik kezével a mellét simogatta, a másikkal a csiklóját. Mintha megvilágosodott volna, odanyúlt a barátnője csiklójához, és simogatni kezdte. Közben közelebb csúszott hozzám, és arcon csókolta a barátnőjét. April odahúzta a farkamat a szájával Katy szájához. Katy olyan mélyen vette a szájába a farkam, ahogy csak bírta, és bólogatott rajta egy-két percig. Közben April finoman simogatta a tövét.
- Ez nagyon jó... Bárcsak minden nap így menne..
- Mi? Hogy két nő szopjon egyszerre? - kérdezte April.
- Igen. Egy férfinak ez az egyik legszexibb dolog a világon, hogy két nő oboázik a férfi farkán.
A két lány már nagyon kívánhatta egymást, mert csókolózni kezdtek a farkam előtt. Egész szép látvány volt. Lassan simogattam a dákómat, és néztem, hogyan smárol ez a két dögös csaj előttem. Már a nyelvük is átcsúszott egymás ajkai közé. És ahogy ott térdeltek a párnákon, be is nyúltak egymás ágyékához, és simogatni kezdték egymás csiklóját. Mindketten elég nedvesek voltak már, még a puncijuk illatát is éreztem a levegőben. Mindketten hevesen sóhajtoztak egymás kezén.
Katy kicsit hátraült, és szaporán vette a levegőt. April érezhette, hogy barátnője mindjárt elélvez, jó mélyen a benyúlt neki. Katy önkéntelenül széttárta a lábát, remegni kezdett, April keze pedig olyan gyorsan mozgott, hogy alig bírtam követni. Végül Katy felnyögött, bár sokat tompított hangján, hogy még mindig csókolóztak Aprillel. Meg is remegett, visszaült a sarkára. Meg sem moccantam, csak figyeltem, hogyan játszanak egymással a lányok, és közben lassan vertem a farkamat.
Katy vett néhány mély levegőt, kinyitotta a szemét és Aprilre nézett. Kicsit gyorsabban mozgatta fel-le a kezét April csiklóján, a tarkójánál fogva magához húzta April fejét, és mélyen, szenvedélyesen megcsókolta. April mindkét kezével Katy kezébe markolt, szorosan a pinájába húzta, és fürgén körözött rajta a csípőjével. Hátraengedte a fejét, felsikoltott, és elélvezett.
Katy elégedettnek tűnt, April orgazmusa után mosolyogva csókolta meg barátnőjét. April feltérdelt, és hasonlóan csókolta vissza. Ott álltam egy lépésre tőlük, lassan vertem a farkamat és élveztem a látványt, ahogy smárolnak egymással, aztán odaléptem hozzájuk, és az arcukba nyomtam a farkamat.
Mikor ezt megérezték, kinyitották szemüket, mindketten a farkamra csúsztatták ajkukat, s azon folytatták a smárolást. Katy egyik keze felcsúszott a jobb combomon, másik keze April mellein. April egyik kezével a golyóimat simogatta, másikkal Katy mellét és vállát.
Néha egyikőjük bevette a makkomat a szájába, nyalogatta, szopogatta egy kicsit, aztán folytatták rajta a smárolást. Végül mindketten odanyúltak egymás csiklójához, lassan simogatták egymást és smároltak a farkamon. Egyre jobban beindultak a dolgok: Katy a farkam tövét is simogatta. Megragadtam a tarkóját, és felnyögtem. Legszívesebben tövig a szájába toltam volna a farkamat, annyira jól kényeztetett. De visszafogtam magam. Ő nyögve élvezte, ahogy April a csiklóját masszírozza. Kiengedte a szájából a farkamat:
- Hátra! - mondta.
Hátraléptem, ő előremozdult. Széttárta a lábát, és lenézett. April értette a célzást. Bemászott Katy lába közé, Katy pedig az arcára engedte az ágyékát. Katy folytatta varázslatos munkáját a farkamon, egyik kezével a golyóimat simogatta, másikkal a csiklóját tette szabaddá, amit April éhesen nyalogatni kezdett.
Kis idő múlva Katy hangos nyögdécselésbe kezdett, teljesen ráereszkedett April arcára. Aprilre néztem, megnyaltam a középső ujjam, és a levegőbe tartottam. April megértette: megnyalta középső ujját, és lassú körökkel simogatta Katy segglyukát, majd egy könnyed mozdulattal bedugta neki első ujjpercét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 listike 2016. 01. 7. csütörtök 11:45
A leg szuperebb.
#16 Pavlov 2015. 04. 19. vasárnap 09:23
Köszi!
#15 feherfabia 2015. 04. 19. vasárnap 07:55
Szuper !
#14 A57L 2013. 12. 12. csütörtök 06:11
Elég jó.
#13 Pavlov 2012. 04. 3. kedd 21:17
A kellemes kommentek hatására elkészítettem a történet fejezeteinek összegyűjtött változatát is, e-mail-ben szívesen elküldöm bárkinek. Lehet odaadni a szimpatikus munkatársaknak, hadd piruljanak... wink
#12 Pavlov 2012. 03. 31. szombat 08:00
Köszönöm!
#11 Kaszkadör 2012. 03. 30. péntek 12:27
Szuper,élmény volt olvasni nyes
#10 Pavlov 2012. 03. 29. csütörtök 20:08
Örülök, hogy tetszik!
#9 v-ir-a 2012. 03. 28. szerda 23:00
nagyon jóóó....tetszik a srác figyelmessége...
#8 Pavlov 2012. 03. 28. szerda 09:01
Az 5., egyben utolsó rész dob még egyet a történeten! Már régen kész, a szerkesztőségen múlik, hogy mikor kerül ki. Köszönöm a dicsérő szavakat!
#7 Shavo 2012. 03. 27. kedd 10:05
Van még folytatása, le is van fordítva, tehát csak idő kérdése, hogy a szerkesztőség mikor teszi ki.
#6 Rinaldo 2012. 03. 27. kedd 09:00
Megérné ha dobná a barátnöjét és ezeket a csajokat tartaná meg.
#5 tiborg 2012. 03. 27. kedd 06:20
Ez a vege,vagy mesel meg "nuum"????
#4 joozsi 2012. 03. 27. kedd 05:30
Bocsi, megszokott.
#3 joozsi 2012. 03. 27. kedd 05:29
A megstokott kíváló szint!
#2 tiborg 2012. 03. 27. kedd 00:37
Kituno tortenet! Excelent forditas!!...Faludy/Pavlov !?!??
#1 Törté-Net 2012. 03. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?