Buddha Pofi hozzászólásai

B
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
6 db
Buddha Pofi
2011. július 14. 20:04
Történetek: A második lecke
Na és mivel a másik történetben olvastam, hogy kedveli a kínai módszereket, hát úgy is lenne vége.
Igazi kínai technikával.
Ültetnék egy nagy dézsába bambusz nádat. Mikor kibújt és elkezdett nőni, szépen a segge lyukával ráültetném és oda kötözném a kis Zsuzsikát.
Mivel a bambusz sötétben gyorsan nől és keresi a fény felé vezető utat, naponta akár 15cm is nőhet, de azért lenne elég ideje rá, hogy átgondolja amit mondanék neki. Elmagyaráznám, hogy ő egy csapni való Úrnő, az Úrnők szégyene, és nem, hogy nem Úrnő, de még szolgának is egy rakás szerencsétlenség lenne, mert még arra sem alkalmas, hogy az ember a cipőjét bele törölje.
1
Buddha Pofi
2011. július 14. 17:58
Történetek: A második lecke
Hát én ezek után a Béla helyében szépen oda kötözném a "drága" Mistress Zsuzsikát az asztalra, aztán, először is szépen elverném csalánnal a csöcseit és a pináját. Majd szépen végig verném vele mindenhol. Aztán,egy héten keresztül minden nap reggel és este addig verném a pálcával a pináját és a csöcseit felváltva ameddig el nem ájul. Akkor fellocsolnám és addig izgatnám, míg elvezés közelbe ér, akkor persze mindig abba hagynám. Egy hét alatt aszem szépen kinőne a bunda rajta mindenhol, na én nem borotválnám, egy forrasztó pákával égetném le róla. Persze óránként meg kellene neki köszönnie, hogy vagyok olyan kedves és figyelmes, hogy móresre tanítom és, hogy mennyire hálás ezért nekem. Aztán szépen négy kéz láboljon csak és felraknám rá a mell áramozót és szépen elkezdeném izgatni, ha megrázza, mert megmozdult, akkor büntetésként ájulásig pinapálcázás. Persze el nem élvezhetne, addig nem izgatnám. Aztán ha már nem bírja tovább és akkor sem éled fel mikor egy folytában rázza a csöcsét az áram, na akkor kikapcsolnám a gépet. Majd kikötözném a lábainál, kezeinél és derekánál fogva, olyan félig guggoló állásban, de úgy , hogy le tudjon guggolni. De a pinája alá tennék egy bekapcsolt víz forraló spirált. Kíváncsi lennék, hogy könyörögne, hogy vegyem el onnan, mikor már alig bírja tartani magát.
1