axelley hozzászólásai

Képregények: Avatar 2014. 11. 12. szerda 17:46
Ezek szerint ez értéktelen egy munka, mert csak a feltöltőnek adnám a pontot és nem a készítőnek és ez csak nekem furcsa.

krodon: Minden tiszteletem a tiéd. Komolyan nagyon hálás vagyok neked.
Megadtad a kérdésemre a választ, amit a szerkesztőknek tettem fel anno.
"Mi kell egy plágium bejelentéshez?"

Te annyit tettél csak, hogy bejelentetted mindenkinek, hogy NEM A TIÉD A MUNKA. A "talált füzett" meg még mindig VIP-ben van és fent olvasható az oldalon.

Köszönöm krodon!
Na ez (ezek) a munkák egy valamire jók. Miért nincs kedvem VIP-et meg hosszabbítani. Nagyon felesleges ilyen munkákért pénzt fizetnem.
Képregények: Pontosan a terv szerint 2014. 10. 28. kedd 07:34
Volt benne egy-két hiba, amit meg lehetett volna csinálni, de összegségében elég jó. 9 pont
Képregények: Olykor-olykor belefér... 2014. 10. 28. kedd 07:30
Volt benne egy-két híba, de élvezhető volt. 8 pont
Képregények: Alena hercegnő kiszökik 2014. 10. 28. kedd 07:27
Ennyi szar munka után, ha van egy kis önértékelésed érdemes feltenned ezzeket a kérdéseket magadnak: "Miért csinálom? vagy Tudom én ezt csinálni?"
Mert mondom én NEM! Nem tudod csinálni.

Saját magadat járatod le és bebizonyítod, hogy egy pisis szintjén mozogsz, vagy még az vagy.

De komolyan, hol olvastad te ezt: (2 kép) "Prolog"
Keress inkább egy másik hobbit, ahol talán sikereket is elérsz, mert a képregényeknél biztos, hogy nem fogsz. Csak a magyar képregény társadalmat égeted és húzod le.

1 pont (De ezt is sokalom.)
Képregények: Korra álmodik 2014. 10. 17. péntek 11:08
Hát nem tudtad daryoon? Ide "történetek" kellenek. Még ha nem is csinálsz vele semmit, ha angol marad az sem baj, mert így is úgy is fizetnek, majd érte. smile

De a viccet félre téve. Két hibája van.
1. A 8. képet egy Vége szövegel lezárhattad volna. Kicsit zavaró az utána lévő ART kép.
2. Ha meg saját magad felalítasz egy minőségi mércét, ne süllyedjél le alá. (Nem a munkáddal van, a gond ne értsél félre. Csak a sok francia képregény után egy ilyen rövidke munkát bemutatni, hát...) Remélem érted mire gondoltam. Nem a te stílusodra val.
Képregények: Első benyomás 2014. 10. 17. péntek 10:50
Hát ez vicces volt. smile

8 pont
Képregények: A megfelelő pillanat 2014. 10. 17. péntek 10:44
Hát igen a Paint egy elavult rajzprogram. Ilyenkor látszanak csak meg a hibái.
Font színe lehetne legközelebb erőteljesebb, teltebb színárnyalat. Néhol nekem úgy tűnt, mintha olvashatatlan lenne a szöveg a halvány rózsaszín miatt.

Ha szeretnél ilyen munkákat készíteni, akkor figyelmedbe ajánlom ezt a 2db font-ott. Paint-el is lehet velük (jól és szépen) dolgozni.

1. Név: Talkies
Link: http://www.dafont.com/talkies.font

2. Név: Talk
Link: http://www.dafont.com/talk.font

4 pont
Képregények: Karácsonyi ajándék 2014. 10. 17. péntek 10:25
Kisebb hibáktól eltekintve, jó lett. (Néhol a szöveg egy kicsit furcsa és nem is oda való lenne. A szerkesztést át kellett volna még többször nézned.) De a sokadik munka után hát nem tudom... 6 pont
Képregények: Fürdés a patakban 2014. 10. 17. péntek 10:19
Ha Mangát (Hentait) készítesz, vegyél a kezedbe egyet és kezdj el olvasni/nézni egyet. Könyörgöm legalább egyet.
Ajánlom figyelmedbe: Bania: A Pokoli Futár (Kim Young-ok)
A font választások, szerkesztése a nyomatékosítások egyszerűen mesés.

Ezt a fűzetett már a 3-ik ember tollából láttam. De a tiéd lett a legocsmányabb. Gratulálok! Ez egy szar munka! 1 pont, mert mínuszt nem lehet adni.
Képregények: Avatar - Aang és Katara 2014. 09. 26. péntek 22:57
Vége felé elfáradtál? Pedig kevés a szöveg amire figyelni kellett volna. Van benne szó ismétlés 1 bubin belül. A "The End" felirat is bent maradt.
4 pont
Képregények: Avatar - Túlélő szex 2014. 09. 26. péntek 22:33
Néhány helyen nem tudtam eldönteni, hogy is kell írni a "baszd meg"-et. Te mindig más hogy írtad Gratulálok.
10 kép szövege volt a csúcs. Még az angolok sem írják le egy hogy "WTF?", de te magyar képregénybe írtad bele, még hozzá gondolatként. Hálózsákot ajánlom, hogy is kell fordítani és írni egy képregényt. Olvass el sok képregényt. Mert ezt legalább jól írtad „szar”! Ez 1 pont
Képregények: Teljesítmény vizsgálat 2014. 09. 21. vasárnap 00:34
Nézd meg a fórumot és a mostani felhozatalt képregény terén. (Már ha ezeket annak lehet nevezni.) Szerinted érdemes csinálni? 90%-át elérheted bárhol ingyenesen, egy képet nem tudnak magyarul megszerkeszteni. Így csak nevetek, mik kerülnek itt VIP-ben. Szerencse, hogy ezekből sok ingyenesen elérhető.

Legyen az a kérdés inkább, hogy hova szeretnél visszatérni? IDE?
Képregények: Teljesítmény vizsgálat 2014. 09. 20. szombat 23:48
piro01: Akkor az engedélyeddel megadom neki. A többit már vele és privátban beszéljétek meg.

Üdv: axelley
Képregények: Teljesítmény vizsgálat 2014. 09. 20. szombat 23:21
Kedves piro01!
Én ugyan kiszálltam és befejeztem ezt az egészet, de ismerek, valakit (valakiket), aki talán szívesen venné(k), ha csatlakoznál a csapatához.
Persze, ha van kedved egy csapatban dolgozni és nem ilyen "minőségi" képregények közzé besüllyeszteni a munkáidat, mint amik ide felkerülnek.

Ha van kedved, a régi E-mail címeden elérhető vagy még?
Képregények: Teljesítmény vizsgálat 2014. 09. 20. szombat 21:32
Kedves piro01!
Foglalkozol még képregényekkel?

üdv: axelley
Képregények: Mint egy gyerek 2014. 09. 8. hétfő 23:39
Ez érdekes volt, mert már olvastam más tollából is ezt a munkát. 8 pont
Képregények: Avatár -Zuko és Azula 2014. 09. 8. hétfő 23:38
Nevetni lehetett rajta, mert a szöveg nem egyezik a képi világgal. Így elég vicces volt. Pedig ha már egy erotikus munkán csak nevetni lehet az már régen rossz. 2 pont a szerkesztés miatt csak.
Képregények: Augusztus 31. 2014. 09. 8. hétfő 23:33
8 pont
Képregények: Oban csillagfutama 2014. 09. 8. hétfő 23:33
Sok ez a szövegnélküli. Legalább lehetne egy olyan művésztől legközelebb, aki szépen és jól tud rajzolni. Nem pedig egy 8 éves gyerektől. 1 pont
Képregények: Teljesítmény vizsgálat 2014. 09. 8. hétfő 23:16
Ez jó régi, ha az angol megjelenését nézem. Furry bejönn, de sajnos rövid.
5 pont
Képregények: Hátborzongató lány 2014. 09. 8. hétfő 23:11
Igényes munka, tanítható lenne. Van benne egy-két hiba, de ez talán csak nekem tűnik fel. 8 pont
Képregények: A farm 2014. 09. 8. hétfő 23:08
Ingyenes helyről átmásolva Vip-ért, semmi munka vele és még szövegnélküli is.
1 pont, mert többet nem ér.
Képregények: Az ígéret 2014. 09. 8. hétfő 23:06
junkers88: Szép igényesek a munkáid.
Van valami féle elérhetőséged, vagy oldal ahol fel lehet venni veled a kapcsolatot?

Üdv: axelley
Mi van? Hamar leszünk idegesek, bazsarózsa? Szóval csak ennyi lennél?
Kifizet azért, hogy hasonló munkákat nézzen? Zavaros lenne? Hát nem tudsz a tartalom mögé látni. Ejnye azért többet vártam volna egy szép virágtól, aki nálam okosabbnak hiszi magát.
De nekem nem kell érte fizetnem. Szóval... Ahogy Te írtad "pár hibbant sok pénzt fizet érte" hát nem te írtad? Fizetsz érte hibbant! Hát most nem szörnyű ez a tény.

Mondtam, mosolyra fakasztottál. De nincs kedvem ezt a magas röptű eszme cserét a továbbiakban folytatni. Sajnálom, de nem tudlak tovább böködni, ha már más nem teszi.

Jó pénz kidobást a jövőben is a szarra. smile smile smile
Üdv: axelley
Hát igen ezért írtam nézze az ember inkább a WC-ben, mert, ha minden igaz van még. De te írtad jól "néhány hibbant" fizet érte. Ez a mondatod többet ér mindennél. Kedvelem azt az embert, akinek van egy kis önkritikája még magával szemben is. smile

Igaz ez nem került VIP-be, de más igen és TE VIP-et váltottál. smile smile smile

Kösz, mosolyra fakasztottál, bazsarózsa.
Vicces miket olvasni ezeknél az art kép sorozatoknál. Bele gondolva, és főleg aki ismeri is ezeket a munkákat. A MongoBongoArt oldalán egy-egy ilyen sorozatért, akár 10$ (2350FT)- is elkérhetnek a művészek. Itt meg ingyenesen magyarul olvassa az ember és mégis "szar".
Az, hogy ez a szar, magyar és meg van jól szerkesztve is és hasonló az eredeti munkához, azért senki nem szól semmit. Hát a kulturális értékek egy-egy embernél meg mutatkoznak.

Csak akkor azt nem értem miért nem a WC tartalmát nézik emberek ugyan, ilyen elmélyülten? Nekem is nyugodtan fizethetne 500ft-ot érte és addig nézi a tartalmát ameddig csak akarja, szerintem annak úgyis mindegy mit nézz. Szart lát, így is, úgy is, mindigazt látt. smile
Képregények: Avatár - A festett hölgy 2014. 08. 4. hétfő 12:40
Itt nem csak a helyesírással vannak gondok.
"Élveztes el engem!" - eddig a pontig bírtam olvasni ezt a munkádat. Most komolyan hallottál macsek2 valakit is, így beszélni? Mintha egy kisiskolás írná a szöveget. Vegyél elő egy könyvet és olvas inkább sokat. Vannak már erotikus és kemény jellegű szexuális novellák is. Dedós szintjén vannak a szövegezések.
Adtam rá 1 pontot, mert 0 nem lehet.
Képregények: W.I.T.C.H. - Őrzők a pácban 2014. 07. 28. hétfő 20:38
Szerkesztés már tetszetős. A Történetmeséléshez tetszik a font választás, bár a beszélgetéseknél én személy szerint mást választottam volna. Sok helyen túl van zsúfolva a szöveg már csak azért is. Az effekteknél is mást választottam volna. Próbálj meg egy picit játszani a fonttal, ha egy női démon fontját nézzem például. Izgatóbb lett volna egy tüzes font. "A Fantasztikus 4 – Fáklya” fontja mondjuk.

Szöveg elég magyartalan érződik a goggle. Bátrabban nyúlj bele a szövegbe, ne ilyen kőkorszaki legyen. Nincsenek meg a nyomatékosítások sem. pl.: ÁÁÁ! Nincs kiemelve, meg hasonló. Helyesírással is gondok vannak. Hiányzik egy lektor. Legközelebb, ha készen van, egy munkád tedd félre és 1 hét után vedd elő és nézd át újra. Más hogy fogódd, majd látni. Ha PS-t használsz, el tudod úgy menteni a képet, hogy máskor is bele tudjál nyúlni.

Ha a többi munkádra is figyelnél és nem a „verseny szellem” hajtana, vagy mit tudom én. Akkor talán a többi munkád is, ilyen színvonalú lenne. Nem pedig tucat semmit érő a többi között. Bár ezen az oldalon már nem oszt, nem szoroz a munkáid. A mostani minőség láttán, már csak röhögni lehet.

Üdv:axelley
Képregények: Megcsalt férj 2014. 07. 25. péntek 07:13
Hát azt hittem ez az oldal már egy minőség alá nem adja. Úgy látom tévedtem. De most komolyan minek egyáltalán valamit lefordítani és szerkeszteni. Ha már magyar oldal és ugyan úgy VIP-ben van, tényleg csak ennyit ér az ember pénze?
Képregények: Naruto - Hinata és gyilkos méh 2014. 06. 5. csütörtök 04:35
macsek2: Ha adaptációt csinálsz és, olyat, ami fényévekkel van előbbre a magyar bemutatótól (és szerintem ezt az évadot a Narutoból már be sem fogják mutatni). Miért várod el, hogy a közönség ismerje is. Abszurd egy feltételezésed van, vagy túl sokat hiszel az olvasókról.
Mondjuk nem csak te követed el ezt a hibát. Sok ilyen van itt az oldalon smile
1 pont
Loene: "hogy ennek az én véleményem szerint nem itt van a helye."
Miért is?
-Mert nem lopott munka, vagy legalább is nem szerepel sehol.
-Mert nem tucat kép sorozat, tucat műfajban. (Belem kifordul lassacskán ettől a sok vérfertőzéstől ami itt van.)
-Mert teljes a kép sorozat és nincs benne hiányos rész. (Mennyi, olyan képregény van itt, ami nem teljes verzióban van. Két kezem is kevés, hogy meg számoljam.)
-Mert hűek maradtunk a szöveghez és nem költöttük át teljesen, és ja magyar a szöveg.
-Mert szerkesztésileg mutattunk egy irány mutatott, hogy igen így is lehetne csinálni. (Szánalmas, amit itt szövegszerkesztésnek neveznek néhány.)
-Hogy ezt a szövegnélküli Art sorozatott Ingyenes szekcióba tettünk és nem pénzkértünk, vagy VIP-et, mint ahogy sokan teszik.

Hát igen, így levezetve tényleg nem ide való. Igazad van Loene. Te szerinted hol lenne a helye?
Nézz körül a magyar rajongói oldalakon, mindenki tucat Hentait csinál tucat műfajban (Incest). Meg mindenki Hentaiból "One-Shot" mangát (egy részes mangákat. Könyvet már nem.
Semmi olyat nem készítenek ami lehetne mondjuk 3D képregény, Nyugati (Francia), ART képek semmi. Csak Hentait. Én azt kérdezném inkább, Miért? Ez kell a többségnek?

Ickx:
"Harmadrészt ha már arról szól az akció menyire dolgozik együtt egy csapat, mi értelme van ott szondázni a közönséget, akiket legkevésbé érdekel?!"

Én felkértem egy munkára Leonat. Amint látható elvégezte, minőségi munkával.
Még ha nem is tetszik neki, de megcsinálta. Az eredmény nekem tetszik, így keményebb és hosszabb füzetnek is neki állhatunk.
Az, hogy itt tervezzük-e bemutatni még a jövő kérdése.
(ÉN nem akarom őszintén szólva. De majd kiderül a "Prológus” részből.)

Közönségről meg hadd ne fejtsem a véleményemet, mert semmi pozitívum nincs benne.

Ingyenes szekcióban van, így elmondhatod, hogy "na ilyet is láttam és be sem kellet lépnem érte". "Salma Hayek - Tüzes tangó" meg az "Avatar 3. rész" azt olvashatod, nézheted VIP-ért. Ezt a szolgáltatást kapod a pénzedért.
Szóval ki mit nyújt és mit kap az ember a pénzéért lehetne vitatkozni. Mi ezt nyújtottuk és nem kellet fizetni sem érte.

ÜDV mindenkinek.
Köszönöm, nagyon jó volt, így magyarul olvasni.
Loene: (Hű, de fura ez most, vagy csak nekem. smile

Hogy folytassam...

Én is köszönöm a véleményedet és végre nem egy kocsmai szintű értékelést kaptunk.

Leona felvetette azt az öltetett, ha már kooperatívos munka, hogy a szerkesztést és a szöveget külön pontozzák sajnos (még) nem lett belőle semmi.
Így el lehet dönteni kinek mi tetszik az adott füzetben.
Meg hát az említett T-pontok miatt is.

Abban nincs igazad, hogy Leona kapná azokat a T-pontokat. ÉN kapom, viszont nem nagyon érdekel a dolog. Meg mondom neked meg néztem a kedvedért:
Összes eddig szerzett pontjaid: 3130
Felhasználható pontjaid: 3130

Szóval nem nagyon érdekelnek a T-pontok. De köszi, hogy felhoztad, így a 3-ik fejezetett Leona teszi, majd fel.

Ilyen füzetek tudod, még arra is jó, hogy egy "csapat" összeszokjon munkailag. Tudja, az ember mit várhat a másiktól, arra viszont nagyon is alkalmas volt szerintem.

Ja és képzeld, ezért a borzalomért még fizetnek is. (Megnéztem a kedvedért.) Az értéke ennek az Art kép sorozatnak: 10 $, vagy 7.86 €,
Hát szólj, hozzá van pofájuk pénzt kérni érte? Hát ez borzalom mi? Mire nem vetemednek néhányan?

Üdv
Képregények: Vas-szűz 2014. 03. 5. szerda 07:59
Én meg ismét dicsérem "MANSON" Fordítását, de a szerkesztését már nem. Durva ez a szöveg beírás. Nem pontozom ismét a Huntai-tól lopták és inkább MANSON munkáját kénne.
Történetek: Judd és Brenna 2014. 02. 26. szerda 12:32
Köszi, a linket, ígéretesnek látszik a könyv. Így beleolvasva nem valami "Tini szerelmi" regénynek tűnik.
Nem olvastam végig, nem akarom lelönni a poént. smile
Képregények: Mara a börtönben 2014. 02. 26. szerda 08:52
Ez jó. Legalább nincs mit elszarni benne. Kár, hogy maga a fűzett, olyan 120 db képből áll. Igen az elejétől a végéig sajnálatos, hogy ez csak egy töredék az egészből és ismét VIP-ben egy (részlet, esetleg demo) képsorozat.

Gratulálok az oldalnak érte. Mindig van lejjebb és meg sem próbálnak ki mászni abból a gödörből.
Képregények: Avatar 3. rész 2014. 02. 26. szerda 08:35
Még szerencse nincs ennek (remélem) több része, így egy másik képregény füzetre is rá lehet egyet, majd szarni. Mert ez másra nem jó és a szörnyű, hogy VIP-es.
Képregények: Nagy segg 2014. 02. 26. szerda 08:32
Ez vicc. Elfogytak a minőségi munkák, vagy mi van? Inkább a Tabooland-es félét olvasom, azt legalább lehet élvezni. De ezen a borzadályon szétröhögtem magam. Ami egy erotikus füzetnél szerintem nem jó.

-Kíváncsi lennék egy anya-fia beszélgetésre, mintha a szereplők a Star Trekből léptek volna ki és a föderációt már asszimilálta a Borg.
-Készül a 3-ik rész is. Ez meg az 1 rész, ami nem lenne gond. Gond ott van a füzettel, hogy megint hiányoznak belőle oldalak.
-Szerkesztés meg a szokásos "gagyi" finoman szólva.
-Összecsapott egy munka, de ami jó volt benne az angol szavak bent hagyása, ott nem volt mit elszarni.
Összegezve ezért a szarért nem fizetnék semmit.
Képregények: Kevin szórakozik 2014. 02. 19. szerda 11:27
Leona: Még mindig kicsivel írom. Csak a gépem ment tönkre.
A témát szeretem, de amit csináltak a képregénnyel azt nem és ez már a sokadik.

De TE tudod a legjobban, még részegen sem küldtem neked ilyen szöveg állományt. Vagy Igen?

Ez nem program és nem is nyelvi tudás ez a tudatlanság, vagyis milyen lenne egy képregény. Szerintem még egyszer sem volt egy képregény macsek2 kezében egy Pókember, vagy hasonló fűzett.
PL.: 5 kép utolsó szöveg bubi: "Mi a. Hé"
Mikor Ben bele nyúl Kevin seggébe. Nem így lenne: "HÉÉJJJ!!! Mi a..."

És ezért a szarért még VIP-et kérnek. Még ingyenesen sem érné meg.
Nem hiába nevezték át ezt az oldalt annak ami.
Végül is a negatív reklám is reklám.
Képregények: Kevin szórakozik 2014. 02. 19. szerda 09:35
Eddig moderáltam magam, DE MI EZ A SZAR?!
Képregény??? :o :o
Képregények: A füllentős Nagypapa 2014. 02. 12. szerda 01:06
Tetszik, hogy adtál hozzá keret történetet és még néhány képhez szöveget.

De ez jó példa rá, hogy a Paint programot nem, ilyen szerkesztési munkára találták ki.

Állítanod kellet volna a szöveg/gondolat buborékoknak a vastagságán.
Nagyon nyers lett, így megnézve talán a színén is.
Beírási munka (sajnos) megint gyatra azon finomítsál, vagy válasz végre más font-ot, mert valószínű ezért szar a beírás. Kísérletezzél egy kisebb képregényen esetleg. Lehetőleg olyanon, amin nagy fehér, vagy fekete a szöveg buborék háttér színe. (De könyörgök ne Hentai-nál.)

Művész nevénél is illet volna magyarosítani a szöveget.
2K: Szerkesztésnél sokszor kilógsz a szöveg buborékból.
Egy jó fonttal orvosolható a probléma. Meg néhányszor tedd félre a munkát pihentesd a szemed és vedd elő újra és látni fogod, hogy nincs középen az adott szöveg. Egy kis oda figyelés esetleg utána nézéssel orvosolható lenne a probléma.

"Font" ugyan nem tudom, hogy adhatnék tanácsot, de talán tudok segíteni.
Első lépésként keresd meg a "Hálózsák Képregény" oldalt, ha már üzemel persze. Ott nagyosok segítséget tudsz kapni.

http://www.mediafire.com/?sharekey=bc8d3e7652b27dd9c2b435915e8- 821d747e5653b403424374da018f8c462ba45

Ezt szed le és telepítsed fel. De általában ezeket szokták beíráshoz használni:
-Anime Ace 2.2B hu,
-Wildwordhun,
-Hzs__CCJimLee (Leon javaslatára)
Persze a font választás függ az adott képregény stílusától, hangulatától is. De, ha úgy érzed bátran kísérletez.

Szöveg: Eredeti munkát nem láttam, így a fordításban nem megyek bele.
De jó lenne, ha neki állsz egy Hentai füzet elkészítésnek előtte néhány dolognak utána néznél.
Például: 3 kép Apu:"Papával Ramen-nél fogunk enni..."
A Ramen az egy japán étel. Elég népszerű.
Néhány angol szót is bent hagytál.
Képregények: Mosás 2014. 02. 5. szerda 07:21
De most komolyan...
Ha Nyugati füzetek nem mennek, miért pont Hentai?
Elég nehéz őket szerkeszteni, főleg Paint-el. Ez látszik is.

A másik, ha már az elejére teszed az 1 képet illik azért magyarosítani.
És persze tisztességesen beszerkeszteni. Ne az Angol címet, hagyd ott. Bátran kitörölheted volna és beírhattad volna magyarul.
Egy kis türelemmel és fantáziával szép eredményt kaptál volna.
Ez igaz a fontra is.

A "Nick" nevedre nem hozol szégyent macsek2 és még a kávémat sem ittam meg.
Képregények: Társkereső dilemma 2014. 01. 31. péntek 01:19
Szöveg:
- Teli van elírással, helyesírási hibával. Nézd át jobban a szöveget legközelebb.
- Ne csinálj tükörfordítást! Merítsél az életből.
Haveroddal, vagy inkább két férfi nem így beszél egy más közt. PL.:
5.kép fehér srác: "ahh ember nagyon ravasz vagy! Imádlak!"
Inkább így: Aha... Ember, Te nagyon ravasz vagy. De király ötlet.
Két férfinél igen félre vezető, hogy "imádlak." főleg, ha felkíáltó jel van utána.
Teli van különben, ilyen híbákkal is.
- Ez a sok: "ahh,wow..." Ha nem tudod alkalmazni, mikor kell kitenni és hova a magyarba, inkább töröld ki. Meg azok mindig nagy betűk.
Példa: Nőnél így: ÁÁÁHH..., ÓÓÓ... (sokkal erotikusabb ha "H" kiteszed)
Férfinél: ÁÁÁ... Ó,igen! (mély torok hang)
VÁÁÓÓ... sikamika, most ujjat mondtam mi!?

Szerkesztés:
- Ha szöveghez nyúlsz mindent, ami szöveg buborékban van szokás
(meg kell) csinálni ugyanazon fonttal(betűtípussal).
- Ha paint-el dolgozol azt a "keretet" amit kihúzol a szövegnek az sokkal nagyobb legyen, mint a szöveg buborék. A "Space gomb” nyomogatással persze tudsz/tudnál a szöveggel ide-oda játszani. A lényeg, hogy legyen középen.
- Sok oktató anyag van a neten, magyarul olvasd, nézd át őket.
-Két ember munkáját is tudom ajánlani.
Szövegileg: daryoon munkáit.
Szerkesztésileg: Leona munkáját.
De mind a kettőt elérheted itt is:

http://tabooland.blogspot.hu/

Adtam rá 4 pontot, mert első munka és sok a hiba, de jobb, mint a sokadik semmit mondok munkái.

Remélem, változtatsz és csak szebb munkáiddal találkozhatunk a közel jövőben.
Üdv
asdqwe:Fórum részben.
Képregények: Újévi ajándék 2014. 01. 22. szerda 15:38
Tökéletes munka ide. Téma kitűnő ez kell. A szerkesztés már sokadszor is szar. Mit kell itt a szerkesztéssel bajlódni a szar is kitűnő munka úgy látom, kiválóan megfelel ide VIP-ért. Elbírálás úgyis csak egy vicc.
Képregények: Az első alkalom 2014. 01. 17. péntek 17:16
Sok a bent maradt angol szöveg, főleg effektek terén ott ahol meg lehetne pedig csinálni, mert szöveg buborékban van.
Képregények: Billy és Anya 2014. 01. 17. péntek 17:07
Szerkesztésben ugyan az, mint eddig. Csak ez befejezetlen munka. Utánna kellet volna nézni.
De hát... mit lehetteni, EZ KELL AZ OLDAL Profiljába. Ilyen munkák.
Képregények: Jön a Mikulás! 2014. 01. 17. péntek 17:04
Ennek van szöveges verziója már. (Nem tudom, mikor töltheted fel az oldalra singer?) Talán december környékén a témát illetően.
De tetszik, hogy nincs benne a reklám feliratok.