axelley hozzászólásai

a
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Románia Románia
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
410 db
axelley
2013. február 1. 23:27
Képregények: Karibi ünnepek
A srác: Meg van nekem a képregény 26 DB verziója. Kérdésem annyi lenne, hogy folytatod-e a képregényedet? Mert én befejezném akkor ha te nem. Márciusig várom a válaszodat itt az üzenő falon.
1
axelley
2013. február 1. 23:22
Képregények: A vakáció 1. rész
aleksz27: Nem látom értelmét jelezni, de ha olyan vagy, hogy visszaolvasód néha az üzenő falat, akkor jelzem, de nem a közel jövőben lesz.
Függ, hogy milyen megrendeléseket kapok az anyanyelvemen is. Másik, hogy egy két fordítónál már jeleztem, hogy meg van nekem a képregény teljes verziója és folytatja válaszra sem méltattak.
1
axelley
2013. február 1. 18:13
Képregények: A vakáció 1. rész
aleksz27:Ahogy idöm engedi, ha megbízol bennem segíthetek a szöveg be írásban. Elég sok helyen ki lógtál a szöveg buborékból nem nagy segítség, de olvashatóbb lesz.
1
axelley
2013. január 28. 00:37
Képregények: Az Otthoni lány
postman01: Nem érdekelne, ha ingyenes szekcióba töltenéd fel, de sajnos VIP-ban van. Kár érte letölteni még könnyű. Ha az első munkád is ilyen színvonalú lett volna még nem lett volna gyanús. De még a betű stílust is meg változtathattad volna az első képregényedhez igazítva. Az eredeti fordító külföldön talált munkát és elment és töröltette a képregényeit. És a kérdés fent áll miért töröltette a képregényeit? Talán éppen ezért.
1
axelley
2013. január 26. 18:01
Képregények: Onyx
Az jó kíváncsian várjuk "Furry"!
Akkor van egy tanácsom saját bőrömön tapasztaltam a "shotakon" műfajnál.
Több hobbifordító más oldalakon csinál egy "FIGYELEM! MŰFAJI FIGYELMEZTETÉST!" Te is csinálhatnál hozzájuk. Így aki nem kedveli nem olvassa.
1
axelley
2013. január 24. 23:13
Képregények: Onyx
Golem: Engem érdekel a folytatása és az asszonyt is, ne hagyd abba pont a 3-ik résznél.
Sokan látogatják az oldalt így nehéz eltalálni kinek mi tetszik.
1
axelley
2013. január 17. 18:01
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt-Törté-net!
Csak felhivnám a figyelmet arra, hogy sajnos új fajta "VIP vadászat" van az oldalon kialakuloban. Már a sokadik képregényt töltötték fel ide, úgy hogy szét van darabolva.pl.:("Karibi Ünnepek" 25 db-os képregény volt és lett belöle 11db) ennél még nem szóltam, mert innen nézve tényleg csak 11 db van benne:http://svscomics.com/hentai_comics/39595-the-caribbean-h- olidays.html
Viszont azotta frissiteték a képregényt:
http://g.e-hentai.org/g/487670/1e7390e97a/

Én két tippet tudnék ide ajánlani: "Tölts fel Te is!" részt ki bővitenni
1.: Képregény oldal száma: 10/16/24/db ennél nagyobb (???)pl.40db kép általában ekkora mérete van a képregényeknek, mangáknak,
2.: A letöltött oldal címe(cimei),pl.:"Mária a Fotózáson" képregényemnél
link:http://svscomics.com/3d-comics/71728-maria-interracial-by- -zzomp.html
1
axelley
2013. január 17. 15:18
Képregények: Farkas és a Róka
Gratulálok, úgy látszik divat lett, hogy egy teljes képregényt részletekbe küldenek be a forditók! Már nem az első esett itt!
Úgy látszik a 10 db képregényé a divat.
1
axelley
2012. december 27. 02:43
Képregények: A Kém 2. rész
ChoZen: Van folytatása, de újfajta cenzúrázási rendszere van a "milftoon"-ak (sajnos és szerintem te is találkoztál már vele). Így nem érdemes megcsinálni és már az ingyenes pack-ok ból is kivették ezeket. "Fiúcska Harcosok" színes verzióját is ezért nem volt érdemes megcsinálnom.
Régi cenzúra: milf-kék, toon-piros minden kockában, ahogy a képregényen is
Új cenzúra: Törté-Net logó sarkából kiindulva a szemközti sarokig hatalmas MILFTOON logó sárgával beszínezve. Másik, hogy a művész most más folytatáson dolgozik, ki is kerültek munkái, de lehet, hogy éppen emiat abba hagyaták vele egy darabig.
Amit eddig láttam csak homályosítani (levegősé tudták tenni), de csak ennyi.
Ja megy a 8-pont mert, tetszennek a milftoon- os képregények.
1
axelley
2012. december 26. 19:36
Képregények: Fiúcska Harcosok
gabriel1981: Végre egy értelmes hozzászólás.
Helyesírásra nem tudok mit mondani erre nincs mentségem. Aki bele születik annak egy picivel könnyebb,de Magyar nyelv nehéz, aki tanulja annak meg még nehezebb.
1
axelley
2012. december 22. 23:13
Képregények: Fiúcska Harcosok
mgwolf: Nekem erről azok a "Régi Amerikai zseb sex regények"jutót az eszembe, ha stílust nézem.
Másik téma egy picit unom már, hogy egy hozzászólást nem lehet szép kerek tőmondatban ki fejteni. Pl.: "ez szar, nem ide való, hülyeség az egész, úgy ahogyan van,".
HA MÁR LESZAROD, a MUNKÁM ÍRD MÁR ODA MI ÉRT? PL:: TECHNIKA (3D, rajzolt), FÓRDÍTÁS, LÉNYEG: TÉMA(vérfertőzés, hentai, nyugati,szörny....)
Mert képet kapok az igényről. És mert legalább nem kell, többet csinálom a minőségi képregényekből, ide meg majd valami szövegnélküli szarokat, vagy egy 120db-os lefaragok 10db-sá és azt telepítek fel VIP így is úgy is megkapom, akkor miért erőltessem magam. Utóbbi hónapokat-képregényeket nézem nagy részben azok voltak. Tisztelet persze a kivételnek.
1
axelley
2012. december 20. 11:41
Képregények: Fiúcska Harcosok
gyuri0926: Ezt azért NE TE DÖNSD EL!
De meg néztem milyen képregényeket küldtél te be.
Szövegnélküli valamiket. Mégis VIP kaptál érte nézzél már magadba ember.
Egyik ingyenes helyről átraktad ide. Kicsit álszent ember vagy.
1
axelley
2012. december 20. 01:33
Képregények: Fiúcska Harcosok
mgwolf: Ugyan az a művész csinálta, mint a "Milftoon" képregények zömét.
A „Mosogató” is ide tartozik. Csak az kivételesen családi történet volt.
„Glassfish” ebben a műfajban a leg kiválóbbak közé tartozik, ez abból is látszik, hogy a „Milftoon” nagyon sok képregényét át vesz.
Ezt „shotakon”-nak nevezik.
A sok „családi történet” miatt nem tudom, miért ne tartozna ide? Hiszen abban vérfertőzés keményen oda vág, vagy az nem zavar téged?
De ha legközelebbi képregényemhez csinálok egy Figyelmeztetést és egy Műfaji leírást.
ÍGY „Shotakon”: Eredetileg hentaiból fejlődött ki. Az „incest”(családi) ős apja. A kor általában (hú, nem tudom, Magyarországon mi ként van a tankötelesség), de Általános iskolás fiúk. „Fiúcska-fiúcskával”, majd később Általános iskolás fiúk és olyan 25-40 éves nőkkel „fiúcska-idősebb nővel”. Tovább fejlődött és létre jött a családi történetek az (incest). ide nem írok kort sokrétű „Fiúcska- édesanyával” és a többi. Majd a leg perverzebb (kemény pedofil történetek) a lolikon-lolipop műfaj (ennek a fordítását még én sem vállalóm utálom ezt a műfaj minden formáját) óvodás, általános korú lányok és 45-70 év/15-30 éves férfiak „óvodás korú kis fiúk/kislányok”- idősebb férfi/ idősebb fiú gyerek. Remélem jól leírtam.
1
axelley
2012. november 22. 08:50
Képregények: Karibi ünnepek
Ez így nem ér semmit legalább 15 képet kihagytál a történetből+ még mindig nem ért véget a történet(folyamatosan frissitik). Meg ha már abba hagytad akkor 2db képet meg csinálhattál volna mikor a férj felkel.
1
axelley
2012. november 16. 20:08
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Tisztelt Törté-net!
1. Ingyenes szekciót nem lehetne ki tüntetni abba a kicsi sávba.
KEZDŐLAP,"INGYENES SZEKCIÓ", TÖRTÉNETEK, KÉPREGÉNYEK....
Azon belül valahogy így:"INGYENES SZEKCIÓ/KÉPREGÉNYEK/TÖRTÉNETEK
(Kerestem az ingyenes képregényeket, történetek, de nem találtam.)

2. Másik, ami éppen ide vág az, hogy nem lehetne valami módját találni a (képregény, történet)-eket javítására-frissítésére.
Pl.: helyesírás, szöveg stílus, ki logó szöveg a szöveg buborékból, cenzúra eltüntetés, és még lehetne folytatni....
DE A LEFORDÍTOTT SZÖVEG TARTALMÁT NEM VÁLTOZTATHATJA MEG!
Pl.: Cím mellé óda írni, hogy javítani szeretné:(ide be írja, hogy mit szeretne javítani)/XY/elfogadod? Igen-nem 30 NAPIG NEM JELLENTKEZIK VALAKI AKKOR AUTÓMATIKUSAN MEGKAPJA A JAVITÁST MONDJUK EGY @-MAIL-BEN.
Feltöltésnél meg óda írja, JAVITÁS/KÉPREGÉNY/CENZURA ELTÜNTETÉS/
Aztán kap érte valamit, a nyers képregény, történet átmenne az ingyenes szekcióba cím mellé oda írva, hogy (NYERS VERZIÓ) VIP szekcióban meg a javított. CÍM/JAVÍTÁS- CENZURA, HELYESÍRÁS/
Az adatlapban meg módosítva valahogy így:
JAVÍTOTTA:XY HIBA: CENZÚRA
Javított meg átmenne, mondjuk egy pénteki frissítésben.
1
axelley
2012. november 11. 00:04
Képregények: Lara Croft - Előtörténet
genius33: "Lara Croft - Lazító Fürdő" képregény(szöveges) 3 része van abból 1-rész, 3-rész teljes képregény a 2 résznek se eleje se vége. Második egy új technológiával csinálták úgy nevezet "sötét képsorok". Ez nem tetszek sok mindenkinek így csináltak hozzá előszót, utószót. Ezzel csak próbát tettem, de úgy látszik, nem válik be ez a fajta képregény.
Belekezdtem egy úgy nevezet hentai 3d mangába. „Kunimasa” mangaka ugyan ezt a képregény technológiát csinálja.
Vagyis nem használ szöveg buborékot, keretet és firkákat. viszont nincs nála cenzúra viszont nagyon sok műfajban jártas(Sci-Fie, Szörny, Incest). 1 képregénye van itt az oldalon a https://www.torte-net.hu/kepregeny/542-Szendvics ennek van szövege.
1
axelley
2012. október 31. 15:27
Képregények: Gyárlátogatás
Orfeus: Akkor már nézhettél volna valami szebb grafikájút és jobb történettel is ez elég gyatra egy képregény. Ugyan annyi idődbe került volna , mint ezt feltelepíteni ide.
1
axelley
2012. október 24. 00:47
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt Törté-et!
Jó lenne ezt letisztázni "tomjoe"-val minden képregény amit feltölt ide az egy ingyenesen megtekinthető (leszedhető) oldalon van fent.
Sőt, ez a fő oldalon virít a mostani képregény. Oldal címet is belinkeljem ide.
Csak annyit tesz, hogy ki törli a fordító, és a lektor nevét.
1
axelley
2012. október 15. 00:16
Képregények: Mária a Fotózáson
Madeye: Nézd meg az "Angyalok a Galaxysban" és ezt. Grafikai változás szembe ötlő ez 2012 kiadás, míg az utóbbi, ha jól tudom 1998-2000 kiadás.
Én inkább azt vettem észre, hogy a 3D képregények egyre jobban ki szorítják a rajzoltat. Félre dobtam egy picit, a 3D képregényeket egy barátom miatt. De "Kunimasa" egyszer a fórumán ezt írta:"Rühellem, ha egy jó grafikájú képet (3D, rajzolt) teli raknak szöveg buborékkal, ne várjon senki tőlem ilyen munkát."
v-ir-a: A többségnek írtam, nem személy szerint neked.
Csak meg írtam milyen történeteket, stílust, fogok csinálni (3D, különböző történeteket, szöveges Art) és kerülni a közeljövőben 10 oldal alattit, incest, cenzúrázott holmikat. Nem vártam, hogy nagy sikert fogok aratni velük, de csak azért csinálom, hogy a magyart és az angolt gyakoroljam + az asszony beszélt rá.
1
axelley
2012. október 12. 01:13
Képregények: Mária a Fotózáson
Nekem inkább történetileg ezek jönnek be, mint az a sok "incesT" történet. "ZZomp" munkái meg ilyenek.
"Hentai"- ban meg azt nem bírom, hogy teli teszik állandóan azokkal a fírkákal(azt hiszem "effektek"😉 meg agyon vannak cenzúrázva.
Azt hiszem erre mondják "ízlések és pofonok", de ha le fordítom miért ne osztanám meg talán van akit ez érdekel.
1
axelley
2012. szeptember 28. 10:20
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt-Törté-net Szerk.!
Csak azt szeretném jelezni, hogy a képregény szekcióban a "Oneshot" című
Fordítás, ami 2012.09.21. megjelent mű már szerepel ezen az oldalon:
http://hunhentai.blog.hu/2012/06/17/rukino_vs_kei-niichan
Megjelent: 2012.06.17-én Fordító:Viktor900, lektorálta:Junkers,
Többi adat: benne a tömörített állományban
Ami eddig különbség az-az első kép fordítója és a mű címe.
Le kéne ezt tisztázni, mert náluk ez ingyenes itt viszont VIP szekcióban van.
1
axelley
2012. szeptember 7. 12:21
Képregények: Lazers 1. rész
"Art" ezek nem történetek, ha a második képet elolvasta volna valaki benne van a szövegbe. Ezek inkább a képregényekből ki maradt karakterek frappáns "incest" szövegel. Ezeknek nem úgy áll neki az ember, hogy neki üllők és elolvasom, hanem csak rá kattintok pl.:14 képre és elolvasom.
Rajz stílus miatt készítettem el. Ezek a rajzok mind a "JAB"-nak az eldobott (fel nem használt karakterei) és Ahogy Lazer's írta már nem is fogják fel használni ezért adta ki. Akik ismerik, a munkáit azok tudják Pl.:Farm Lessons néhány karakter, My Hot Ass Neighbor, és még lehetne sorolni. Mennyi munkában benne van a keze és ezért kedvelik. Pl.: Fam Lessons anyuka szerepében 34 és 13 kép női karaktere lett volna.
A 3-ik részben lesz csak képregény, de eldobott fel nem használt történet
így folytatása nincs (szerintem kár érte).
1
axelley
2012. augusztus 14. 23:42
Képregények: Lara Croft - Lazító Fürdő
Mikey: 2007 Word- be írom a magyarítást, azt a helyesírást követtem.Nyelvtan tanárom is elégedet volt velem, jó nem tökéletes még is csak össze tudtam hozni egy 4 belőle. Legközelebb pontosíts, hogy mire gondolsz. Köszi!
1
axelley
2012. augusztus 14. 15:49
Képregények: Perverz anya és fia
Ja ezt elfelejtettem vissza másolni: 2K én is ebbe ütköztem bele hidd el, fordítás még oké, de amikor hentai –nál , de a nyugati képregénynél is ugyan ahhoz a történethez 3 verzióval találkoztam. Aztán mind 3- ból 1-2 szöveget fordítottam le, barátnőm csak röhögőt. Pl.1- „Ah Ah ez-az” 2-„Ez az anya!” 3-Meg kúrlak anya! Aztán ennyivel elintézték történet meg le volt szarva.
1
axelley
2012. augusztus 14. 15:34
Képregények: Perverz anya és fia
Mangaman:kösz az oldalt át olvasom, majd a hétvégén a barátnőmmel.
Betűtipusok: http://www.dafont.com/ (amit tudok, hogy Paint és a Microsoft Office Word ki egészíti) majd nem minden programhoz jó.
Próbáltam Adobe Photoshop-al dolgozni legalább is a 30 napos próba verzióval, de komolyabb, vagy aki jól ismeri a programot annak jó ez, de én vért izzadtam rajta aztán hagytam az egészet egyszerű munkákhoz túl bonyolult program (szerintem) így maradtam meg a "Paint"- nél.
Meg mondom őszintén nekem csak azzal volt problémám, hogy ha "karakterbe bele log az angol szöveg, szépen hogyan lehet eltűntetni. mert az nem zavar, ha a környezetbe van, de magában mondjuk a sex kép ben az igen.
1
axelley
2012. augusztus 14. 07:33
Képregények: Perverz anya és fia
Mangaman: nem csak programtól függ, de a forrásanyagot honnan szerzed, be sokat befolyásolja a kép és szöveg minőséget. Sokan találkozhattak avval is, hogy egy képregény történethez (főleg hentai-nál találkoztam vele) Más-más szöveg volt, vagy más levegő buborékkal csinálták, mint az eredeti.
Viszont ez engemet is érdekel kinek mi a komolyabb program?
Sokat szenvedtem én is a levegő buborékokkal. Főleg ha a szöveg egyszerre a kép re van rá írva.
Meg próbáltam én is mindennel, de csak szörnyűség lett belőle.
1
axelley
2012. augusztus 6. 20:07
Képregények: Idegen Támadás
XLD 3d Sajnos ilyenek, szörny, ufók, óriások, női maszturbálás (legalább is ezekkel találkoztam). A szöveg meg adja magát, túl egyszerű nem tudom nem találtam bennük elég ki hívást.
Sokat lefordítottam, de 3D képregényeknél maradtam. Amit itt az oldalon találtam az "incest" volt, pedig szerettem a műfajt rajzoltnál milftoon, pandora box. Egy problémám volt, hogy a szöveg buborékból az angolt, hogyan szedjem ki.(így utólag nem akartam úgy járni ahogy Mrs Jeremmy-nél) Majd a magyar szöveget, hogyan írjam be. Programnak a "Paint" választottam, de ahogy rájöttem elég korlátolt progi.
1
axelley
2012. augusztus 6. 15:17
Képregények: Lara Croft - Lazító Fürdő
Hmmm nem tudom miért, de a második rész minőségileg (történet, grafika) nem üti meg az első rész színvonalát a harmadik rész meg sokkal szebb lett és jobb. Engem nem nyűgözött le így csak a kedvemtől függ, de meg csínálom, de hamarabb ki jön több munkám, is mint ennek a második része elkészül.
1
axelley
2012. augusztus 2. 08:57
Képregények: Idegen Támadás
Hát igen ezekkel csak azt a programot próbáltam ki a legelején, amik a szövegbuborékból törlik ki az angol szöveget (ezekkel a képregényekkel csak teszteltem), de 2-3 db után rákaptam nagyobb munkák közben ilyen levezetések.
1
axelley
2012. július 26. 15:54
Képregények: Mrs Jeremy
Én is 3D képregényeket fordítok, de ez egy szar és most finom voltam.
6.kép nem is ez a történet, sok helyen a magyar szöveget nem is lehet olvasni (bele folyik a szöveg a környezetébe). A fehérlapos kivitel jó, de miért nem olyan lett a többi kép? Vannak, már több féle programok ahol a levegő buborékból a szöveget el lehet tűntetni. A történet teljes verziója pedig fent van már a neten ingyen és bér mentve. Ez egy trehány munka, a legközelebbi remélem jobb lesz. 1 pontot azért adtam legalább van szövege.
1
axelley
2012. július 6. 07:30
Képregények: Lara Croft és a 3 Gollam
Biggabo: Ígen "Blackadder" képregényei szövegnélkűli, de ez "art" szövegnélkűli képregényei sok van , de az PDF formátum és azért fizetős ezzeket a kép sorozatokat azért adja ki, hogy a rajongok szavazanak, mi legyen a következő sorozat pl: történet, női szereplők, szörnyek,.
Viszont be kell látnom, hogy egyre több ilyet adnak ki és egyre jobban el mosodik ez a határ vonal az "Art" képek és összefűggő történet között.
1
axelley
2012. július 5. 17:04
Képregények: Angyalok a Galaxisban - Az Első Bevetés
gabriel1981: Az Első Bevetés! 1 sajnos ebből ennyi volt még van 2 része, de az már külön történet, de elég sokat küldtem be hasonló jellegűt.
Madeye: ahogy meg figyeltem kevés ilyen van az oldalon így meg próbáltam ezt a stílust. Hát úgy, mint a Furry képregényeknél ez is vegyesen ossza meg a népet.
1