axelley hozzászólásai

a
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Ország:
Románia Románia
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
410 db
axelley
2012. július 5. 07:14
Képregények: Lara Croft és a 3 Gollam
Biggabo: Igen sajnos ez olyan téma, hogy lehet rajta órákon keresztül vitatkozni nekem, és neked mi az "art" nekem a szövegnélküli képek, mint 3D-ben és ceruzában."Blackadder" csak azért más, mert ő szöveg nélkül adja ki a képregényeit. A te munkád is "art" ként látott nap világot csak te tettél hozzá szöveget ne érts, félre tisztelek érte, és te is azok közé tartozol itt az oldalon, akiknek a munkáit kedvelem és feljárok az oldalra.
1
axelley
2012. július 4. 12:17
Képregények: Lara Croft és a 3 Gollam
Törté-Net: ,,Art" képek nem csak 3d, hanem ceruza vagy rajzolt képek netalántán összefüggő történettel rendelkezik,legtöbbször promóciós történetként születnek a nagyérdeműnek. Egy művész előkészíti vele a "nagy" műt, hogy mi várható majd a 3D képregényben, ingyenesen szokták ki adni, pl.: "Szendvics" tört. képei,
Vannak már olyan 3D csapatok külföldön akik az ilyen művészeket egybe gyűjtik Pl.: az "Affect3D" munkákat fel is karolják(jogilag is védik).
Ide tartozik itt az oldalon Pl.: "Blackadder"-Lara Croft és a 3 Gollam
"Vaesark"- Sárkány és az amazon ezek, mind "JAB" kategóriába esik más oldalakon(ingyenes oldalakon) megjelenik, majd 1.2 hét és eltűnek(ha lenne hivatalos szövege). Lényeg, hogy az "Art" képek sok helyen ingyenesek, könnyen beszerezhetőek. A kész történetét elméletileg ugye fizetni kell. A véleményem, a 3D képregényekről, hogy még itt Magyarországon még nem elterjedtebb, ami van az is inkább ’incest” történetek.
1
axelley
2012. június 29. 22:48
Képregények: Lara Croft és a 3 Gollam
Biggabo:a nevemet legtöbbször kicsivel íróm, mert össze szoktak keverni valakivel, aki naggyal kezdi.🙂
Én ezért nem szolhatók a Történet-szerk. mert az én fordításaim még nem jelentek meg így csak ti akik már többet fordítatok tudtok szólni. De én is ezt neheztelem, 3D képregényt küld. be 40 oldalasat (és te is szerintem így jártál a L.C.és a G. Képregénnyel vip tagságként) jó a szöveg nem sok és egyszerű is, de ugyan az a kategória, mint aki egy Art képeket küld be, én inkább azon csodálkozom, hogy még csak te és Chozen szólt ezért.
1
axelley
2012. június 29. 15:26
Képregények: Lara Croft és a 3 Gollam
Biggabo: Ebben igazad van csak az a baj hogy a "Szendvics"-hez van eredeti angol szöveg, sőt már németre is lefordították, de amint leírtam az ingyenes verzió csak Art képekből áll.
Amiben csak részben van igazad máshol már a 3D kategóriájú képregények már küllőn kategóriába teszik az Art képektől. Én tapasztalatból tudom, hogy itt az oldalon ugyan olyan kategóriába teszik a 3D képregényeket, mint az Art képeket akkor mivel te sokat fordítasz szerinted ez reális érték? Én ezeknek az embereknek a munkáit szerettem 3D-ben "Y3DF, Droid, HomeAlone 447"http://svscomics.com/adult_comics/page/3/ én ennek álltam neki legelőször és ezt is akartam feltölteni, de ki próbáltam először egy rövidet és rájöttem nem éri meg. Miért ezek mind ilyen 40-től 200 oldalig terjedő képek és ugyan annyit kapok csak rá, mint ha Art-ot töltők fel.
1
axelley
2012. június 28. 00:51
Képregények: Lara Croft és a 3 Gollam
Ez érdekes én nem tudtam, hogy "Blackadder" ehhez szöveget tett volna.
Mert csak egy képregény sorozata született eddig.
Vagy úgy látszik már ekkora lett itt a költői szabadság, vagy csak a „több millió ilyet most kezdet be küldeni”. Akkor had kérjelek meg, van egy olyan képregényem, ha megjelenik az első rész oda is leírtam, de ha meg van, neked el tudnád küldeni nekem azt meg köszönöm. Az adatok: 3D átlag hossz úgy 40- 50 kép, kategória: monster, giant, címe: Galaxy Of Angel’s seria 1 ebizzod 1 rész utáni folytatások és a 2 ebizzod 1-2 rész utáni folytatások érdekelnének angolul. És az XL 3D monster képregényekből van egy pakkom le is fordítottam 1-2 már beküldtem már, csak a szöveg beszúrás maradt és nem tudom még, hogy fogadja a közönség, de meg hagynád nekem nincs szívem a magyar szöveget ki dobni.
1
axelley
2012. június 21. 23:21
Képregények: Szendvics
Biggabo,ChoZen: Sokadik ilyet töltötték fel már az oldalra, már hiányoltam mikor szolaltok meg, de nézzétek, meg aki a ti fordításotokra kíváncsi az szavaz is( én ilyenre nem szoktam szavazni). A másik ehhez van, szöveg nekem legalább is az van meg, mert van a szöveg és mellé szokták tenni az Art képeket is ennél a rajzolónál.
1
axelley
2012. június 2. 19:28
Képregények: Tejszín
piro01: Te munkáid után én csodálkoztam, hogy nem nyúltál hozzájuk, de én most próbálom ki magam és Hentai-animal kategóriát választottam nem találtam az oldalon, ha J.N. munkáit te animal-nak tartódd, akkor már izgulok, hogy fogadják az enyémet.
1
axelley
2012. június 1. 15:09
Képregények: Tejszín
piro01: Jay Naylor munkáit nem ismered, nagyon jók és csak félig furry kategoriába tartózik a régebbi munkái visszont teljessen furry.
1
axelley
2012. május 29. 11:29
Általános -> Hibák az oldalon
Tisztelt Törté-Net!
Nem tudom,hogy jó helyre írok- e, de?
Bekűldtem egy képregényt kb.2012.05.17-20 között e-mail-en, de később megtudtam, hogy az internet szolgáltattom karbantartás miatt akadozva tudta csak űzemeltettni, így nem tudom mit kűldtem el.
A kérdésem annyi lenne 01 Csak VIP tagsági utón tudok feltőltenni az oldalra? 02 Most, hogy gond mentesen be tudtam lépni így az oldalon is fel tudom már tőlteni? A válasszokat köszönöm.
Az a-mailt kérem tekintsék semmisnek.
a képregény adatai:
Cím: 01 Érzékű Fényű Lány
Adat: Hentai(manga), beast-animal
Ha minden jól megy akkor 05.30 fel ís töltöm.
1