A+ A-

Napozás

Már harmadik hónapja járt erre az eldugott kis tisztásra napozni, aminek kezdett lassan meglátszani az eredménye. Nehezen barnult, ilyenkor átkozta vörös haját és fehér bőrét. Nem szeretett a vízparton nyaralni, az egymás hegyén-hátán fekvő emberek között úgy érezte magát, mint egy szardínia a konzerves dobozban. Jó alakja volt, nőies formái, hosszú bronzvörös haja miatt sokszor megbámulták. Ez nem zavarta, megszokta már, de az bántotta hogy a zömében jól lebarnult emberek között olyan szánalmasan feltűnő volt hófehér, majd egy-két nap után rákvörösbe hajló bőre. Hiába kent magára bármit, még két hét után is csak nagy jóakarattal lehetett rámondani, hogy kezd barnulni.
Ezért már a tavasz első napsugarait is kihasználta, hogy nyár elejére - persze csak saját magához képest - kicsit lebarnuljon. Néhány héttel ezelőtt véletlenül fedezte fel ezt a tisztást az erdő szélén, egy elhagyottnak tűnő ház mögött. Azóta minden szabad órájában, amikor csak süt a nap, idejön. Sehonnan nem látni ide, ezért már második alkalommal némi tétovázás után levette a bikinit, hogy teste minden porcikáját érje a nap. Elég idétlenül nézett ki mindig az előző években egy-egy fürdőruha csere után a testén itt-ott látszó fehér csík, amit a régi fürdőruha eltérő fazonja miatt nem ért a nap. Idén nem lesz ilyen probléma, mert ott sem marad egész fehér, ahol a kíváncsi, mohó, felizgult férfiszemek nem látják.
Vagy valami jó könyvet vitt magával és azt olvasta hogy gyorsabban teljen az idő, vagy kedvenc zenéivel telerakott MP3-at és a legjobb minőségű Sennheiser fülhallgatót fogta be a napozás alatt. Ilyenkor lehunyt szemmel hallgatta Pavarotti, Domingó csodás hangját, és nemegyszer a hősnő helyébe képzelte magát, akihez ezek az áriák szóltak. Szerette az operákat, romantikus lényéhez jól illett opera különleges világa. Inkább oda járt, mint diszkóba. Emiatt aztán kevés udvarlója volt. Pedig a srácok élénken érdeklődtek utána. Testileg korán érett, ha lélekben nem is követte ezt a gyors fejlődést. Már tizenhat évesen egyes melltartókból C kosarút kellett vennie. Persze magas, karcsú termetéhez, a 180 centihez nem tűnt aránytalanul nagynak a melle. Ennek ellenére a férfiak szeme mindig megakadt a duzzadó keblű, hosszú, tömött bronzvörös hajú, nagy, állandóan csodálkozva néző smaragdzöld szemű fiatal nőn.
Nem szerette ha nézik, mindig zavarba jött tőle. Ilyenkor, de csak ilyenkor előjött a sok magas nőre jellemző sutaság. Elpirult és nem tudta hova tegye kezét-lábát. Ezért utálta magát, de nem tudott mit tenni ellene. Így hát inkább visszahúzódó lett, kerülte a férfiakat. Mindazt, amit az életben elmulasztott, az ábrándok pótolták. Modern nő lévén (jobban értett a számítógéphez, mint sok kollégája, nőkre nem jellemző módon tudott kereket cserélni, és az apróbb javításokat is elvégezte a lakásban) nem a herceget várta fehér lovon, de az ábrándokban mindig egy magas, barna, göndör hajú férfi jelent meg nyitott sportkocsiban, aki tudta, hogy a levél ária nem a Bánk bánban van, és hogy Remarque francia hangzású neve ellenére is német író. Az ábrándokban vele mindig jól elbeszélgetett, itt eltűnt a sutasága, a zavartsága, felszabadultan, nevetve, kézen fogva futottak a réten, kitárgyalták a késői vacsorán az előbb látott operaelőadást, és, horribile dictu, szenvedélyes csókokat váltottak. Ez volt az álom, az ábránd, a mese. És hogy nézett ki a valóság?
Hamarosan harminc éves lesz, és két, jelentéktelen férfivel folytatott, még náluk is jelentéktelenebb viszonyban egyszer sem élte át az orgazmus gyönyörét. Persze, olvasott róla, de még egyszer sem tapasztalta meg. Nem is tartott sokáig egyik kapcsolata sem. Most már jó ideje nem volt senkije. Méltóságán alulinak tartotta, hogy Júlia meg Romana füzetkékben olvasson a szerelemről meg a szexről, abból tanulja meg, mi is a gyönyör, de más megoldás nem mutatkozott. Egyszer egy különösen hosszúnak bizonyult álmatlan éjszaka után lesz ami lesz alapon bement egy üzletbe, hogy vibrátort vegyen magának, de miután elkezdték kérdezgetni, hogy mégis milyet szeretne, kicsit vagy nagyot, simát vagy recéset, netán egy négerére hajazót, fülig vörösödve kiszaladt és meg sem állt hazáig. Arra is gondolt, hogy az interneten vásárol magának, már ki is nézett egy teljesen hétköznapi kis valamit, de aztán elképzelte, ahogy a postás kárörvendően szemléli, a szemével levetkőzteti, miközben ő átveszi a csomagot, és gyorsan lemondott erről a tervéről. Hiába állt ott öles betűkkel hogy semleges csomagban küldik, meg volt győződve róla, hogy a postás pontosan tudná, mi érkezett a címére.
De most nem a vibrátoron jár az esze, hanem Nemorino áriáját hallgatva együtt érez a fiúval. A sutaságuk, a kívülállóságuk közös. Ahogy Nemorino szerelmes Adinába, úgy szerelmes ő a sportkocsis, göndör hajú, ábrándbeli idegenbe - persze csak képzeletben. A zenét hallgatva is rá gondol, elképzeli, ahogy itt fekszik mellette a tisztáson, átöleli, és simogatja, csókolja a testét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#33 papi 2014. 05. 7. szerda 05:10
Egész jó
#32 gaborthefirst 2013. 05. 22. szerda 02:00
axelley: csomó történetnél indokolt valamilyen figyelmeztetés alkalmazása, itt abuse - nemi erőszak, de legalábbis
sexual harrassment - szexuális zaklatás címke. Leskelődés az amikor pl a kulcslyukon keresztül néz valaki valamit amihez amúgy semmi köze. Ez a történet a címkéje ellenére nem leskelődéses hetero történet. Onnantól nem, hogy a nő meg lett erőszakolva. Erre az olvasókat figyelmeztetni kell. Borzasztó lehet olyasvalakinek olvasnia ezt, vagy hasonlót, akivel megtörtént az erőszak, vagy megkísérelték vele. Rájuk nagyon oda kell figyelni, és más olvasókat sem szabad nemi erőszakról szóló történetekkel, vagy más hasonlóval felzaklatni. Tartalomnak megfelelő címkéket kell alkalmazni!
#31 axelley 2013. 05. 22. szerda 01:12
gaborthefirst: Utolsó gondolat. Én is hülye voltam, mert a "hetero" történet meg tévesztett. Párom fejezte be a történet olvasását nem én. Ő már akkor értette a lényeget. Én maradok a francia történeteknél. Ott tudom, milyen kategóriában keressek legalább történetet. Itt az oldalon meg néhány magyar íróét olvasom csak.
#30 axelley 2013. 05. 21. kedd 23:14
gaborthefirst: Nem csak te szerinted hülyeség, de én nem tudtam végig olvasni.
Az elején, majd nem bepisiltem a nevetéstől. Egy vicc az egész nem erotikus. Amikor oda ér a történet ahhoz a cselekményhez abba hagytam. Kinek mi a véleménye róla azt mindenki döntse el magában. Részemről ennyi, bocs gaborthefirst, de én ehhez nem kívánok a továbbiakban hozzászólni. Te tudod miért és kész.
#29 gaborthefirst 2013. 05. 21. kedd 21:56
axelley: arról nem is szólva, hogy a nemi erőszakot figyelmen kívül hagyva, csak a többi cselekményt nézve is mekkora baromság ez a történet. Adva van egy nő, egy bronzvörös hajú, smaragdzöld szemű, magas, karcsú, jó alakú, nagycicis, szóval kifejezetten ritka szépség, aki majd' 30 évesen még szűz. Hát persze. Az ilyen nőt napi minimum 10 férfi ostromolja, de ő mindet elhajtotta. Aha. Biztos azért, mert a sok tízezezer manusz közül egy sem volt barna göndörhajú, meg egyáltalán egy jóképű sem volt köztük. Aztán, ez a nő még csak masztizni sem szokott, orgazmusa sem volt soha, pedig rendesen pörög a bugyija. Gondolom szedett valamit, hogy kibírja valahogy, másképp nem tudom elképzelni, hogy majdnem 30 évesen még egyszer sem nyúlt magához. Aztán, ez a nő annyira szégyenlős, hogy még egy vibrátort sem mert megvenni, de még megrendelni sem, mert attól félt, hogy mit gondolna róla a postás, aki kézbesíti.
De ez a rendkívül gátlásos nő mégis meztelenül napozik, amikor pedig rámászik egy ismeretlen, és szó nélkül megdugja (megerőszakolja), annak nagyon örül, és élvezi a dolgot, ráadásul simán hagyja, hogy az ismeretlen benne élvezzen el... mégis ki az a hüje aki ilyet kitalál? Számomra hihetetlen, hogy ezt a nőt nem sokkolja, hogy beleegyezése nélkül megdugják (megerőszakolják), és felfoghatatlan, hogy nem aggódik amiatt, hogy akaratán kívül egy idegen veszi el a szüzességét, nem is beszélve a nemi betegségektől való aggodalom hiányáról, és az sem zavarja őt, hogy az a bizonyos postás majd minden bizonnyal meg fogja kérdezni tőle, hogy ki az apukája a kis pocaklakónak? A többiről nem is szólva. Életszerűtlen, ellentmondásokkal teli marhaság! A nemi erőszakot meg természetes emberi magatartásként bemutatni, hát az meg magáért beszél! Az a véleményem, hogy a kedves író egy közönséges idióta, az ő kedves rajongóival együtt. smile
#28 axelley 2013. 05. 20. hétfő 21:01
gaborthefirst: :|:|:|:| :x:x:x:x:x
#27 gaborthefirst 2013. 05. 20. hétfő 20:06
Empátia, racionális gondolkodás, jóérzés ide vagy oda, a témában legautentikusabban mégiscsak egy nő tud nyilatkozni. smile
#26 axelley 2013. 05. 20. hétfő 19:49
gaborthefirst: smile smile smile smile
#25 gaborthefirst 2013. 05. 20. hétfő 18:19
author04: mert olyan segítőkész voltál, engedd meg, hogy én is had' segítsek neked. Ez a történet akkor lett volna rendben, ha a barom miután rámászik, azonnali, kérdés nélküli aktus helyett pl megvárja míg a lány kinyitja az ő szemeit, rámosolyog, aztán megcsókolja, esetleg pár szót váltanak és csak aztán kupakolja meg, mert itt másról nem lehet beszélni, mint mezei dugásról ... ez így, a lány beleegyezése nélkül közönséges erőszak mind morálisan, mind jogilag. De még a kialakult társadalmi szokások szerint is elítélendő magatartás.
Szép napot!
#24 gaborthefirst 2013. 05. 20. hétfő 17:26
author04: most látom csak, hogy nem teljesen világos a nyilvánvaló. A történetben a fickó szó nélkül rámászott és becserkészte a lompost, a kiscsaj még pislogni sem mert. Ezek a tények. Rúgta volna tökön? Egy kétszer akkora embert? Szerinted ez reális elvárás egy fiatal, gyenge nőtől? Ő nem egy harcos amazon ám. És ha megteszi? Hogyan tovább? Sehol senki a közelben aki segíthetne, értelmetlen, meg ott van a retorziótól való félelem, nem beszélve a megbecstelenítés okozta szégyenérzetről, amitől minden nő retteg. Ezek futnak végig egy megerőszakolt nő agyában, nem romantikus gondolatok. Az elkövetők rendszerint azt állítják, hogy a nő akarta. Ez a barom is bebeszélte magának. Pedig nem! A nő azt hitte egyedül van, ezért engedett utat a fantáziájának. Esze ágában nem volt szexelni. Az az állat simán megerőszakolta szegényt, rámászott, megdugta. Szerinted ez normális? Kifáradó kapcsolatról beszélsz? És akkor már rá lehet mászni magányos kiszolgáltatott nőkre? Nemár! Két dolgot tehet az ember. Rendbehozza a kapcsolatát, vagy befejezi. Ha vége, lehet szépen ismerkedni, randizni, udvarolni, stb. úgy, ahogy civilizált embereknél szokás. Ha nem sikerül menjen kurvához. Majd az kifárasztja rendesen. Én az ilyet nyilvánosan végeztetném ki. Képzeld el szegény lány, és ha lelki sérült lesz? Egy életen át segélyen fog tengődni, közgyógyra kapja a gyógyszert és pszichiáterhez kell járnia. Se gyerek se család se boldogság. És persze mindezeket én fizessem mint adófizető ... hát lófaszt! És az a barom? Most, hogy megkóstolta a vér ízét, ragadozóvá válhat. Az ilyenek rendszerint újra és újra át akarják érezni a vadászat és zsákmányolás mámorát. A kisebb ellenálás felé haladva gyerekek szoktak következni. A valóságban ezek így mennek ám, ez kurvára nem vicc! Persze az ok a kifáradó kapcsokat és különben is ők akarták... hát milyen emberek akik erre gerjednek? Ha rajtam múlna - miután kifizetik a költségeket - kapnak kettőt fejbe oszt jónapot. Elhanyagolható veszteség, annyi. A börtönszexes sztorikat meg ne keverd már ide légyszi, mert egyszerűen nincs összehasonlítási alap.
Üdv!
#23 rockycellar 2013. 05. 20. hétfő 09:10
Egynek nem rossz!
#22 Bikmakkocska 2013. 05. 4. szombat 10:43
Tényleg, nagyon jó, több apró egyedi mozzanat van a leírásban.
#21 author04 2013. 04. 22. hétfő 12:04
Kedves devilmanrobi!
Üzenetemet természetesen nem számonkérésnek szántam, olvasóként jogom sincs hozzá, hiszen ez a szerkesztők feladata, így sajnálom, hogy - szándékomon kívül - bocsánatkérésre kényszerítettelek, ezért most én kérek tőled elnézést. Megnyilatkozásod alapján becsületes, tiszta ember vagy, köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy megjelölted a forrásodat, és arra kérlek, ha hasonló színvonalon megírt történettel találkozol, bátran tedd közzé, hiszen sokunk számára szerzel örömöt vele. További eredményes böngészést - már csak olvasótársaim érdekében is! -, és ha esetleg késztetést éreznél arra, hogy az általad megélt, vagy akár csak az elképzeléseidben létező gyönyöreid élményét írásban is megörökítsd, gyorsan tedd meg. Magasra állítottad a mércét: monique alkotása jelentse számodra a kötelező színvonalat, az biztos út a kedvező fogadtatáshoz! Üdv és szép napot!
#20 devilmanrobi 2013. 04. 22. hétfő 11:12
irta monique es bocsanat hogy ezt nem tuntettem fel!
#19 author04 2013. 04. 22. hétfő 00:16
Kedves gaborthefirst!
Most már tényleg utoljára, a 14. bejegyzéseddel kapcsolatban:
Azt, hogy nemes egyszerűséggel "faszfej"-nek neveztél ( a többesszámból ítélve, más olvasótársaimmal együtt), talán számodra meglepő módon, engem egyáltalán nem sért, sőt! A fasz (hímvessző=penis) ugyanis rendelkezik egy fejjel (makk=glans penis), amit csak a Teremtő által meghatározott célokra használ: 1.) minél tökéletesebb élvezethez juttatni az őt hordozó, vagy - más személy hüvelyébe, ánuszába hatolva - egy idegen testet, nem pedig hülyeségeken töpreng, átkozódik és szidalmaz.
2.) Veleje - a sperma - sokak számára az új élet forrása, a jövendő gyermekáldás reménye, másoknak élvezeti cikk, vagy egyszerűen csak a kielégülés nélkülözhetetlen kelléke, ez szerintem többet ér egy lesratapált, beteges szükeállománynál.
3.) Oszt annyi.
#18 author04 2013. 04. 21. vasárnap 01:58
Kedves gaborthefirst!
Máris megszegtem a szavam, de csak azért, hogy ne késztesselek hosszas töprengésre, amikor a korábbi véleményeiddel szembesítelek. Nos, elég a Börtönszex-hez fűzött megjegyzéseidet olvasnom, hogy ez a kettősség nyilvánvalóvá váljon: míg ebben a durva fizikai és lelki erőszak számodra kellemes élmény, a Napozás esetében az aktus - holott szó nincs semmilyen erőszakról - megvetendő, undorító, hányingert keltő dolog. Sajátos felfogás, de én már nem igazán tudok meglepődni a dolgokon.
#17 author04 2013. 04. 21. vasárnap 01:26
Kedves gaborthefirst!
Még két apró megjegyzés (és részemről befejeztem):
1.) Férfi legyen a talpán, akinek (természetesen nemi irányultságának megfelelően) nem kergeti az ágyékába a vért egy tökéletes szépségű, természetes pompájában tündöklő meztelen fiatal nő, vagy egy karcsú, ruganyos testű meztelen fiatal fiú testének látványa, főleg, ha meglévő párkapcsolata erősen kifáradóban van. Ilyenkor az ember nem prostituáltak révén képzeli el a folytatást, hanem az őt elbűvölő személyt akarja magáévá tenni.
2.)Bár nem voltam hasonló "támadás" áldozata, annyi emocionális készséggel rendelkezem, hogy egy nő, ha nem kívánja váratlan alkalmi partnere közeledését, nem tárja ölelésre a combjait, nem suttogja a fülébe, hogy "csókolj meg!", hanem lazán tökön rúgja a pasit, oszt annyi. Tudniillik, itt erőszakról egy ige sem szól. Hogy te mit olvastál, rejtély, mondjuk, veled kapcsolatban már nem az első, nem is az utolsó, feltehetően tartogatsz még néhány meglepetést rajongóidnak.
Amúgy kellemes szórakozást! (Őszintén, mert jó feszültségoldó4)
#16 author04 2013. 04. 21. vasárnap 00:50
P.s.: "amelyeket" helyett természetesen "amelyek". Elírás, bocs!
#15 author04 2013. 04. 21. vasárnap 00:46
Kedves gaborthefirst!
Ha már ennyire nem tudsz uralkodni az indulataidon, legalább olvasd vissza a különböző történetekhez általad tett korábbi megjegyzéseidet, amelyeket az ennél ennél lényegesen kényesebb helyzetekben ábrázolt személyekkel való teljes azonosulásodat tükrözik, minden erkölcsi aggályod nélkül. Annak külön örülök, hogy megjegyzésem ilyen frenetikus gasztroenterológiai hatással volt rád, mert melegség tölti el a szívemet, hogy olvasása révén jelentős összeget tudtál megtakarítani azáltal, hogy nem kellett sem orvosi rendelvényre, sem anélkül vásárolható hánytatószerekre tékozolnod a bizonyára nehezen megkeresett forintjaidat, így nem kis mértékben járultam hozzá a szórakozásod költségeinek fedezetéhez, mert, ugye, a mai világban minden fillér számít. Hja, kérem, az úttörő ahol tud, segít!
#14 gaborthefirst 2013. 04. 20. szombat 23:36
Akármilyen mézes-mázas is a megfogalmazás, ez jog szerint nemi erőszak, mert a nő nem egyezett bele az aktusba! Ez meg jogállam amiben élünk author04, tetszik vagy sem. Szal nem ajánlott ilyet csinálni, még ábrándozni sem kéne ilyenről, pláne nem beleborzongani ...
De emberileg nézve még rosszabb! Az ilyen tetü, aki nem tud magán uralkodni akármire képes vetemedni ... a következő meg majd gyerek lesz, egyre kisebbek. Így szokott lenni, ezt meg aztán egyáltalán nem kéne!
A kurvaannyát az ilyennek, szerezzen barátnőt, vagy fizessen egy kurvának, például.
Eszem-faszom megáll! A sok nyomorultnak ez tetszik, erre izgulnak, erre adnak tíz pontokat ... pfujj, hát undorítóak vagytok, csak azt nem tudom eldönteni hányjak vagy okádjak tőletek!
De mivel nekem van életem, ezért most elmegyek szórakozni, nektek meg faszfejek további jó leskelődést!