A+ A-

Családi buli öcsémmel és a nővéremmel

Van egy öcsém (23), meg egy nővérem (27) akikkel most már nem, de régebben együtt laktam. Nagyon bírtuk egymást, mert a szüleinkkel nem voltunk annyira jóban, és ez összetartott minket. Sose voltunk szégyenlősek egymás előtt, talán még most sem lennénk azok.
Esténként mindig egymás után fürödtünk, és hát akkoriban az öcsémmel mindig megpróbáltuk meglesni, ahol csak lehetett a nővérünket. Egyébként nagyon jó nő. Vékony, nagyon szép arca van, iszonyú jó teste (mell: 97), borotvált punci, feszes fenék. Egyébként most modellként dolgozik, a Quelle magazinban is szoktak lenni képei. A lényeg az, hogy nem nagyon bírtunk magunkkal.
Egyik nap amikor jöttem haza, senki sem volt otthon (legalábbis azt hittem), felmentem az emeletre benyitottam a nővérem szobájába valamiért, és ott találtam az egyik ismerősünkkel. (Ekkor még csak 19 éves volt, és anyámék nem tudtak róla, hogy nem szűz..) Szóval csak annyit láttam, hogy a nővérem lábai széttárva, a srác pedig nyalja a punciját... A lényeg, hogy nagyon meglepődtek, magamról nem is beszélve. Motyogtam valami elnézésfélét, és átrohantam a másik szobába. Hallottam, hogy a srác is elmegy.
Egyszercsak nyílt az ajtó, és belépett a nővérem. Mondtam neki, hogy ugye tudja ha anyámék ezt megtudják, akkor nagy gáz van, és szerencséje van, hogy én jöttem haza. Mondta, hogy tudja, és reméli én nem mondom el nekik. Én meg hülye voltam és azt feleltem neki, hogy nem. Ezzel el is volt intézve. Este amikor hazajött az öcsém, elmeséltem neki, hogy mi történt. Először elküldött a fenébe, hogy mennyi eszem van, miért nem zsaroltam meg a nővérem. Aztán megbeszéltük, hogy éjszaka átmegyünk hozzá, és megfenyegetjük.
El is jött az éjszaka, nem bírtunk elaludni az izgalomtól. Kb. 11 körül vettünk egy nagy levegőt és átmentünk a nővéremhez. Mindig meztelenül aludt, most is. Odafeküdtünk mellé, és elkezdtük simogatni a combját. Az első érintésre felébredt, és megkérdezte valami baj van? Szegény azt hitte, hogy megint apámmal balhéztunk azért keltettük fel. Megkérdeztük töle, hogy ami délután történt az nagyon fontos neki, hogy ne derüljön ki? Persze, hogy fontos neki, felelte. Mire mondtuk neki, hogy rajtunk nem múlik, de akkor velünk is kedvesnek kell lennie. Erre már teljesen képbe került, és gyorsan tiltakozni kezdett, hogy azt már nem, elment az eszünk. Mire az öcsém felkelt, és elindult az ajtó felé, hogy akkor szól apunak. A nővérem, olyan gyorsan még soha nem mondta, hogy VÁRJ !!
Mondta, hogy egy kicsit pettingelhetünk, de dugásról szó sem lehet. Rendben, mondtuk az is valami. Újra elkezdtük simogatni a combját, de nagyon feszült volt, lehetett érezni, hogy nem élvezi. Mondtuk neki, hogy engedje el magát, de nem nagyon ment. Na jó gondoltam, akkor felizgatlak úgy, hogy majd sikerül. Elkezdtem masszírozni a melleit, majd a számba vettem a mellbimbóját, mire egy halk sóhaj tört fel belőle. Az öcsém ugyanezt elkezdte a másik mellén, ő is szívta a bimbót. Erre már elengedte magát, és sóhajtozott hangosan. Kérte, hogy gyengén harapjuk meg a bimbóit, mikor elkezdtük harapdálni olyanokat nyögött, hogy teljesen felizgultam tőle. Láttam az öcsém farkát is, hogy áll, mint a cövek.
Ahogy harapdáltuk a melleit, egyszercsak éreztem, hogy a keze ott matat a farkamnál, a másik meg az öcséménél. Elkezdte simogatni a farkunkat, majd erősen verni. Nem bírtam tovább, imádok csókolózni, odahajoltam a szájához és elkezdtünk smárolni. Nagyon izgató volt a saját nővéremmel smárolni. Amikor már teljesen kemény volt a farkam, odaraktam a szájához. Nem is kellett mondanom, hogy mit szeretnék egyből bekapta, és szépen lassan végignyalta, és erősen szívta. Azóta sem csinálta senki sem ilyen jól. Aztán az enyémet kivette, és bekapta az öcsémét. Azt akartam látni, hogy két farok is a szájában van, ezért betoltam neki az enyémet is. Épp csak az eleje fért be, de nagyon jó érzés volt, mert éreztem az öcsém farkát az enyémen.
A nővérem megfogta a fenekünket és tolt minket maga felé. Aztán megint felváltva szopott minket, és annyira jó csinálta, éreztem hogy már nem bírom sokáig. Ekkor legnagyobb meglepetésemre egyik ujjával benyúlt a fenekembe, és betolta teljesen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (255 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 t.555 2018. 03. 4. vasárnap 07:11
Két fiú megdugja a saját nővérüket!
#8 vakon54 2016. 09. 11. vasárnap 19:28
Eszt kifogompróbálni az unokanővéremmel és az Árpiöcsémmel. 10 pont.
#7 tt5X2zDSkWEj 2016. 07. 20. szerda 22:22
elmegy
#6 A57L 2013. 08. 4. vasárnap 03:33
Egész jó.
#5 atti78 2012. 09. 5. szerda 19:08
Nem rossz 10pont.
#4 sztbali 2009. 05. 18. hétfő 09:47
Rövid, de nem rossz.
#3 xy 2003. 03. 11. kedd 16:02
elmegy jah és lizák, elég gáz.. hogy csak most.. épp ideje volt, nem ugy gondolod??;)
#2 Lizák Zsolt 2002. 01. 30. szerda 14:39
Nemrég tudtam meg hogy ez az oldal is létezik...

Jók a történetek....

Szerintem nagyon király oldal!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?