Grejoz hozzászólásai

Történetek: Kaland a Halászbástyán 2010. 12. 2. csütörtök 10:46
T. Pontifex, Remete!

Nem éreztem dorgálásnak, csak válaszoltam, a kritikára.
Történetek: Kaland a Halászbástyán 2010. 12. 1. szerda 22:56
Tisztelt Pontifex!

A Halászbástyán utoljára kb.10 éves koromban jártam.
Mikor tudomást szereztem erről a versenyről, gondolkodni kezdtem, hol játszódjon, és valahogy rátaláltam erre a képre:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/11/IMG_0255_-_- Hungary%2C_Buda_-_Fisherman%27s_Bastion_%28Hal%C3%A1szb%C3%A1s- tya%29.JPG
Ez ihlette a történetet, ami egy kitalált történet. A cselekmény helyszíne a kép jobb oldalán található kis bokros rész, ami a képen nem látszik, de én egy parkos résznek képzeltem el.
Történetek: Lady Jenna első szeánsza 2010. 11. 30. kedd 10:01
Kedves Pavlov!
Engedd meg, hogy itt reagáljak a történetmehez (Kaland a Halászbástyán) fűzött kommentedhez.

Valószínűtlen? Ha jól tudom a verseny kiírásában nem szerepelt erre vonatkozó kikötés. Viszont szerepelt az alábbi:
"A verseny lényege, hogy szerepeljen bármely magyar nevezetesség (épület, tér, szobor, stb) a történetben és szervesen kapcsolódjon hozzá az erotikus szál is!"
Szervesen. A te művedben szerepelt egy székesfehérvári kávézó, még a történet elején, amihez a beszélgetés kapcsolódott szervesen.
Ne érts félre, nem kötekedni szeretnék, de nem szeretem, ha valaki a másik szemében a szálkát is, észre veszi, a sajátjában meg a gerendát sem.

Helyesírási hibák lehet, hogy vannak a történetben, (bár most újra lefutattam a helyesírás ellenőrzőt, és egyet sem talált) de az vesse rám az első követ, aki nem ejt hibákat. Ha valami durva hibát találtál, kérlek idézd, hogy én is lássam.

Egysíkú karakterek. Lehet, de itt ismét felhívnám figyelmedet a szálkára, és a gerendára. Nem látom, hogy a te karaktereid kevésbé egysíkúak. OK, az elején a beszélgetésből kiderül pár dolog, de ez minden.

Te 4 pontnál többet nem adnál a történetemre. OK. De szerencsére az olvasók nem így gondolták. Szerncsére nem egyforma minden ember, és így az ízlések is különböznek.

A te történetedről:
Mint már írtam, szerintem nem felel meg maximálisan a verseny kiírásnak. Ettől függetlenül sem tetszett, de ez nem a te hibád. Ez nem az én műfajom. Filmekben sem szeretem ezt a dominás vonalat, de mint már azt írtam, nem egyforma az emberek ízlése.
Ami engem még egy kicsit zavart, az a sok "..." az elején még tetszett, de aztán túl sok lett.
Nálam max. 5 pontot ér, de ismét hangsúlyozom, ez csak az én véleményem.