A+ A-

A magántanárnőm

A gimnázium első év vége fele, a tavasz közepén kezdtem el Melindához járni, mert a többi tantárggyal ellentétben a fizika nem tartozott az erősségeim közé, és elkellett a segítség, hogy legalább kettesre görbüljön az év végi átlagom.
Melinda a 30 - as évei elején járó egyedülálló anyuka volt. Erre magamtól is rájöttem még mielőtt jobban megismerkedtünk volna, mert eleinte este7 - 8 között szokott vállalni, és a kisiskolás lányán kívül senki nem volt otthon, a polcokra kihelyezett képekről pedig csak ő és a kislánya mosolyogtak ránk.
Azelőtt nem igazán néztem meg az utcán a molett nőket, ő viszont nagyon helyes volt, és kifejezetten még talán csak molettnek sem lehetett mondani, annál inkább egy nagyon vonzó szőke nőnek, akin - természetesen tisztelettel szólva - volt is mit fogni.
Gondolom mondanom sem kell, hogy azokban az időkben a nap 24 órájában a puncin járt az eszem. Az iskolából hazaérve azt sem tudtam melyik őrjítően kívánatos női lábra verjem ki a sok közül, amiket a hazaúton alaposan az emlékezetembe véstem, amióta viszont Melindához jártam, túlnyomórészt egyetlen lábra korlátozódott férfiúi vágyam mindennapos kielégítése. Az ő vastag combjaira, amik minden alkalommal alig fél méterre kandikáltak felém a szűkös asztal alól, ami ráadásul kivétel nélkül a hálószobájában várta érkezésem.
Hogy miért azt persze nem kérdeztem, csak furcsálltam, mert bár épphogy, de az előszobában is elfért volna. Persze lehet nem akarta egész nap kerülgetni, vagy mindig ide - oda cipelgetni, amikor órára ment hozzá valaki. Miből is gondolta volna, hogy nekem jelentős mértékben megnehezíti a koncentrálásom az a számára talán igen, számomra viszont közel sem figyelmen kívül hagyható tény, hogy az ágya gyakorlatilag mértani pontossággal farkasszemet nézett velem. Hiába volt bevetve, a 45 perc alatt körülbelül 50 - szer villant föl előttem a kép, amint esténként ott fekszik rajta meztelenül és a punciját simogatja.
Percek teltével már magamat is a lábai közé képzelem, miközben ő mit sem sejtve erről, a feszültséget és az áramerősséget magyarázta nekem. Próbáltam abba a hitbe ringatni magam, hogy nem így van, de legbelül tudtam, nyilván ő is látta, hogy időnként nem a szemébe, hanem dús ajkaira néztem. Már úgy egy bő hónapja jártam hozzá hetente kétszer - háromszor, és bár alkalomról alkalomra gyakorlottabbá váltam abban, hogy a megfelelő helyre koncentráljak, néha egy - egy pillanatra mégis elhagyott a lélekjelenlétem. Melinda szinte már túl kedvesen viselkedett velem, és a hangja nagyon kellemes volt, már - már andalító. Nemegyszer előfordult, hogy nem is arra figyeltem, amit mondd, hanem ahogy mondja. A dekoltázsa meg…. Nem volt kifejezetten provokatív, de ennyi idős fejjel erősnek éreztem, hogy háromnegyed órán keresztül fél méterre ül tőlem a nő, akit a világon a legjobban kívánok. Nem mondom, hogy olyan alakja volt, mint Pamela Andersonnak, de nekem ő volt az első nő, akihez ha lehet ilyet mondani, ennyire közel kerültem. Akkoriban még nem sokat beszélgettem lányokkal, ráadásul eleve a Melinda korabeli nőkre vágytam, és ennyi időt még egy nővel sem töltöttem el ennyire testközelben.
Ő volt az első nő, akihez igazán vonzódni kezdtem. Egy - egy ilyen óra után, amint hazaértem, azonnal kivertem Melindára gondolva, és sokkal kellemesebbet élveztem, mint akármelyik szex istennőt nézve a pornóoldalakon.
Egyik este nem is tudom… egyszerűen csak kibukott belőlem. Az volt az utolsó megbeszélt alkalom, hogy órára megyek hozzá. Már ment a tananyag, és elbambultam.
Azon járt az eszem, hogy még egy utolsó pillantást lopok a melleire, amiket nem látok többet, és már nem emlékszem, lehet hogy a kelleténél tovább rajtuk felejtettem a tekintetem vagy Melinda pont akkor nézett felém… Nem szólt semmit, csak elmosolyodott.
- Bocsi, ne haragudj, én csak… - pironkodtam. Bár azt a hőhullámot, ami akkor tört rám inkább totális besülésnek nevezném. Úgy éreztem, tüzes vasat érintenek kétoldalt a füleimhez.
- Semmi baj!
- Hú ez most nagyon égő!
- Nincs azon mit szégyellned, hogy tetszenek a nők! –a füzetre nézett.
Nem úgy mondta, mintha akarna tőlem valamit, de elkapott valami, és gondoltam ezek után már mit számít. Többet úgysem jövök hozzá, és most megteszem, amit eddig nem mertem. Még ha esélyem sincs, és még ha talán meg is mosolyog érte, de legalább megteszem, és nem azon fogok tépelődni, mi lett volna ha!
- Megcsókolnál? –hogy ennek a rövidke kis szónak mekkora a súlya, azt abban a pillanatban éreztem át, miután kicsúszott a számon. Melinda elkomolyodott arccal emelte föl fejét a füzet fölül, de a tekintete nem arról árulkodott, hogy mérges lenne, hanem hogy ő is zavarban van, akár csak én.
- De Jani… Én… Nagyon helyes fiú vagy, de nem gondolod, hogy fiatal vagy hozzám?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 genius33 2016. 10. 31. hétfő 10:08
Aranyos ez nyes
#10 RAVETRAIN 2016. 10. 7. péntek 09:59
Gyuri

Attól még, hogy a gumi megfogta, Melindában élveztem el. De mindegy, persze valószínűleg igazad van, csak így jobban hangzik, hogy beleengedtem magam, vagy beleélveztem, mint az, hogy elélveztem.
Szerintem. Na mindegy smile
#9 cscsu50 2016. 10. 6. csütörtök 05:32
egész jó
#8 veteran 2016. 10. 5. szerda 15:48
Jó történet.
#7 sipospista 2016. 10. 5. szerda 09:16
Eleg jo
#6 gyuri0926 2016. 10. 5. szerda 08:42
Az éjjeli szekrényből elővett egy csomag kotont, és kibontotta.

Önfeledten beleélvezhettem Melindába

el kéne dönteni , hogy Melindába , vagy gumiba élveztél bele 10 másod percen belül !
#5 zsuzsika 2016. 10. 5. szerda 08:27
Egyszer el lehet olvasni.
#4 listike 2016. 10. 5. szerda 07:16
Egész jó volt.
#3 A57L 2016. 10. 5. szerda 04:29
Jó kis történet.
#2 vakon54 2016. 10. 5. szerda 03:42
Ehez csak annyi a hozzászólásunk feleségemmel hogy 10 pont
#1 Törté-Net 2016. 10. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?