A+ A-

Születésnap 2. rész

Előzmény:
A szülinapon történtek után már 5 héttel vagyunk. Az eltelt időben sok dolgunk akadt a cégekkel és így az akkor történtek tabuként voltak tekintendők mindhármunk számára. Persze voltak érzéseim, hogy szempár tapad rám és marad ott mind a bátyám, mind a felesége Ildi részéről is. Igen, én is főleg már nap végén fáradtan merengtem el rajtuk, emlékek keringtek, sokat fel is kavartak, de tudtam ezt el kell nyomni magamban.
Esemény:
Egyik partnerünk meghívott minket Debrecenbe egy sétarepülésre a Hortobágy felett szombaton. A sok munka mellett kellett már egy kikapcsolódás, így örömmel elfogadtuk és úgy intéztük, hogy már csütörtök délután elmehessünk. A szállodában már csak két hálószobás apartmant kaptunk. Csütörtök délben elindultunk, de sajna még a pályán István kapott egy telefont, hogy az egyik szálloda építkezésén az üveg tető tartószerkezetét nem találták stabilnak és át kellene nézni még aznap délután, hogy ne csússzon a határidő. Így gyorsan kipakolt minket a szállodánál és ment is vissza. Mi becsekkoltunk, lementünk a wellnessben, masszázst kértünk, szauna és rengeteg úszással telt a maradék idő vacsoráig. István telefonált, hogy péntek reggel indul csak, mert nem végeznek. Vacsora után én még elmentem a Nagyerdőbe sétálni, majd 9 körül értem vissza a szállodába. Ildi már a hálójukban volt, láttam a fürdőben le is tusolt, szólt halkan a tv nála, így csendben én is elkezdtem vetkőzni és elmentem zuhanyozni. Már nyitni készültem a vizet mikor Ildi nagy sunggal berontott. Mindketten beszartunk az ijedségtől.
- Bazd meg Dzsuzs! Szólhattál volna, hogy megjöttél, a szívbajt hoztad rám. - mondta egy szusszanásból. Persze én is megijedtem, hisz elgondolkoztam, nem számítottam már rá.
- Fúúúúúú de megijesztettél! - mondtam még mindig a torkomban a szívemmel.
- Bocsika csak fogat akartam mosni! - állt meztelenül az ajtóban és bámult rám.
- Hát tegyél úgy! - mondtam és nyitottam a vizet.
Fél szemmel láttam a tükörből folyamatosan engem figyelt még mossa a fogát. Mikor végzett a kabinhoz lépett, résnyire nyitotta az ajtót és megkérdezte.
- Megmossam a hátad?
- Ha nem teher megköszönöm. - feleltem, de már tépte is az ajtót és lépett be. Szerencsére nagy volt a kabin simán elfértünk.
Lassan nyomott tusfürdőt a kezére és kezdte aprólékosan, centiről centire dörzsölő mozdulattal mosni a hátam. Hihetetlen finom érzés volt, mindig is élveztem ezt a fajta kényeztetést a párjaimtól. Annyira jó volt, hogy szinte csak támaszkodva tudtam állni, a hideg szaladgált rajtam annak ellenére is, hogy a szinte forró víz folyt végig a mellkasomon keresztül a lábaimra is. Néha Ildi átnyúlt a hónom alatt a kezét vizezni ilyenkor a melleit a hátamhoz nyomta. Nyögni szerettem volna, de tudtam türtőztetnem kell magamat. Egy ilyen előre nyúlás után nem húzta vissza a kezeit, hanem a kicsit csüngős melleim alá nyúlt és ott is simogatta, majd haladt felfelé a bimbóimhoz. Már sóhajok hagyták el az ajkam, hiába haraptam össze. Mellei a hátam simították, éreztem az ő bimbói is kemények már. Lassan a hasamnál fogva magához húzott, fenekem a csupasz puncijához ért. Fejem hátra csaptam a feje mellé amit Ő ki is használt és a nyakam kezdte puszilgatni, csókolni, nyalogatni. Hátra nyúltam és pont a fenekéig ért a tenyerem mit simogattam, markolásztam. A keze már a szemérem dombomon a kis szőrpamacsot simogatta és haladt egyre lejjebb. Már remegett a lábam, így lassan kikászálódtam az öleléséből, szembe fordultam vele. A szemei fura tűzben égtek. A víz már a hátamon folyt keresztül és hogy a hajam ne legyen vizes elzártam egy mozdulattal a csapot. Mire Ő nekitolt a kabin falának, erősen a számra tapasztotta a száját és vad csókolózásba kezdtünk. Ő a nyakam támasztotta meg az egyik kezével a másikkal a combom simogatta, én pedig a hátát, a nyakától a combjáig. Bizsergett mindenem olyan jó érzés volt ismét átélni a szülinapon történteket. Lassan bontotta az ölelést és szinte a számba suttogta.
- Folytatjuk a szobában? - egy ahammal válaszoltam, mire kilépett gyorsan törölközött és indult ki.
- Pill megyek, csak törölközöm, fogat mosok. - mondtam ahogy ment kifelé. Hihetetlen gyors volt a törülközés, fogmosás és megszokásból fújtam a parfümömből magamra.
Már az ágyuk szélén ült, a tv - ben zenecsatornára kapcsolt és halkra vette. Elé álltam, fejét a melleim közé szorítottam és csak annyit mondtam.
- De jó ismét érezni. - nem válaszolt hanem magára húzott. Combjai között támaszkodtam a puncijaink összeértek, könyökömön épp annyira tartottam magam, hogy a melleink is simogassák egymást és néztük egymást. Lassan közelítettem a szájához, puszikkal borítottam, majd az arcát, szemeit, homlokát és ismét a száját. Lassan nyílt az ajka, finoman tolta előre a nyelvét, még a számba nem ért vele. Csak tartottuk egymáshoz érve, éreztem a nyálam kezd átszivárogni hozzá, Ő nyelt egyet majd a nyelvével egy lassú táncszerű mozgással járta be szájüregem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50
2016. 10. 4. kedd 08:03
téves kategória Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2016. 10. 3. hétfő 21:19
Nem rossz, de a szex olyan, mint a paprikáskrumpli: kolbász nélkül is elmegy, de kolbásszal az igazi... Válaszolok rá!
#7 veteran
2016. 10. 3. hétfő 08:48
Ha átment volna heteroba,ütné a jó szintet. Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2016. 10. 3. hétfő 08:08
nekem tetszett... folytasd 8p Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2016. 10. 3. hétfő 08:02
Nem rossz,de nem is hetero. Válaszolok rá!
#4 Andreas1953
2016. 10. 3. hétfő 06:50
Miért van a hetero kategóriában? Sima leszbi történet. Válaszolok rá!
#3 A57L
2016. 10. 3. hétfő 05:30
Kár,hogy vége. Válaszolok rá!
#2 joozsi
2016. 10. 3. hétfő 02:31
Joó lenne a folytatást is olvasni! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 10. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!