A+ A-

Anyámmal az ágyban

Én Ádám vagyok, egy 18 éves fiú. Apám a munkája miatt sokat volt úton külföldön, ezért anyám sokszor magára maradt 1-2 hétre velem és a 2 testvéremmel.2 testvérem van, egy öcsém, aki augusztusban lesz 11, és egy húgom, aki szintén augusztusban lesz 5. Anyám 40 éves, gyönyörű testtel megáldott nő.
Egyik nap öcsém az egyik osztálytársának a szülinapján volt, a húgom az egyel alattunk lakó kis barátnőjénél volt, apám pedig megint külföldön volt, szóval csak én meg anyám voltunk a lakásban. Anyám az ebédet főzte, én pedig ott ültem az étkezőasztalnál, és vártam, hogy kész legyen a kaja (nálunk az étkező és a konyha egy szobában volt). Észrevettem, hogy anyám mellbimbói olyan hegyesen álltak, hogy még úgy is láttam a bimbókat, hogy melltartó és egy póló volt rajta. Azt is észrevettem, hogy néha, mikor "nem figyelek" lopva rám néz. Én emiatt fura módon arra gondoltam, hogy mi van, ha megkívánt? A saját anyám? Gyorsan elhessegettem ezt a gondolatot a fejemből. Megettem az ebédem, majd berohantam a szobámba. Nem bírtam ki, hogy ne gondoljak erre, ezért gondoltam, maszturbálok egyet gyorsan, hátha akkor jobb lesz. Elég gyorsan elélveztem, és szerencsére igazam lett, sikerült elfelejtenem a dolgot. Este hamar lefeküdtem aludni, mert már túl akartam lenni ezen a napon.
Körülbelül 1 órája forgolódtam az ágyban, mert a történtek miatt nem nagyon tudtam aludni. Ekkor hirtelen valaki belépett az ajtón, és egy meztelen női alakot láttam kirajzolódni a sötétben: anyám volt az, szerintem mielőtt ide jött, maszturbált. Hirtelen átlépett az öcsém ágya felett (én és az öcsém egy kihúzhatós ágyon aludtunk, én voltam felül)majd leült az ágyam végében, lehúzta rólam a takarót és a pizsama nadrágom, úgy, hogy a péniszem (ami nem mellesleg már állt mint a cövek)már teljesen kilátszott. Ekkor hátradőlt és elkezdte ujjazni magát, és mit ne mondjak, azért én is élveztem a helyzetet, hogy élőben, ilyen közelről végignézhetem, hogy egy ilyen gyönyörű nő teljesen meztelenül maszturbál előttem, és még csak azt se tudta, hogy én nézem Őt. Így masztizott olyan 5-6 percig, majd egyszercsak elélvezett.
Mikor elmúlt az orgazmusa, feljebb kúszott egy picit, és elkezdte szopni a farkamat, nem bírtam tovább 1 percnél se, és elélveztem, közben egy hatalmas adag friss, meleg sperma hagyta el a farkam, aminek a felét lenyelte, másik felét pedig a melleire irányította, majd lenyalta. Én csak ott "aludtam" az ágyon, azt sem tudtam, mi van, néztem anyámat, melleivel a szájában, és azon töprengtem, miért csinálhatta ezt? Hirtelen felállt, és elment. Nagy nehezen sikerült elaludnom. Nem kérdeztem meg anyámtól, mi volt ez a tegnapi, bár többször is úgy voltam vele, hogy: "Na akkor most megkérdezem"! Délután Anyám elment bevásárolni, mondta, hogy később jön mint szokott, mert még be kell ugrania a testvéreimért az oviba és a suliba. Miután elment, kivertem magamnak, utána megírtam a házimat. 3 órakor anyám hazajött és gyorsan lepakolta a cuccokat, amiket vásárolt, utána már indult is a testvéreimért az oviba és a suliba. Mielőtt elment, gyorsan még annyit mondott, hogy este, mikor a többiek elaludtak, menjek át a hálószobájába, majd e szavak után elment. Nem tudtam, miért kell átmennem, pár perc gondolkodás arra a dűlőre jutottam, hogy mindegy, majd úgy is kiderül. 4 órakor anyám megérkezett a két tesómmal. Kíváncsian vártam már, hogy mit tartogat az este. Vacsoránál már szinte alig vártam kivárni. Megfürödtünk, lefeküdtünk, és mikor a többiek elaludtak, csendben felálltam, és átmentem a hálószobába.
Anyám ott feküdt pizsamában, és újságot olvasott... Ádi, gyere ide, mondta. Oda mentem, Ő felült, én pedig leültem mellé. Ő hirtelen megragadott, és szenvedélyesen megcsókolt. Én az ámulattól nem csináltam semmit, majd mikor abba hagyta, megkérdeztem, hogy mi volt ez!? Ő pedig elmesélte: Ádi, én megkívántalak Téged! Tudtam, hogy szereted a szexet, ezért elterveztem, hogy lefekszem veled! Az első lépés az volt, hogy kettesben maradhassunk, úgy, hogy senki ne tudjon zavarni minket. A kövi lépés: a Te beleegyezésed.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.62 pont (121 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zoltan611230 2017. 04. 9. vasárnap 05:08
Ez hülye?
#13 fingerlis 2016. 11. 14. hétfő 17:28
Hol lehet olyan történeteket olvasni,amelyikben a harmadik menetre nem marad spermája....,mint a valóságban?
Mert ,hogy félkeményen maradt farka bennmarad és folyamatosan mégegyszer tud dugni ,rendben....,de az a rengeteg sperma ....túlzás....
#12 sipospista 2016. 10. 8. szombat 09:41
Elmegy
#11 zoltan611230 2016. 10. 7. péntek 05:22
nem jo
#10 ethylen 2016. 10. 6. csütörtök 20:33
fogalmazásból egyes. ez kb. olyan mint egy műszaki leírás a hűtőszekrényhez
#9 hairy_pussy 2016. 10. 6. csütörtök 15:33
ez katasztrófa
#8 Ickx 2016. 10. 6. csütörtök 13:22
Ééés akkor belelógott a kezed a bilibe... nyes nyes
#7 vakon54 2016. 10. 6. csütörtök 13:20
Netörődjél a fikázókkal folytazsdtovább! 8 pont
#6 zsuzsika 2016. 10. 6. csütörtök 08:35
Nagyon rossz.
#5 veteran 2016. 10. 6. csütörtök 08:19
És ekkor felébredtél. Ócska írás.
#4 Andreas1953 2016. 10. 6. csütörtök 06:46
Borzalmas. Nem lehetne bevezetni a mínusz pontot?
#3 listike 2016. 10. 6. csütörtök 05:47
Ocska fantázia.
#2 A57L 2016. 10. 6. csütörtök 04:25
Nem lett rossz,de nem tökéletes.
#1 Törté-Net 2016. 10. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?