A+ A-

Megosztás

- Az enyém vagy - Morogta. Az enyém az örömöd, a sírásod, az édes kis puncid, a szűk segged. Az enyém Terrie. Az enyém mindened. Szeretnélek elcsábítani, felizgatni, nézni azt, ahogy megtapasztalod a saját szexuális fantáziádat, amiről eddig csak álmodtál. Mire a nő kitalálhatta volna a szándékát, az ujjait bele akasztotta a ruhába, és egy gyors mozdulattal ketté rántotta a ruhát rajta. A gombok szanaszét szóródtak. Terrie a meglepetéstől levegő után kapkodott, majd felnyögött az élvezettől, amikor a férfi ajka az övére tapadt, és a nyelve birtokba vette a száját. A férfi lerántotta a selymes testéről a rajta maradt ruha foszlányokat majd egy pillanatra később a mellkasához rántotta őt.
Jesse egyiptomi pamut inge a mellbimbóit égetően kidörzsölte, ahogy éhesen mozgott az ajka az övén, a nyelvét bele döfte a szájába, és belülről nyalogatni kezdte őt. Teljesen összefonódott vele oly annyira, hogy felnyögtek a növekvő vágyakozástól. Terrie combjai között a puncija összeszorult, és még jobban benedvesedett, ahogy megérezte a gyűrű súlyát az egyik melle érzékeny csúcsán.
A férfi az egyik kezével bele markolt a hajába, és gátra húzta a fejét, hogy az ajkával lefelé haladva simogassa a nyakát ettől bizsergető elektromos szikrák cikáztak végig a testén, majd felemelte a fejét, és belenézett a férfi szemébe, amely most sötét volt a vágyakozástól.
Lihegve megingott, amikor a férfi eltávolodott tőle. Jesse lehajolt, és felvette a mellbimbó szorítókat, a nő nagyot nyelt, amikor a tekintete összetalálkozott az övével. Jesse kezében az ékköves mellbimbócsipeszekkel figyelmesen nézett a nőre majd lehajtotta a fejét a mellére.
- Jesse - nyöszörgött a nő részben a félelemtől, és részben a hihetetlen vágytól, amint a férfi a nyelvével nyalogatni, szopogatni kezdte a fájdalmasan kemény mellbimbóit.
- Csak kicsit fog fájni, de neked tetszik, ha egy kicsit fáj ugye baby? - Suttogta majd feltette az első mellbimbó szorítót. A csipesz erős szorító érzést keltett benne úgy, hogy magától a fájdalomtól majdnem csúcsra hágott a vágyakozása.
Nem tudta visszatartani a fájdalmas zokogást, amikor a férfi feltette a másikat is a mellbimbójára kicsit megingott a punciját elöntötte a sűrű nedv az érzékei azzal fenyegették, hogy a vágy eluralkodik rajta. A férfi az ujjával megszorította a kis mellbimbó csipeszeket, majd megrángatta őket, amitől a nő az ajkába harapott.
- Jesse nem tudom, hogy el tudok-e többet viselni. A fájdalom, és a vágy elárasztotta a nő egész testét Jesse ujjai szeretettel, és gyöngédséggel érintették meg a nő arcát.
- Terrie amikor úgy érzed, hogy ezt túl sok, csak szólj. Baby, mert nem elvenni akarom tőled a gyönyört, hanem meg adni szeretném azt neked.
Az érzelmes gyengéd hangjától a nő az ajkába harapott. Az a vágylüktetett a férfiba, hogy megmutassa a nőnek, hogy ki is ő, és, hogy a sötét vágya visszatükrözi a nő vágyát.
- Feküdj hasra a kanapén - Jesse hangja rekedtesé vált miközben megpróbálta visszanyerni az önuralmát.
- Emeld fel a csípödet. Hadd lássam, hogy milyen jól néz ki a feneked dugoval tele. Terrie elgyengülten majdnem belesüppedt a szőnyegbe, ahogy a vágy robbanásszerűen végig hullámzott a testén. Az tette, amit a férfi parancsolt neki. Végig nyúlt a hűvös kanapén, és úgy helyezte el a testét, ahogy követelte tőle, remegve a gondolatra, hogy a férfi a tekintete a vastag dugóra szegezi, ami kitágította a szűk hátsóját.
- Gyönyörű morogta. Terrie hallotta, hogy levetkőzik. Fájdalmas vágy futott végig a testén. A csipeszek a mellbimbóiján túl szorosak voltak. A vágy, hogy többet, és többet kapjon szinte megölte öt.
Pár pillanatra több jött, mert a férfi keze figyelmeztetés nélkül határozottan lecsapot a gömbölyű hátsójára. Terrie felkiáltott, de a fájdalom helyett a gyönyör tombolt végig végig a testén, és a puncija őrjöngve követelőzött, hogy töltsék be már végre. Másodpercekkel később újabb ütés érte a fenekét, amitől összerezzenve felívelt, és felsikított, de Jesse visszarakta a csípőjét és még többet sújtott rá. Ezt már nem bírta elviselni. Perzselő szenvedély söpört keresztül végig rajta oly módon, ahogy eddig még soha sem képzelt el. Percekkel később a feneke égett a csapásoktól a puncija pedig csöpögött a nedvességtől, Terrie pedig sikoltozva sírt a mohó vágytól.
- Neked van a leggyönyörűbb feneked, amit valaha is láttam nőn morogta Jesse majd a tenyerével szerelmesen végig simított a fájó fenekén.
- Tudod, Terrie hogy hány éjszakán keresztül vertem ki magamnak, miközben arról fantáziáltam, hogy az édes kis szűk seggedet baszom?
Terrie felnyögött az izmai összeszorultak a dugó körül, ahogy elképzelte, hogy a forró, és vastag farka belehatol a testébe. A férfi a kezével szét feszitette a forrón tüzes fenekét, amitől a punciját pokoli vágy borította el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 11. 26. vasárnap 06:31
Igaza van Pavlovnak, össze van csapva, azonkívül sima pornó, jó lett volna hozzá egy kerettörténet.
#9 A57L 2017. 03. 1. szerda 03:28
Megérdemli a 10 pontot.
#8 zoltan611230 2017. 02. 11. szombat 17:12
Jó nagyon..
#7 Pavlov 2016. 12. 29. csütörtök 13:54
Jó a sztori, de a helyesírás, sok elírás lerontja a szöveg minőségét. Jó lenne, ha átnéznéd alaposan máskor.
#6 feherfabia 2016. 12. 29. csütörtök 07:28
Nem tetszett!
#5 cscsu50 2016. 12. 28. szerda 16:59
jó közepes
#4 sunyilo 2016. 12. 28. szerda 13:48
Ez nagyon jó volt!
#3 vakon54 2016. 12. 28. szerda 10:13
barbi81 nagyon jó írás! Írjálmég ieneket 10 pont.
#2 veteran 2016. 12. 28. szerda 05:03
Közepes.
#1 Törté-Net 2016. 12. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?