A+ A-

Fiatal nénikém kiéhezett puncija

Fordítás
Eredeti történet
Ez nem is olyan régen történt velem így hát elmesélem nektek. Még az egyetemre jártam akkoriba és éppen hogy haza értem a nyári szünetre, amikor anyám közli, hogy Sue nagynéném szeretné, ha meglátogatnám mivel már egy pár éve nem látott. Sue anyám húga kb. harminc éves lehetett, ahogy számolgattam. A család fekete báránya volt, soha nem ment férjhez, a rossz nyelvek szerint egy igazi vadmacska volt.
A következő szombaton átmentem hozzá. Becsengettem és vártam. Nem kellett sokáig várnom mivel Sue elég hamar kinyitotta az ajtót. Amikor kinyitotta az ajtót köpni-nyelni nem tudtam. Sue egy szűk pólót és egy kicsi és annál szűkebb rövid nadrágot viselt, ami a tevepatát kihangsúlyozta. A tevepatát jól megbámultam és elgondoltam, hogy milyen jó lenne, ha oda tudnék férkőzni egy kicsit. Sue megölet és megpuszilt, majd betessékelt a házba. Úgy gondoltam, hogy ekkor majd elmeséli, hogy miért is akart engem látni. De ehelyett inkább egy sört adott és leültetett, hogy beszélgessünk egy kicsit.
Mindent akart tudni velem kapcsolatban, hogy milyen az egyetem, hogy megy, mit terveztem a nyárra és nem utolsó sorban, hogy most van- e barátnőm. Én szépen elmondtam mindent. Sue csak annyit mondott, hogy most jelenleg egy cégnél dolgozik és nincs férfi az életébe. Meg kell mondanom azt is, hogy mind végig a testét figyeltem, ami teljesen hatalmába kerített. A haja pedig elég rakoncátlanul hullott a vállaira és az egyik tincs pedig az arca előtt rakoncátlanul lebeget többször is, szexis kép volt. Suen nem volt melltartó és a mellbimbói majd kiszúrták az anyagot. Nagyon szeretem volna szájammal a kemény bimbókat, de ez helyet mivel elfogyót a söröm inkába oda mentem a hűtőhöz és elővettem még egy sört. Ahogy kinyitottam a hűtőajtaját éreztem, hogy Sue jön utánam. Amikor oda ért gyorsan hátulról átölet és a kemény bimbót hozzám nyomta. Na erre én nem számítottam.
- Már annyira hiányoztál Matt.
Megfordultam, Sue a karjait a nyakam köré rakta és lassan magához húzott. Csókolózni kezdtünk. Mivel én sem voltam már egy pár hónapja nővel így hát én is kívántam ezt a fajta, törődést. De eddig nem is gondoltam volna arra, hogy Sue nagynéném lesz az akit kényeztetni fogok. Tehát Sue ezt már régemben eltervezte, így hát megadtam magam a sorsnak. Polón keresztül elkezdetem masszírozni a szép nagy melleit, ő meg lenyúlt és a marta a farkam a nadrágon keresztül. A farkam már félig kemény volt.
Ekkor Sue a farkamnál fogva bevezetett a hálószobába. Megállt és gyorsan ledobálta magáról a rajta lévő ruhát. Én csak figyeltem a szép, íves testét és a szőrtelen punciját, ami fölött egy kis háromszöget hagyott meg. A mellei kemények, a bimbók udvar szép barna, a puncija ajkai pedig ott volt a nedvesség. Ledobáltam magamról a ruhát és egy száll semmiben álltam Sue nénikém elé, aki közbe lefeküdt az ágyra.
Oda sétáltam az ágyhoz ekkor ő az egyik kezével megfogta a farkam a másik kezével kézen fogót és magához húzott. A farkamat elengedte és ahogy elengedte abban a pillanatba be is kapta, egész hosszába. Lassú mozgással szopta és látszott rajta, hogy már nagyon ki volt éhezve egy farokra. Egy pár perc múlva kiengedte a szájából, nem mondott semmit, de láttam a szemén, hogy már a puncijába kívánja a farkamat. Az ágy szélére húztam, a lábait a szétnyitottam és megláttam az éhesen tátongó csupasz nedves pinát. A lába közé helyezkedtem, a makkomat a nyíláshoz illesztettem. Egyetlen lökéssel bele csúsztam az átázott pinába.
- Basszál Matt! - ordította a nénikém.
Tövig belenyomta a farkam, majd egy kicsit ott tartottam. Majd kihúztam és ugyan olyan erővel újra tövig toltam magam a pinájába, mint elsőre. Ebben a pillanatban Sue a pinája megbilincselte a farkam és nem engedet mozogni, se ki, se be. Majd egy pár másodperc múlva elengedet a fogásból akkor kezdtem el mozogni. Miközben mozogtam, a lábait széttárva nyomta a mellei irányába, hogy minél mélyebben tudjak beléje hatolni, hogy a méhét is tudja elérni. Soha életemben nem hallottam így üvölteni egy nőt sem miközben teljes erőmből dugtam. Továbbra is könyörgőt, hogy basszam meg a kiéhezett pináját- úgy beszélt mind egy utolsó utcasarki kurva. A mohó, kiéhezet pináját döngettem elég rendesen. Hosszú és kemény mozdulatokkal dugtam. Sue pinája ontotta magából a nedvet. Ahányszor csak belényomtam a farkam annyiszor csattogót és szörcsögő hangokat adott a pinája. Egy idő után pedig habzani kezdet a sok nedvtől és az évezettől.
- Igen csak adja és toljad a faszod a pinámba. – üvöltötte továbbra is.
Nem tudom, hogy mióta dugtam, de azt éreztem, hogy mind ketten az izzadtságban fürdünk és az ágy is alattunk csupa víz. Ilyen intenzív baszást még soha nem produkáltam.
- Matt élvez, belém kérlek. Add nekem a gecidet.
Én nem gondoltam már ekkor semmire, csak arra, hogy kurva jót dugok a nénikémmel. Arra sem gondoltam, hogy szed-e fogamzásgátlót vagy nem, mivel tele akartam tölteni a méhét a bennem lévő össze spermával.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2017. 07. 3. hétfő 10:18
nagyon tetszett... bár egy kissé rövid lett 9p
#10 A57L 2017. 03. 2. csütörtök 03:03
Nekem tetszett,jó volt.
#9 zoltan611230 2017. 02. 1. szerda 02:57
Elmegy....
#8 sipospista 2017. 01. 10. kedd 15:27
Johet a tobbi
#7 listike 2016. 12. 28. szerda 07:04
A folytstás is meglesz?
#6 cscsu50 2016. 12. 27. kedd 22:55
sablonos
#5 fiesta14 2016. 12. 27. kedd 14:24
sablonos előre lehet tudni mi lesz. gyenge.
#4 Andreas6 2016. 12. 27. kedd 13:59
A magyarítás sem nagyon sikerült. Ezen még a helyesírás-ellenőrző sem segít. Úgy is mondhatnám, hogy borzalmas.
#3 sunyilo 2016. 12. 27. kedd 13:52
Jó a történet, de ha már sikerült a fordító után magyarítani a szöveget, a helyesírás-ellenőrzőt is rá kellett volna küldeni. Ingyen van...
#2 vakon54 2016. 12. 27. kedd 13:40
szekely18 megérne egy folytatást!
#1 Törté-Net 2016. 12. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?