A+ A-

Első házassági évfordulónk

Avagy hogyan indult be szexuális életünk az első házassági évfordulónk után?
Még egyszer körülnéztem. Minden készen állt. Az asztal megterítve, cd bekészítve. Kaja rendben. Ugyan nem én főztem, hanem hozattam, de mentségemre szóljon, hogy nem vagyok a konyha ördöge. Gyertyák meggyújtva, villany leo, hangulat. Várakozás.
Feleségemet kívántam meglepni első házassági évfordulónkra. Nem voltam elragadtatva a szexuális életünktől. Az a havi egy alkalom, amikor elviselte a közeledésemet, nem elégített ki. Azért én szeretem, mert gyönyörű, okos és minden másban nagyon figyelmes. Csak a szex...
Kulccsörgés. Megjött. Már az előszobában valami feltűnhetett neki, mert nem igazán vetkőzött le, csak benézett. A szeme tágra nyílt. Nem érti. Odamegyek hozzá, megcsókolom.
- Boldog házassági évfordulót! - mondom és átnyújtom szerény ajándékomat, mely egy nagyon szexi fehérnemű szett volt.
Csak áll meredten, majd sírva fakad. Hüppög.
- Én nem is készültem.... hüpp....hüppp
- Nem baj drágám. Nagyon szeretlek... - simogattam meg a fejét.
- Gyere, vetkőzz le... -
Kiment az előszobába, és levette a kabátját. Bejött. Megint sírt.
- Édesem én örömet akartam szerezni Neked és nem azt akartam, hogy sírj!
Zsebkendő elő, szem, orr és arctörlés. Talán nem ebben a sorrendben, de mindegy.
Kicsit megijedtem. Megint elszúrtam valamit. Na, mindegy, most már végig kell csinálni.
Még mindig hüppög, de már ritkul. Egyszer csak elmosolyodik.
- Ugye adsz egy percet? – és elrohan, válaszra sem várva a szobába, az ajándékommal együtt.
Persze, egy percet.
Leülök a fotelba és várok. Úgy éreztem a kedvem is elment ár az egésztől, amikor megjelent. Rövid szoknyában, csábosan kivágott blúzban. Na, megint megjött a kedvem. Leültünk az asztalhoz, megvacsoráztunk. Persze italt is készítettem az asztalra, tudtam, hogy az édeset szereti, így Baileys - t is készítettem oda. Kicsit beszélgettünk, kicsit iszogattunk. Bekapcsoltam a cd - t, amin lágy zene szólt. Felkértem táncolni. Átkaroltam a vállát és a derekát, úgy táncoltunk. A szeme csillogott, az arca enyhén pirosodott. Úgy saccoltam, hogy az ital hatása is lehet. Újra leültünk beszélgetni és inni egyet. Én kikapcsoltam a cd - t és bekapcsoltam a DVD - t. Egy erotikus zenei válogatás volt rajta. Voltak benne keményebb jelenetek is.
Újra táncoltunk, de már nem a derekát fogtam át, hanem a fenekét simogattam a szoknyán keresztül. Csókolóztunk is. Megdöbbentett, hogy Ő is benne volt. Eddig olyan félrehúzódó, szemérmes volt, most valahogy nyíltabban csókolt. Néha a vállamra hatotta a fejét, én meg a nyakát puszilgattam, és lehelgettem. Ez nagyon jól eshetett neki, mert kezdte sűrűbben venni a levegőt. Én istentelenül kívántam már, de nem akartam letámadni.
Észrevettem, hogy lopva egyre gyakrabban pislog a TV - re. Na, jó. Akkor úgy irányítottam, hogy a vállaimon keresztül láthassa a képernyőt. Kihasználtam az alkalmat, és simogattam a fenekét a szoknyája alatt. Meglepődve éreztem kezemmel, az általam vásárolt bugyit. Talán az egész szettet felvette? Nem néztem a kivágott blúzból kivillanó melltartót. Picit eltávolodtam Tőle és lepillantottam. Az is az volt. Csipkés, alig valamit takaró melltartó. Párom nem túl nagy, de éppen a tenyerembe illő mellei csodálatosan mutattak benne. Jó választás volt. Tenyeremmel finoman végig simítottam mellén. Nem utasított el, de nem is nézett rám. Volt velem szemben egy tükör, abból éppen a tv - képernyőjét láttam, ahol éppen két fiatal lány egymást kényeztette. Azt vettem észre, hogy párom meredten figyeli a képernyőt, arca pirul, szája kissé elnyílva.
Finoman combjánál a bugyi szára alá simítottam az ujjamat és lágyan csúsztattam előre, feneke felé. Teljesen le voltam döbbenve. Nem utasított el. Lassú mozdulatokkal táncoltunk, lábait finoman távolította el egymástól. Én ezt felhívásnak tekintettem, hogy folytathatom. Nem is késlekedtem. Végigcirógattam ujjaimmal meztelen fenekének a vágását felülről lefelé és nem álltam meg. Éreztem, hogy nedves területre tévedtek (Mit tévedtek! Ide készültek!) ujjaim. Ránéztem a tükörre és láttam, hogy a két lány előszeretettel nyalja egymást 69 - es pózban, és egy férfi vágyódóan nézi őket egy fotelból, ahol finoman húzogatja szerszámán a bőrt. Párom már nem is imitálta a mozgást. Kissé széttett lábakkal állt és meredten nézte a képernyőt. Arca kipirult, légzése kissé kapkodó volt. A lábai közt sikló ujjaim betévedtek vágásába. Megkíséreltem elérni elöl a vágat végét. Sikerült. Másik kezemmel finoman megpróbáltam mellét kiszabadítani fogságából. Először csak besimítottam a melléhez, majd félrehúzva búzát és a melltartót sikerrel jártam. Mellbimbója keményen meredt előre, finoman végigsimítottam kezemmel, majd rátapadtam a számmal. Egyre keményebben szoptam, majd lágyan harapdálni kezdtem. Hangosakat nyögött. Kénytelen voltam picit oldalra fordítani, hogy lássam, mi történik a képernyőn.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran 2017. 07. 18. kedd 14:06
Röviden:jó.
#8 sunyilo 2017. 07. 17. hétfő 19:47
Hát igen, ez nagyon jó lett...
#7 listike 2017. 07. 17. hétfő 16:41
Nagyon szeretem olvasni az írásaidat.
#6 vakon54 2017. 07. 17. hétfő 12:12
Akai Mózes nemrossz folytazsd.
#5 Akai Mózes 2017. 07. 17. hétfő 11:06
Remélem, ha van kitartásom és időm, mindent időben megtudsz. Nagyon sok érdekesség van a világban, amit nem is képzelne az ember! smile
#4 gyuri0926 2017. 07. 17. hétfő 07:26
Hogyan lehet úgy elvenni valakit , hogy előtte nem basztál vele ???? Ha pedig igen ,akkor milyen vele , hogy valaki 1 év után látja a felesége pináját , ez hihetetlen és az is , hogy nem tudtad , hogy a csajos játékokra izgul fel .

Remélem már minden tudsz így végre megírhatod , hogy csináltál ribancot belőle mert csináltál ugye ?
#3 cscsu50 2017. 07. 17. hétfő 04:47
remélem van folytatás
#2 A57L 2017. 07. 17. hétfő 03:51
Nem lett rossz az írás.
#1 Törté-Net 2017. 07. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?