A+ A-

Nőstényördög

I. fejezet
Nem hittem volna, hogy idáig jutok, abba az állapotba amiben most vagyok. Én nem voltam ilyen ember, valahogy a sors, az élet acélozott meg. Elégedett voltam az akkori ,,rendes lány” életemmel, büszke voltam arra, hogy még nem járt a vaginámban senki egészen addig a pillanatig. Aztán jött a szerelem ripsz-ropsz csodája, amikor együtt fedeztük fel egymás értékét, egymás testét. Szerettem vele lenni, úgy éreztem ő a mindenem, aztán, mint mikor beléd csap a villám, úgy csapott belém is a felismerés, hogy neki nem én vagyok a legfontosabb az életében. Máshogy kezdtünk el élni, máshogy járt az agyunk, sokat veszekedtünk, valahogy eltávolodtunk. Sok rossz történt abban az időszakban, amiről a mai napig nem beszélek, szóval ezt a témát inkább ne is boncolgassuk. Az egyik ilyen veszekedés következménye volt, hogy a megtépázott lelkemet egy másik pasinak adtam, kalandból, bosszúból, vágyból a testemmel együtt. Én naiv azt hittem, hogy ez jó lesz, de még nagyobbat taszított rajtam, ugyan is a srác egy bunkó volt, nem érdekelte, hogy mi a jó nekem, csak bedugta a fenekembe, erősen, natúrban, krémmentesen. Hatalmasat üvöltöttem és kértem, hogy szűz fenekemből azonnal vegye ki a farkát. Azt mondta, hogy nem akar fájdalmat okozni nekem, én már nem hittem neki és már azon voltam, hogy minél hamarabb lelépjek onnan, mellőle, az autójából, az életéből és ne is lássam többet. Nagyon felszívtam magamat és kiosztottam. Már-már parancsolóan kértem, hogy tegyen ki ott, ahol felszedett, közben megpróbálta menteni a menthetőt és mondta, hogy megakar jobban ismerni, mire én közöltem vele, hogy engem soha nem fog megismerni, de még látni sem többet. Láttam rajta, hogy sóhajt egy nagyot, én meg amilyen gyorsan csak tudtam leléptem onnan, és még valami, úgy becsesztem az autója ajtaját, hogy majdnem a másik felén esett ki, nézett rám kikerekedett szemekkel, de nem mert szólni, láttam rajta, hogy ledöbbent teljesen, pedig ha kiszállt volna az autóból és lekever az izmos karjával egy pofont biztosan ott maradok, de nem tette, láttam rajta, hogy a ,,nagy arca” hirtelen összement. Annyira lehet látni, hogyan lehet egy pasit visszaalázni, aki el van szállva magától, mert ő aztán el volt és konkrétan én küldtem el a büdös francba. Kiszálltam az autóból, hátra sem néztem, csak felemeltem neki a középső ujjamat, soha többé nem láttam.
Éltem a nyugodt kis életemet tovább, de úgy éreztem valami hiányzik belőle, ez nem volt más mint az érzelem, az érzéki, a vonzódás törvénye, aztán egyszer csak megismerkedtem valakivel, valahogy a véletlen hozta, hogy össze chateltünk a neten. Azt hittem mellette majd jó sorom lesz, nagy volt a vonzódás kettőnk között, hát megint naivan tévedtem. Sokat beszélgettünk, nevettünk egymáson az msn rendszerén keresztül, míg végre valahára találkoztunk. Ő jött le értem és elvitt magához, tudtam, hogy ebből mi fog kisülni, amint hozzáértünk, elkezdett csókolni, finoman vetkőztetni, levette a felsőmet, a melltartómat, szívogatta a mellbimbóimat, én is levettem a felsőjét, végigcsókoltam tökéletes thai boxtól izmos testét, majd kiment a fürdőszobába két percre és mikor visszaért, úgy ugrott nekem, mint egy ragadozó. A karomnál fogva bevitt a hálószobába, hirtelen lekapta a bugyimat, elterített az ágyon és elkezdte vadul nyalni a csupasz puncimat, hol nyalta, hol ujjazta, közben hatalmasakat nyögött. A hálószobája tele volt tükrökkel, tükrös szekrénysor és tükör a mennyezeten, láttam magunkat kívülről és ő ezt nagyon élvezte. Nagyon szétnyalt, szétujjazott, nem volt rest velem foglalkozni, majd én következtem, elkezdtem szopni ágaskodó farkát, amiből már az elő nedvek gyöngyöződtek. Bekaptam és minden centiméterét élveztem, majd elővettem a táskámból a fém bilincset és az egyik karikát a farkára, a másikat a csuklómra csatoltam és úgy szoptam tovább a lüktető farkát, majd kis idő múlva a bilincset lecsatoltam róla. Még mindig kóstolgattam a farkának ízét, bekaptam, kóstolgattam, nyalogattam, minden centiméterét szenvedéllyel faltam, egyszer csak hátrébb lépett, nem tudtam mire vélni. Kérdeztem, hogy mi a baja, nem jól csinálom? Erre azt mondta, hogy túl jól és abban a percben spriccelni kezdett, de olyan szinten, hogy az arcomat találta telibe. Aranyosan megtörölte a pofikámat zsepivel és kicsit szusszantunk. Majd később ismét egymásnak estünk, beállított kutyapózba és vadul elkezdte pakolni a puncimat, éreztem, ahogy csattog bennem a farka, ahogyan elnyeli a puncikám magában. Jó néhány pózban nyomtuk, de sajnos én a sok ujjazás végett kitágultam és már nem is nagyon éreztem őt.
Hallottam, hogy ő nagyon élvezi, hatalmasakat üvöltött, mint egy oroszlán, szerintem a szomszédok igazán örültek nekünk. Ezek után megpihentünk. Már-már úgy volt, hogy nem lesz folytatás, a nappaliban a kanapén leült a laptopján bogarászni, néztem, néztem és ismét megkívántam, odaléptem hozzá és elkezdtem kibontani a nadrágjából a farkát, majd szopni, verni kezdtem neki felváltva,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 07. 15. szombat 06:14
Ha egy történet jó, akkor bármilyen hosszú, nem zavar. (Pl.: Érett asszony) Én is a bilincsnél sokalltam be. 2 pont, mert sokat dolgozott vele. Kár, hogy hiába...
#5 JakeAmazing 2017. 07. 14. péntek 22:29
Végre ide is felkerült, de hiànyzik a bilincs a kulcsszavak közül.
#4 sunyilo 2017. 07. 14. péntek 11:05
Egy nagy nulla, bő lére eresztve. Inkább olvass...
#3 gyuri0926 2017. 07. 14. péntek 07:14
majd elővettem a táskámból a fém bilincset és az egyik karikát a farkára, a másikat a csuklómra csatoltam és úgy szoptam tovább a lüktető farkát


NA EDDIG OLVASTAM , INNEN MÁR NEM ÉRDEKELT .
Egy barom vagy , gondold végig mit irtál , biztosan jól vagy ?
#2 A57L 2017. 07. 14. péntek 02:40
Ez tetszett.
#1 Törté-Net 2017. 07. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?