A+ A-

Időutazósdi - Prológus

Reggel 6:00. Csöngettek.
Hunyorogva másztam ki az ágyból, miután két perce még mindig csöngettek. A szobámból kifelé menet felhúztam egy nadrágot, hogy ne csak egy alsógatyában nyissak ajtót. A konyhában egy cetlit találtam az asztalon. Az üzenetet anyám írta, hogy két órával hamarabb kellett végül elindulniuk apámmal. Ki is ment a fejemből, hogy a szüleim elutaztak egy hétre, és úgy gondolták, hogy 16 évesen elleszek egyedül a házban. A lapocskát az asztalon hagyva kinyitottam az ajtót. Meglepetésemre csak egy doboz hevert a lábtörlőn. Körbe néztem, de senkit nem láttam az utcában. Gondoltam sietnie kellett a futárnak, ezért itt hagyta.
Leraktam a dobozt a konyhapultra, utána pedig összeöntöttem magamnak egy kis gabonapelyhet. Azt falatoztam, miközben az itt hagyott dobozt vizsgáltam meg. Rögtön feltűnt, hogy az én nevemre van címezve. Szokatlan volt, mert nem vártam semmi csomagot.
A dobozban egy öreg könyv és egy tubus hevert. Kiemeltem a könyvet, hogy megvizsgálhassam. A címe az volt, hogy Meleg élvezetek az idők során. Nem tudtam eldönteni, hogy ez egy vicc vagy valaki tényleg nekem szánta. A könyvet kinyitva egy tartalomjegyzéket találtam. Mindegyik fejezetcím egy kor nevét viselte. Utána egy ajánlás következett: Tapasztaljátok meg a homoszexualitást korokon átívelve. Belelapozva a könyvbe az oldalakon mindenféle kultúrából származó férfiak/fiúk szexeltek. Mivel teljes hülyeségnek gondoltam, inkább megnéztem a tubust. Benne valami mézszerű arany színű folyadék volt, ami gyönyörűen festett. Az oldalán csak egy címke volt, amin egy merev hímvessző volt látható, ahogy elélvez. Azt is visszaraktam a dobozba és felvittem őket a szobámba. Az ágyra ledőlve gondolkoztam a különös csomagon.
Mi van, ha csak valaki hülyét akar csinálni belőlem? Vagy csak kíváncsi, hogy mit teszek velük. Egy kicsit, azért felizgatott ez az egész. Biszexként nem vetettem meg a fiúkat sem. Úgy döntöttem, majd később megnézem jobban a könyvet. Inkább készülődni kezdtem, hogy edzek egy kicsit.
Elmentem futni egy órát, hogy kiszellőztethessem a fejemet. Nagyjából sikerült is megfeledkeznem a furcsa csomagról. Hazaérve még csináltam pár erősítő gyakorlatot. A végén fáradtan dőltem le az ágyamra. Elkezdtem masszírozni a lankadt farkamat. Körülbelül 9 cm lehetett nyugalmi állapotbn. Jól esett egy kis kielégülés. Eddig csak én kényeztethettem magamat, sajnos se lány, se fiú nem járt még ott lent. Már készülődtem volna elő egy kiadós maszturbáláshoz, amikor megint csöngettek.
Mérgelődve nyitottam ajtót. Meglepetésemre a barátom, Ádám állt előttem. Ekkor jutott eszembe, hogy elhívtam mára. A doboz miatt teljesen kiment a fejemből.
- Szia! Gyere csak!-invitáltam be.
- Bocs, hogy ilyen rumli van, elfelejtettem, hogy jössz-mondtam, miközben Ádám levette a táskáját.
- Semmi baj. Edzettél?-kérdezte.
- Ja, igen. Elmegyek letusolni, addig foglald el magad!-feleltem és már mentem is a fürdőszobába.
Nagyon jól esett lefürödni az edzés után. Azt viszont sajnáltam, hogy nem fejezhettem be az önkielégítést. Gondoltam majd este befejezem, úgyse éltem még bele magamat túlságosan. Egy törülközővel az ágyékom köré csavarva felmentem a szobámba valami ruháért. Ádám is ott volt már és épp a ma jött könyvet vizsgálta.
- Ez a tied?-kérdezte kaján vigyorral, amikor beléptem.
- Nem! Vagyis...igeen-feleltem zavarodottan.
- Nem is tudtam, hogy meleg vagy-mondta.
- Nem is vagyok! Ez a csomag ma reggel jött, de nem én rendeltem. Nem tudok róla semmit-feleltem sóhajtva, majd ledőltem az ágyra.
- Aham. Érdekes dolgok vannak benne. Azt írja, hogyha két fiú eljátssza egy kor leghasználtabb szexpózát, akkor vissza repülnek a múltba és kedvükre szexelhetnek!-mondta Ádám elmélyülten a könyvben.
- Ez biztos csak valami vicc!-csóváltam a fejem.
- Pedig nézd csak! Leír mindent az akkori melegekről!-mesélte, miközben leült mellém.
Felültem, hogy megnézhessem, amiket mondott. Így már együtt ültünk az ágyamon és olvastuk a könyvet. Volt benne szó a római rabszolgák helyzetéről, a görög mentor szerepről, a középkori nagy orgiákról. Egy negyed óráig olvastunk, amikor Ádám megszólalt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 05. 5. szombat 11:09
Még bevezetőnek is kevés.
#8 deajk2008 2018. 01. 30. kedd 10:12
Szeretem a homoszexet... 9p lett
#7 cscsu50 2018. 01. 17. szerda 20:02
ez eddig semmi
#6 genius33 2018. 01. 16. kedd 16:30
Ez eddig max egy bevezető...
#5 veteran 2018. 01. 16. kedd 13:42
Biszexként nem vetem meg a fiukat sem, később se fiú,sem lány nem járt még ott lent. kicsit zavaros.
kezdésnek elmenne.
#4 zoltan611230 2018. 01. 16. kedd 07:27
Nem jó..
#3 Gróf úr 2018. 01. 16. kedd 07:21
Jó kezdet egy sorozathoz, azonban így önmagában még semmilyen értéke nincsen.
#2 A57L 2018. 01. 16. kedd 03:51
Szerintem is.
#1 Törté-Net 2018. 01. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?