A+ A-

Puncicsöcs sirámai

Helló, sziasztok!
Puncicsöcs vagyok.
Onnan kaptam a nevemet, hogy kicsi koromban, amikor az apukám megcsiklandozott, olyan sípoló-csipogó hangot adtam, ki röhögés helyett, mint egy gumiállatka, amit a kisgyerekek gyömöszölgetnek a járókájukban. Apumnak ez roppant tetszett, mert amikor megburuttyolta a pocakomat - tudjátok, amikor valaki rászorítja a száját a kisgyerekek hasára és fújja ki magából a levegőt és így aztán bugyborékoló, púzó hangokat ad ki a szájával - én nem győztem gügyögni és majd’ halálra kacarásztam magamat.
Később ezt a csöcseimen és a puncimon is csinálta, ami nekem roppant tetszett, és hát valahogy így, ebből lett a nevem, hogy Puncicsöcs. Rámragadt, mint a bogáncs. Mert hát igen, mert a koromnál nagyobb, szép csöcseim vannak, és a punim is szép domború, szép csupaszon is tartom, mert apu így szerette, teljesen oda volt értük.
Apu most börtönben van, mert a hülye Lilla barátnőm beköpte, hogy az apámmal kefélek, ezért lesittelték, így most a nagyinál vagyok, de olyan öreg, hogy magára sem tud vigyázni, nemhogy rám. Megcsapott egy kicsit az állami gondozás szele! A nagyi is állandóan morog, hogy ő bizony megmondta.
A kurvákkal mindig baj van, ezt apu már akkor megmondta, amikor anyu elhagyott bennünket és egyedül maradtunk. fel sem merült, hogy máshova kerüljek, mert anyunak nem kellettem, apu meg oda volt értem. A nagyi, apu mamája, meg már akkor is morgott. Apu nevelt fel három éves koromtól, de már korábban is sokszor ő fürdetett és pelenkázott, meg paskolta, hintőporozta a fenekemet. Mindig kinyújtott a pelenkázó asztal tetején és babusgatott csókolgatott, cuppogott végig a testemen és ez roppant csikis volt és nekem halálira tetszett. Nagyon szépen öltöztetett mindig. A szomszéd nénik mindig megdicsérték, hogy milyen rendes apa. Aztán persze le-leszólítgatták, hogy ki, milyen ismerősüknek a lánya, unokahúga facér és, hogy szívesen összeismertetnék vele. Apu facér volt és a néniknek mindig támadtak ötletei, hogy hogyan tehetnék boldoggá. Csakhogy apu nagyon boldog volt velem és esze ágában nem volt valami lottyadt lotyónak utána eredni.
Nyolc-kilenc éves lehettem, vagy valami hasonló, amikor egyik este a rítussá vált fürdetéskor - mert hát ragaszkodott ahhoz, hogy ő csutakoljon le - a nagy puszilgatások közepette egyszer csak úgy viccből csak belenyalintott a puni nyílásomban és mintha villám hasított volna belém. Ott voltam a nagy asztal tetején, amit pokróccal, meg törölközővel takart le, mert addigra a pelenkázót már rég kinőttem. Annyira jó volt! Elállt szinte a lélegzetem és akkor azt mondtam neki, hogy még! Nem kellett nagyon biztatni, beindult a nyelve, mint a motolla! Én meg egyre emeltem a fenekemet, a karjaimmal támasztottam fel a popsimat, sőt a végén a lábaim a nyakában voltak a lábaim, a fülei a combikáim között és ő a csipőmet fogta két izmos kezével, a szájával meg buruttyolta és nyalogatta a punimat istenesen. Licsegett a nyála, csattogott a nyelve a punusomon. Tiszta csatak voltam odalent, persze magamtól is, mert ahogy később rájöttem ilyenkor jön ám belőlem a pinalé rendesen. Én meg csipogtam is, vinnyogtam is, ahogy belefért. Úgy érzetem magamat, mintha belém vezették volna 220-at. Úgy rángatóztam, mint annak a Volta bácsinak a békacombjai a villanydróton, hát tudjátok, akiről az iskolában tanultunk. Tudok én ilyeneket, mert nem vagyok én hülye, ahogy a nagyi meg az iskolában egyes csajok mondják. Apu aztán később elismerte, hogy ő is nagyon fölizgult és elsült a kukija a tréningnadrágjába, úgyhogy aztán ki kellett mosnia, de én akkor nem vettem észre és akkor nem mondta.
Aztán pár napig csend volt, Apu nem mert többet ilyet csinálni, pedig kérleltem, hogy nekem ez nagyon jó! De szerencsére nem tartott sokáig. Ő esténként lefürdetett, aztán vizesen felfektetett a lakásunk halljában lévő nagyasztalra és szépen szárazra törölgetett. És puszilgatott, meg nyalogatott. Még a nyelvét is bele-bele öltötte a résembe! Én meg a mennyországban voltam. És így volt az minden este! Egyszer csak észrevettem, hogy miközben engem ott lent csókolgat, ütemesen a csípőjével neki-neki nyomja magát az asztal lapjának, sőt lenyúl a nadrágjába. Megkérdeztem, hogy mit csinál, de először nem akarta elmondani, de aztán csak megmondta, hogy ilyenkor ő is annyira fölizgul, mint én és ilyenkor föláll a kukija. Így mondta, a kukija. Azóta tudom, hogy fasznak hívják, de a kuki olyan aranyos és az én apukám is olyan aranyos, sőt a kukija is nagyon aranyos!
Sokáig kellet kérlelnem, hogy mutassa meg nekem, hogy milyen az a kuki, mert azt mondta, hogy azt nekem nem szabad látnom. „Miért, te láthatod az én puncimat? Meg nyalogathatod is?” kérdeztem. „Ha te láthatod az enyimet, én is láthatom a tiedet!” vetettem neki oda, amit kis koromban tanultam az unokatestvéreimtől a faluban, a ház mögött, az ólaknál. Apu ezzel sikerült lefegyvereznem, és meg is mutatta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.79 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 01. 20. péntek 11:41
fingerlis! Ezek szerint én elítélhetem, mert egyáltalán nem volt rám semmilyen hatással, leszámítva némi hányingert.
#15 zoltan611230 2017. 01. 20. péntek 08:27
Jó nagyon..
#14 fingerlis 2016. 10. 6. csütörtök 14:46
Akinek rá se mozdult a farka !!!, .......az írjon csak negatív véleményt!
Csajok az más világ.
Olvasni róla és megtenni ............nagyon más!
Akiről ír elítélendő,de amiről ,az az amire reagálsz valahogy , ami még nem " az ! " !
#13 zoltan611230 2014. 05. 17. szombat 22:59
Nagyon jo.
#12 papi 2013. 11. 2. szombat 05:18
Nagyon tetszik
#11 A57L 2013. 08. 25. vasárnap 03:43
Elmegy.
#10 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 19:56
Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
#9 Bikmakkocska 2012. 11. 14. szerda 11:17
Ez is csak egy pedofil történet. 1.
#8 tenzin 2012. 09. 4. kedd 09:00
nem jött be
#7 cervelo 2012. 08. 11. szombat 09:24
Hülye ez a csaj.
#6 zsuzsika 2012. 07. 21. szombat 15:58
Pedofil történet nem tiltott?
#5 Manniebaby 2012. 07. 10. kedd 19:19
milyen név egyáltalán az hogy puncicsöcs?az még angol nyelven is szarul hnagzik O.o
#4 sztbali 2012. 07. 8. vasárnap 18:15
Annyira tré ez a történet. Normálisabbat is lehet írni.
#3 gyuri0926 2012. 07. 6. péntek 09:44
Teljesen hülye vagy , minek kellett ezt elmesélni , ha szeretted Apád és kérte , hogy kuss legyen , miért nem kussoltál ? Hülyeség , minusz 10 pont.
#2 Rinaldo 2012. 07. 6. péntek 07:26
Elég nagy barom volt.hogy megdugta saját lányát amivel az eldicsekedett.
#1 Törté-Net 2012. 07. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?